0 oy
234 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (21 puan) tarafından

Arkadaşlar bu kadar rezalet bir alışveriş tecrübem daha önce hiçbir marka ile olmadı 4 tane prematüre bebek takimi aldım Bütün kiyafetlerin pakedi yırtılmış kıyafetler darma dağın kargo paketine tepilmiş bazı parçaları lekeli birde  eksik geldi inanamadım yani fotolarını çekip maillerine attım iade olusturdum bilmem ne ups kargo elemanı geldi iade edeceğim ürünleri aldı ama bayağı bir uğraştıydılar bide yani. İnternette bakayım dedim ürünlerin parasını iade etmeyip mağdur ettikleri kişiler varmış e bebek markasına ürün iadesi yapıp parasını sorunsuz alan oldu mu?

8 Cevaplar

0 oy
(5,213 puan) tarafından
Oldum olası e bebek ürünlerini beğenmiyorım ya 2 3 tane zıbın aldım pazar malı gibi. Ordan sadece kanguru ve yürüteç aldık ikiside eksik parça çıktı eşim öttürdü onlarıda öyle aldık. Demekki tek ben değilmişim iade yapmadım inşallah sıkıntı çıkarmazlar sanada
(21 puan) tarafından
Umarım...
-Reklam-
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Kız bende geçen tişört aldım lekeli geldi ya sarı leke böyle
(21 puan) tarafından
Cidden reziller
0 oy
tarafından
Ben çok alırım e bebekten hiç öyle yırtık lekeli fln gelmedi. İade de UPS kargo tam bir rezalet ama. Bir hafta bekledim gelecek diye kargoyu götürdü ama elime ne takip no verdi ne başka şey sürekli arayıp durdum e bebeği. Para iadesinde sorun yaşamadım hiç. Ama birkaç günü buluyordu. 
0 oy
(2,781 puan) tarafından
2 senedir alışveriş yapıyorum hiç bir sorun yaşamadım. İnternetten alıp beğenmediğim oluyorsa direk mağazada değişim yapıyorum. Talihsizlik olnuş. 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ateş ölçer bozuk geldi 5 kez aradim öyle geldi kargo bakalim iade ne zaman yapılır 

E bebek ürünleri cok başarılı değil malesef
0 oy
(163,512 puan) tarafından
online hic almadim ama giyimde kaliplar cok dar e bebek de
0 oy
(6,157 puan) tarafından
E bebek magzasindan alıyorum hoc bir sorun yasamadim görerek alıyorum İnternet uzerinden  almadim evime yakin gidip alıyorum
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cnm ben  similac mama almistim 2 kutu gidip sonra similac hakkinda da bazı haberler cikti icinde bakteri var toplanıyor diye gittim iade ettim işte size çek oluşturalım alışveriş yapın dediler istemiyorum dedim gerçekten sınır bozucular kartla almistik karta iade edildi işte tabi hemen yatmadı para 2 gün bekledik aradim bizlik bi durum değil banka ne zman yatirrsa dediler internetten baktim herkes şikayet etmiş işte 1 aydır alamıyoruz paramızı falan diye sonra esim genel müdürlüğü aradi ertesi güne de yattı para alakalı mi değil mi bilmiyorum ama bizde kurcaladık yani almak icin
(21 puan) tarafından
E bebek genel müdürlüğü mü aradınız?
(1,737 puan) tarafından
Esim aradi cnm evet

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
14 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur sevgi (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
2 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 302 göst.
6 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,028 soru

24,163,223 cevap

335,473 kullanıcı

...