0 oy
750 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (176 puan) tarafından
Kızlar 2. Cocuk hakkında cooook kararsızım. Gercekten 2 cocuklu olanlar söyle 1 saat bile kafalarını dinleyemiyorlar mı? Cok mu zor ya. Araları 4 yaş civarı oldugunda

32 Cevaplar

0 oy
(16,155 puan) tarafından
1 ay sonra oğlum doğacak ablası 24 aylik olacak bakalım bu soruya o zaman cevap veririm:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla dinliyorum kafamı 2 saat .

Gece 12 gibi yatıyo kızım .

Ben de 2ye kadar keyf yapıyorum:)

Sana bişey diyim mi? birbirlerine arkadaş olacaklar.

Mutlaka yapmalısın 2m bebegi

0 oy
(1,594 puan) tarafından
3 çocuk olurmu hemde biri ergen 

Ama 4 yas iyidir 
0 oy
(1,776 puan) tarafından
2 çocuğum var aralarında 2 yaş var hiç zorlanmıyorum evimde derli toplu, pırıl pırıl güzelde bakıyorum evlatlarıma, şuanda da oturuyorum
0 oy
(377 puan) tarafından
Tam benimkiler aralari 4 yas, kucuk olan su an 6 aylik. Aslinda vakit bulunuyo da en cok buyuk cocugumun kiskancliginda zorlandim huylari hep degisti ama zamanla oturuyor
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Büyüğü 3 yaşında küçüğü 42 günlük. Yoruculuktan ziyade büyüğüne vakitt ayıramıyorum diye psikolojik olarak çol kötü hissediyorum. Küçüğü uyuyunca onunla oynuyorum, ev işlerinide ara ara o oyuna dalınca yapıyorum. Büyüğü 10 da uyuyor, o saatten sonra mutfağı toplayıp çayımı içiyorum. Araları kaç yaş olursa olsun herşeyin yorgunluğu olur elbet ama çok çok güzel bişey. 
0 oy
(611 puan) tarafından
9 yaş var aralarında her ikisinin de derdi ayrı oluyor. Ara da pinpon topu gibi dönüyorum 
0 oy
tarafından
Oglum neredeyse 11 aylik, kizim 12 yasinda. Bir ergen ve bir bebekle bir de calisirken akil sagligimi korumaya calisiyorum. Ben evden bir bebekle calisirken herseye yetisip vakit bulabiliyorsam bence herkes herseyi yapabilir. Planli organize ve pratik olmaktan geciyor hersey. Bir de cok takintili olmayacaksin bazen biseyleri salmayi becerebileceksin. 
0 oy
tarafından
Benimkiler arasında nerdeyse 4 yaş var. Yok bacım oturamiyorum maalesef hiç iş bitmiyor. Yapacaksan daha fazla ara koy ☺️
0 oy
tarafından

Valla benim aralarında 4 yaş  vardı hiç okadar zorluk çekmedim çocukların maşallah çok uslu akıllı çocuklardi hala da öyleler oyuzden 3.yü getirdim :D

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Evet benimkilerin arasında 4 yaş var tam dinleniyorum gayette kızım kardeşiyle ilgilenir oynatır bakar bende onlar oynarken oturur uzanır kahvemi icerim
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Seni korkutmak istemem ama ben hiç dinlenemiyorum tek gezemiyorum tek dışarı çıkmayı cok özledim rahatca ayaklarimi uzatip kahve icip film izlediğim günleri ozledim bunlarin hiçbirini yapamiyorum inşallah birgün böyle rahatlamak nasip olur inşallah..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 424 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,026 göst.
7 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,915 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 763 göst.