0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (717 puan) tarafından
Kilo vermek istiyoeum deneyip sonuc aldignz sunu yap bunu yap dedignz veya bi diyet kistenz varmi kizlar

6 Cevaplar

0 oy
(1,390 puan) tarafından
Ben ilk oğlumda sonra Karatay diyeti +leslie yaparak 70 günde 14 kilo verdim ikinciden  sonrada bu gün 7. Günüm tekrar basladim  leslie  1 gün yaptim diğer günlerde azda olsa yürüdüm  ve Karatay diyeti yapıyorum  bide bu kez dukan birasi  içiyorum  
(717 puan) tarafından
Leslie bu youtubedeki yuruyus yatiran kadin dimi karatay diyetine bakaym emziriyorum pglum 16 aylk dukan birasi icilirmi
(634 puan) tarafından
İçilir hiç birşey olmaz ben içmiştim aksine bebeğimin gazına iyi geliyordu
-Reklam-
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ekmeği abur cuburu kestim 45 dk spor ve bol su ile 2 haftada 4 kiloya yakın vermiştim gogle playden indirmiştim spor uygulaması her gün yaptım 
(717 puan) tarafından
Bugun baliyorum bnde herseyi cikardm hayatmdaan ekmek hamur tatli cok tuketen biriyim
(1,662 puan) tarafından
Bende öyleyim ve onları çıkarınca daha dinç olmuştum onlar beni yoruyomuş vucut onları tolore edemiyor şimdi hamileyim diye saldım ama doğumdan sonra dikkat etmeye başlıyıcam
(717 puan) tarafından
Bnmki 16 aylik oldu artk vermk istouorum cok skldm kilolarmdan ye ye nereye kadar
(1,662 puan) tarafından
İnsan kışın yapacak bir şey bulamıyor yemeğe sarıyo valla
(717 puan) tarafından
Bnde oyle artk dur dedim valla dogumdan beri aldm baya
0 oy
(634 puan) tarafından
Ben iki yıl önce 95 kiloydum doğum kilolari beş kilo ödem kolayca gitti bebeğim bir yaşındayken seksen kilo gezdim hep  sonra baktım olmuyor geçen sene zar zor beş kilo verdim 75 oldum birde ben zor kilo veriyorum sonra olmayacak böyle yapabilirim dedim istediğim birşeyi giyemiyordum disimj sıktım 67 kilo oldum on kilo daha gitti ama sonra ne yaptımsa kilo vermem durdu denemediğim diyet detox suyu kalmadı detan birası yaptım netten cay aldım şuan 63 oldum ama pes etmiyorum hedefim 55 kilo zamanla vericem çünkü bu kiloları bir ayda almadimki bir ayda vereyim yavaş yavaş hayatımdan tatlı çikolata çıkardım yesemde az yiyorum herşeyden yiyorum ama az az bir lokma nefsimi körlüyorum
(717 puan) tarafından
Ya bnde istiyprum aldm kilo baya dpgum snrasi tattlmadm ama 90 olmusumdur artk vermk istiyorum kilolarmla mutsuzum
(43 puan) tarafından
Cnm netten aldığın çayın adı nedir acaba bende istagramda görüyorum almaya korkuyorum ya böylede zor kg veriyorum
(634 puan) tarafından
Diox tea ama sağlık sorununu sebep olan kişilerde var bna birşey olmadı ama size olabilir
0 oy
(348 puan) tarafından
öğünlerde  hersey yerinde kadar yemen yeterli hamur işi yok tatlı yok yani böyle zayıflatıyor iste
(717 puan) tarafından
Aynn onlari tamamen cikardm hayatmdan
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Aralıklı oruç düşük karbonhidrat ve sonunda şekersiz 21 gün ile toplamda 14 kilo verdim 
(717 puan) tarafından
Yaa masallah biraz daha anlatrmsn cnm aralikli oruc nasil oluyor 14 kilo baya iyi kacgunde verdin
(2,038 puan) tarafından
Ben biraz uzun sürede verdim canım diyete başladığımda emziriyordum çok kisamadim yani yemeği araya kaçamaklar girdi oruç borcum vardı 27 gün onu tuttum filan o yüzden uzun sürdü ama kısaca şöyle iki öğün yedim öğlene doğru kahvaltı yumurta zeytin peynir sebze ağırlıklı doyana kadar yedim ekmeksiz ara öğün olarak sade kahve yada yeşil çay içtim  akşam da 6-7 gibi yemeğimi yedim onda da en fazla iki çeşit yedim mesela corba-salata..sebze yemegi-yoğurt... bakliyat-yoğurt..tavuk-salata gibi akşam yemeğinden sonra kesinlikle hicbirsey yemedim bu şekilde 82 den 69a indim sonra işte 1 ay kadar oruç tuttum 72ye çıktım ve 21 gün şekersiz beslenmeye geçtim anlattığım şekilde diyet yaptım artı şeker içeren hicbirsey yemedim ve şimdi 68 kiloyum
(717 puan) tarafından
Darisi basima ya bnde oyle yapym arti dukan birasi yapicm baklm 16 aylj oglum var bnde emziriyorum ama ek gida aliyo icim rahat artk
0 oy
(336 puan) tarafından
karatay yapmistim 14 kilo vermistim hic zorlanmadan
(1,030 puan) tarafından
Karatay diyetini anlatır mısın canım

İlgili sorular

+2 oy
48 cevap 1,678 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 138 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (88 puan) tarafından soruldu