0 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Bunda 13 haftaligim yani hamileligim başından beridir sürekli eşimle olmak istiyorum affedersiniz sürekli o işi yapmak istiyorum yani eşim artık yok dyor bana nie böyle ya böyle biri değildim istemezdim bu gebeligimde sürekli istiyorum ne ypcam bilmiyom düşük riskim olduğuna rağmen tekrardan kusura bakmayın

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nefsini degil bebegini duşun
(60 puan) tarafından
Evet haklısın elimde değil eşim yanasmiyor zten izin vermiyorum bende istiyorum ama fazla belli etmiyorum yani bana kalsa hergunde böyle değildim zten istemzdim eşim 1 saat yalvariridi naza çekerdim kendimi bunda bende anlamadım
tarafından
Duşunme bence kendine başka ugraş bul karnini sev okşa falan bence zaten risk varmis daha da riske atma
(60 puan) tarafından
Haklısın insllah Rabbim bebeğimi korusun Rabbim göstermesin kötü şeyleri bana
tarafından
Amin canm sende bunun icin biraz kendinden ödün ver
(60 puan) tarafından
Haklısın canım teşekür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Anam gece postlari :D

tarafından
Hahshs kiz nasil goemusssun
(3,599 puan) tarafından
Kız ne bilim  burdan mesajlasiyodm ☺️☺️
Uykusuzluktan kafam gitti sanırım :))
tarafından
Kesin test yapmisim onu diyordm
(3,599 puan) tarafından
Ahahahh negatifti kesin ☺️☺️
tarafından
Puuuuuu
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Bncede bebeğini düşün bnde istyrdm ilki düştü 2.inci side düşer die doğuma kadar olmdı bebgi ni düşün bnce 
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Yeni açılmış uyeliklerde direk bu sekilde soru gelince. Bu erkektir diyw düşünüyorum :angel: yine aynı  fikirdeyim:D

(60 puan) tarafından
aaa çok ayıp burası bayanlara özel değilmi
(3,952 puan) tarafından
Erkeklerde keşfetmiş.  Hatta ilk gelir gelmez cinsellik soruyorlar
(5,899 puan) tarafından
Katılıyorum erkek postu kesinlikle
(60 puan) tarafından
Ne erkeği iyimisiniz ya bnde sizden duydum erkeğin buraya girmesini tôbe tôbe
(3,952 puan) tarafından
Daha yeni geldiginiz icin bilmiyor olmanız gayet normal
0 oy
(163,446 puan) tarafından
yeni hesap gece yarisi cinsellik postu oldumu kesin erkek diye akla geliyo
(60 puan) tarafından
Yok canım ya bende ilk defa duydum erkeğin buraya girmesini bidahada cinsellik soru sormam erkekler giriyorsa yani çok ayıp terbiyesizlik
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Bende istek kaybı olmuştu arkadasimda artış. Adamı nerde gorse üstüne atliyordu resmen. Bazılarında hormonel olarak böyle istek artışı olması normal demişti doktoru. E eşine de hak ver bacım her gün her gün olmaz ki köy çeşmesi mi bu? 
(3,158 puan) tarafından
Kız Allah seni napmasın güldürdün beni :-D Köy çesmesi ne :-D
(1,831 puan) tarafından
Köy çeşmeleri her gün her dakika akar çünkü Allah vergisi bir gozeden gelir. Bazıları kocalarını öyle zannediyor. Adamlar da ha bire yapamaz ki canım onlar da insan :D
(3,158 puan) tarafından
E heralde birde kadın hamile yanı ister istemez korkuyolar benim düşük tehlikesi olmadığı halde ben ve eşim yine çok nadır yanaşırdık korkuyoduk yani bişe filan olur diye ne diym dişini sıksın biraz :-D
(60 puan) tarafından
Bnde artık uzaklasicam dediğiniz gibi bebeğimi düşünmek zorundayım ilk gebeligimde böyle değildim bunda böyle oldu insallh atlatirim
(60 puan) tarafından
Kız vala bu gebeligimdede böyle olmuşum normalde sevmem yani öyle bıde ilk gebeligimde de nefret ederdim oğlumda bunda nie böyle oldu bende anlamadım ama bebeğimi düşünmek zorundayım fikirleriniz için teşekkür ederim
0 oy
tarafından
İlk hamilleliğimde bende öyleydim adamı köşeye sıkıştırıyorum resmen =) kaçacak yer arıyordu cinsiyeti kız belki kız olduğu için hormonlardan kaynaklanıyordur şimdi ikinciye hamileyim adamı görmüyorum hormonlar işte =) geçer geçer zamanla 
tarafından
Herşeyden önce sağlıkhayırlı bir evlat olsun sonra RABBİM gönlünüze göre versin inşallah benimde bir kızım var kız erkek farketmiyor RABBİM sağlıkla vakitlice kucağıma almayı nasip etsin yeter çok şükür ha bide nasibinde varsa halter bile kalırsanız gelir dünyaya o kadar korkmayın RABBİM hayırlısını versin
(60 puan) tarafından
Tabi canım once sağlık sonra cinsiyet fark etmiyor Rabbim kucağımıza vermeyi nasip etsin sizin kaç haftalık
tarafından
11 haftalık minik sürprizim
(60 puan) tarafından
Anladım benimde 13+2 Rabbim hayırlısı nasip etsin
tarafından
Amin inşallah hepimize =)
0 oy
(80 puan) tarafından
Beyefendi başka işiniz yok mu ya buradasınız 
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ilk zamanlar bende öyleydim 1 2 hafta sürdü fazla istek ama bebegini dusun nefsine hakim ol cnm
(60 puan) tarafından
Aynen öyle valla Rabbim bebeğimi korusun inşallah
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Bence bebeğin önceliğin olsun birde riskin varmış benim şükür herhangi birşey de yoktu ama yinede çok korkuyordum 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,372 göst.
12 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,236 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gülsüm12345 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 583 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde gokcee05 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 470 göst.