0 oy
314 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Vatana millete hayırlı olsun sonunda hasta oldum:ermm: ıhlamur yapcam ama internette her yerde başka yazıyo nasıl yapsam daha etkili olur

14 Cevaplar

0 oy
(17,404 puan) tarafından
Yikayip soguk suya koyup kaynatiyorum Ben. 
tarafından
Kaç dakika kaynıyor çok kaynayınca zararlı diyolar
(17,404 puan) tarafından
Zararini bilmiyorum hic. Kaynatip aksama kadar iciyoruz biz. Hatta annemler sobanin üstüne koyup eksildikce su cekip iciyorlar.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kaynatıp içeceksin işte la neyini bilemedin :D çok gezersen hasta olursun az gez biraz :D

tarafından
Ya bi yerde kaynasın diyo bi yerde kaynamasın diyo en etkili çözüm lazım bana .dd
tarafından
Kaynat iç işte kurcalama fazla :)
0 oy
tarafından
Kaynatmamak gerekiyo kaynamış suyun içine atıp demleyin 
0 oy
tarafından
Kaynatma canım vitamini oluyor suyu kaynat porselen varsa ben ondan yapıyorum yaprakları at içine limon tarçın koy afiyetle iç
0 oy
(18,088 puan) tarafından
Şimdi bardağa koyup üzerine su koyup bı kaç dk demliyorlar önceden sobanın üstünden eksik olmazdı kipkirmizi rengi olurduu suyu bittikçe su eklerdi annemm ben gecen bı kaynattim bı bardakta demledimm kaynattigim zaman tadı daha güzel çıkıyor bencee
tarafından
Kaynayınca faydası olmuyo diyolar
(18,088 puan) tarafından
Bende anlamıyorum canim işte herkes farklı diyor biz farklı büyüdük yine bak sağlıklı olan hangisi ise onu yap çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Çay demler gibi yap canım kaynatma 
tarafından
Öyle yapıyım bari
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Kaynamış suyun içine atıp 5dk bekletip öyle içmen gerek bende kaynatarak yapıyodum ama doğrusu buymuş
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim ben suyu kaynatıp içine atıyorum demini aliyo ıhlamurlar beraber kaynatmiyorum suyu 
0 oy
tarafından
Kök kaynatılır bitkinin kendisini demlenir canım bak sen şunu yap kök zencefili  ve kabuk tarçını ikisini birlikte 10 dakika kaynat sonra içine  bir iki tutam ıhlamur koy altını kapat o demlensin iç çok faydası olur 
0 oy
tarafından

İhlamuru once bi sudan geciririm. Caydinlikta kaynamis suya ihlamur limon dilimleri zencefil kapagini kapatir Altini  kapatirim. 10 dk demlenmesini beklerim. İcerken yine icine limon sıkar yada bal doker icerim :)

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ben sana en etkili tarifi vereyim bir caydanligin içine su koy ikişer dilim elma ve ayvayı doğra caydanligin ekle bir çubuk tarçın 3-4 karanfil ve varsa tane karabiber kaynamaya bırak kaynayınca ocağı kapat ihlamuru ekle kapağını kapatıp 10 dk. beklet sonra bol limon eşliğinde iç tam şifa oluyor 
tarafından
Bunu ss aldım sağol canım
0 oy
(163,560 puan) tarafından
ben orelet seviyom ihlamuru kaynat ic iste
tarafından
Kaynayınca vitamini gidiyomuş sevdoş zaten zar zor içiyom bı şeye yarasın bari
(163,560 puan) tarafından
nasi icilcekmis o zaman
tarafından
Cay gibi üstüne sicak su koyulması gerekiyomuş
0 oy
tarafından
Ben içine limon ve meyve varsa koyup kaynatıyorum sonra içerken bal ile tatlandiriyorum o şekilde iciyorum
0 oy
(547 puan) tarafından
Valla canım ben bardağa ıhlamur koyup üstüne kaynar su koyup 5 dakika bekletip içiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 296 göst.
0 oy
4 cevap 178 göst.
22 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaya09. (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 193 göst.

Kategoriler

1,477,219 soru

24,180,408 cevap

336,298 kullanıcı

...