0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (769 puan) tarafından
Kızlar brnim halam beyin pıhtısı rahatsızlığıyla hastaneye kaldırıldı 1 ay kadar olacak yoğun bakımda yatıyor onu o kadar çok seviyorum ki ilk duyduğumda nefesim kesildi 3 gün kendime gelemedim bende geçmiş zamandan çok emeği vardır. Neyse demem o ki ben yurt dışındayım doktorla her sabah görüşüp bana ses kaydı atıyorlar durumu ile ilgili ama durumu maalesef çok kötü. Türkiye ye dönsem tek döneceğim eşim gelemeyecek 2 yaşında çocuğum var 4 saat burdan sürüyor memleketimde 2 saat uçakla bekleme süreleri felan derken yarım gün gidecek. Belkide tüm gün yani çocukla tek dönmeye çok korktum açıkcası ama Allahdan ne olur bilinmez ama yarın bir gün de keşke demek istemiyorum. Kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilemedim. Babam gelme diyor düzenini yeni kurdun diyor gelsen de birşey yapamayacaksın diyor. Yani halamla son kez konuşacağımı bilsem hiç düşünmem koşa koşa giderim ama öylede olmayacak belki son kez gidersem görebileceğim ama off çok karıştı kafam ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Görme şansınız varsa git ben çok pişmanım dedemin son anda yanında olamadığıma
(769 puan) tarafından
Yoğun bakıma girip görebilirim belki doktordan izin çıkarsa
tarafından
Bizim burda nolursa olsun izin vermiyolar kuzu iyice öğren öyle git madem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ilerde pişman olursun durumunu bilmiyorum ama bence gel gör 
(769 puan) tarafından
Durumu kötü maalesef keşke iyi olsada hiç düşünmesem böyle şeyleri
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Git CNM pişman olma aynı durum bizdede var kardeşimin  nişanlısı o da  46 gün oldu ablam ardahanda oturuyor oda 3 çocuklar 22 saatlik yoldan geldi o da keşke dememek için bence gel
(769 puan) tarafından
Gerçekten mi sizede çok geçmiş olsun doktorlar ne diyor olumsuz mu
(2,558 puan) tarafından
Evet CNM makinalara bağlı uyutuluyor 100 de 99 beyin kayıp 100 1  i sağlam diyorlar
0 oy
tarafından
Bence gitmelisin 
0 oy
(54,204 puan) tarafından
İmkanin varsa esin izin veriyosa git 

Kuzenim hastaydi son kez gidebildim vefat etti sonrasinda iyiki gitmisim diyorum yakindi gerci seninki gibi çetrefilli degildi ama şimdi yüzü gozumun onune gelince hic keske demiyorum 

Allah sifa versin halana insallah iyilesir
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Bence git, sonradan çok pişman olabilirsin. Kayınvalidem hasta iken görümceme eşi, çocul küçük tek başına hırpalanırsın yolda gitme hastalık var dedi. Entübe edilince geldi. Hollanda dan. Annesini göremedi, öyle pişmanki. 
0 oy
tarafından
İlerde pişman olursn cnm imkanın varsa git derim
0 oy
(163,561 puan) tarafından
yogun bakimdaki hastayla gorusturmezlerki gitsen bile 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,451 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.