0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (2,247 puan) tarafından
Kızlar arkadaşım hiç evlenmedi ve tanışma evresinde bi konuştuğu var sevgili bile değil arkadaşım fabrikada çalışıyor konuştuğu fabrikada güvenlik görevlisi bugün demiş ki arkadaşım çocuğa biz seninle 3 4 yıl konuştuk mesela ama annen beni istemedi ne dersin demiş çocukta tamam derim yani vazgeçerim demiş

Siz ne düşünüyorsunuz bu arkadaşım ne yapmalı bana soruyor bende kendi yorumumu söyleyim size katılan olur katılmayan olur

Tekrar konuyu açim mi dedi bende boşver dile getirme şimdi yoktan yere, çünkü ne cevap verse seni mutlu etmicek tatmin de olamazsın cevabından yoktan yere yüzgöz olma dedim

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz israr etmeli erkek dedigin demekki arkadasinla ciddi dusunmuyor
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Hemende tamam derim derken biraz ana kuzusu gibi geldi bulasmasa daha iyi
0 oy
(220 puan) tarafından

Hahaha arkadaşının tanışma evresinde sorduğu nasıl soru ya :D solucan olsaydım da beni yine sever miydin gibi gereksiz ve saçma. Adam haklı. Arada bağlılık olduktan sonra sorsa tamam dicem de. Daha tanışmadan anne ile kıyaslamak ne demek. 

0 oy
(21,273 puan) tarafından
Yani olması gereken bu sevgili iken ben de eşime demiştim annem ailem onay vermezse bu iş olmaz diye ailesini karşısına alipta mutlu olanı görmedim çocuk en azından dürüst davranmış 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 2,040 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 363 göst.
0 oy
7 cevap 202 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adamasaliii (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 266 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu