0 oy
1,227 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından

Kızlar bebegim 5 buçuk aylık şuan evimde degilim şehir dışında ailemin yanındayım kızım akşam 8 den sonra aglamaya başladı susmuyo uykusu çok vardı uyuttuk şimdi yine kalktı yarım saat uyumadı yine aglıyo biraz öksürüyo ve burnu tıkalı açıyorum hep. Ateşi yok anlamıyorum noluyo böyle saglık ocagına götürdüm cigerlerinde bişey yok dedi calpol ve burun spreyi verdi çok aglayınca calpol verdim hala uyumakta zorlanıyo çok uykusu var ama uyuyamıyo ayagımda uyuyo kaldırınca basıyo çıglıgı bezini açtım gevşettim ayagımda uyudu tam kaldırdım bidaha başladı

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uykusu var blki eğer gündüz uyumadysa uyku bastırmıştır
(406 puan) tarafından
Gündüzde uyudu aslında
tarafından
Bir yeru ağrıyor o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
vardir bi sıkıntısı ksrni mi ağrıyor dismi acaba nazarda olabilir nazar duasi okuyun canim
tarafından
benim kizikin karni yada midesi agriyor suan kıvranıyor dönüp duruyor kuzum geçmiş olsun canim
(406 puan) tarafından
Bizimkide yerine koyunca saga sola dönüyo kıvranır gibi
tarafından
gazi mi var acaba canim benim kizimin midesi kotu reflusu var karpuz yedi bugun ilk defa aglayarak kalkti bayagi agladi cani acidi heralde gegirdi simdi uyudu cok sukur bayagi kivrandi ama
(406 puan) tarafından
Karnına elimle hafif masaj yapıyorum gurulduyo karnı
tarafından
gazi var yada ishal gibimu acaba canim sen yap masaj iyi gelir
0 oy
(8,191 puan) tarafından
Ben bilmiyorum Allah yardımcın olsun rabbim şifa versin rahat uykular versin belki yerini yadirgamistir
0 oy
(773 puan) tarafından
Cano ya hastalık onu mahvediyor ya da dişi çıktı mı bebişin??
(406 puan) tarafından
Yok bacım ne dişi agzı salya dolu eli agzında ne bulursa agzında ama diş falan yok ateş yok gündüz bişeyi yoktu hatta akşam 8 den sonra oldu
(773 puan) tarafından
O zamn uykusuzluktan olabilir. Bilemedim ki ya. Benimki de öyle seninki gibi hastalandı. Huysuzdu. Bir baktım diş çıkarıyor.
(406 puan) tarafından
Nasıl anladın diş oldugunu ya ben baktım bişey anlamadım dün düz hiç bişey yok
(773 puan) tarafından
Beyazlık vardı önce şeffaf önemsemedim. Sonra elimi degdim hafif geliyodu. Sonra 1 hafta içinde cıktıgını gözlemledim.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Canım kulağına bir dokun bakalım belki kulağı ağrıyordur eğer öyleyse 1 2 damla sütünden damlat kulağına 
(406 puan) tarafından
Şuan elleri gözlerinde yüzünde ovalayıp duruyo uyuyo aslında neden böyle acaba
(1,466 puan) tarafından
Oku bol bol canım bişeyi yoktur inşallah panik yapma hissetmesin
(707 puan) tarafından
Sütünden damlat demek hiç iyi bir fikir değil.nasil böyle bir fikir verebiliyirsunuz
(1,466 puan) tarafından
Zarar görmediğim bişeyi söyledim çok yaptık ve işe yaradı şükür yapıp yapmamak ona kalmış ben sadece işime yarayanı fikir veriyorum kimse yapmak zorunda değil
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Canim kundak yapip uyutmayi denedinmi ben uyumayinca bu sekilde uyutuyorum cok rahat ettim 
(406 puan) tarafından
Zaten kundaklı uyutuyorum ama şuan kundak yapınca daha fazla aglıyo morarıyo aglamaktan
(2,840 puan) tarafından
Canim bir banyi ettirmeyi denesene belki agrisi vardir sicak su iyi gelebilir sakinlestirir bebek yagin varsa banyo sonrasi masaj yap insallah iyi gelir denemekde yarar var
0 oy
tarafından
Canim varsa bi nane cayi ya da ihlamur ver bi yeri agriyor olabilir
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Canı ağrıyordur canım ondan. Garibim derdini de anlatamıyor ağlıyor sadece. Ama dişten dolayıda olabilir 
0 oy
tarafından
Ayni durumdayız acile gittik kulaklari iltihaplanmış ve soğuk almış bize de cigerleri temiz dediler insallah Rabbim şifa verir bütün cocuklara 
0 oy
(46 puan) tarafından
Kendi evine yatağına alışmş olabilir ya da babasını istiyordur belki

Benim kızım bizim evimiz haricinde başka yerlerde uyumakta zorlanyor mesela
0 oy
tarafından
Benim.kizimda hasta 1 haftadr burunlari tıkalıydı oksurmeye basladi bugünde. Cok huysuz hele gecen gece hic uyumadik bi tek kanguruda durdu orda sakinlesti. Gaz çıkartışına bile ağladı resmen o gece. Rahat nefes alamadığı icin uykuya geçişte zorlanıyo uykusu çatınca iyice huysuzlaniyi
0 oy
(318 puan) tarafından
Yorulmuştur yorulunca huysuzluk yapıp zor uykuya dalarlar
0 oy
(48 puan) tarafından
Nazar da olabilir bi okuyun çocuğu iyi gelir inşaAllah
0 oy
(738 puan) tarafından
Kız emin ol dış cikariyor salya falanda akiyor diyosun benim arkadaşın çocuğu daha 5 aylık bile değil aynı senin çocuk gibi sürekli ağlıyordu acile gittiler hem gazı vardı hem dis çıkarıyormus 
0 oy
(507 puan) tarafından
Elı kolu hareketlımı pekı kolu bacagı cıkmasın bebegın 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Yatagina mi alismis acaba 
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Baska yere gitmissinya yerinimi yadirgadi acaba benim kizim hep öyle baska yerde cok farkli bi bebek oluyo annemlerde kalamiyorum hep agliyo uyumuyo orada.
0 oy
(5,935 puan) tarafından
1 haftaya diş çıkartır kesin dişten yapıyordur 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Bebekler acsa gazi varsa ve uykusu varsa aglar canm cok sukur ki hasta degilmis sutun yetmiodur blki bnmkide ac olunca ortaligi inketio sutum yoksa mecbur mama veriorm
0 oy
(161 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun , uykudan ciglik atzrak uyandimi? Kulagina baktirdinmi? 

Bi ilik duş aldir daha sonra agri kesici ver ve masage yap . Insallah gecer. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,631 soru

24,033,228 cevap

328,794 kullanıcı

...