0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (2,693 puan) tarafından
Kizlar kizim 9.5 aylik bay bay damlayi nasil kullanicam mamasinin icinemi koymam gerek bide kac damla olcak

14 Cevaplar

+1 oy
(736 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Arkadaslar evet haklısınız ben de böyle uyku damlaları verme taraftarı değilim ama sizene.. kadın bana akıl verin dememiş kac damla olcak demiş herseye muhalefet olmayin bi ya
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Doktorunuzmu verdi cnm 
(2,693 puan) tarafından
Hayir kuzum ama internette bi doktor tavsiyesi ile aldim
(6,849 puan) tarafından
Araştırma yapmıştım öncesinde. Okey bitkisel ilaç. Beyin hücrelerini uyuşturuyor uyuması için sersemlik veriyor ve ilerde okul çağında zeka olarak eksiklikler meydana getirebiliyor ve sırf satılması için doktor önermiştir. Normalde önerilmiyor
0 oy
tarafından
Ya hic korkmuyomusunuz bi alerji bisey yapar yada allah korusun uyur uyanamaz falan die ben bu riski goze alamazdim 
(2,693 puan) tarafından
O kadar kisi kullaniyo bitkisel bi ilac
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Dr mu yazdı kendiniz mi aldınız 
(2,693 puan) tarafından
Kendim aldim
0 oy
tarafından
O damla ne damlası ilk defa duydum
(2,693 puan) tarafından
Bebislerin uykuya gecisini kolaylastiriyo
tarafından
Bı zararı yok mu ya uyku damlalari riskli diye duydum
0 oy
(2,693 puan) tarafından
Kızlar suna açıklık getireyim sadece ben kullanmiyorum burda çoğu annemiz kullanıuo
0 oy
(2,693 puan) tarafından
Kızlar suna açıklık getireyim sadece ben kullanmiyorum burda çoğu annemiz kullanıyor ve ilacı o kadar cok arastirdim ki bitkisel bir damla 
(13,312 puan) tarafından
Buket 5-6 şişe kullandım doktora sordum melisa papatya çayı ver dedi bu da onun aynısı boşver kimseye bakma sen herkes prof herkes mükemmel anne. 10 damla verebilirsin ben mamasının içine koyuyordum mamayı bıraktıktan sonra kaşıkla verdim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Hiç kullanmadım canım ya.  
0 oy
(427 puan) tarafından
Gecen gün biyerde okudum kadın misafirleri gelcek diye bebeğine damlayi vermiş hem rahatsız etmesin hemde güzelce uyusun diye soluğu hastanede almışlar öyle kendi kafanıza göre bitskiselmis suymis buymuş diye çocuklarınızın kaderiyle oynamayın doktorunuz size onermedigi sürece neden alıp veriyorsunuz ya sonuçta bu çocuk illaki uyumucak aglicak ınternetten doktor tavsiye etti demişsin doktor senin çocuğunu muayene edip gözlem yaptimida hemen bi tavsiyeyi alıp veriyorsun ben normal gaz damlasını bile kullanmadim çocuğuma ne gerek var ya uyku damlasiymis yapmayın lütfen 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Canım uyku içinse önce doktora götür bize verdi etki etmedi o damla hapa baslatti oğlumu
0 oy
tarafından
Çok çok zararlı bebeğin daha çok küçük bitkisel dediğin o ilaç doktorlar pedegoglar tarafından uyku problemi olan teşhisi konulmuş bir uyku rahatsızlığı olan çocuklara verilir...

Bebeğin sadece uyuşup bayılacak.

Bir süre sonra ilaçsız asla ve asla uyumayacak. Doktorlar önermiyor
0 oy
(503 puan) tarafından
ben kullandım canım 1 şişe. 5-6 damla yeter 9 aylığa göre. uykusu düzene girdi zaten 1 şişeden sonra bıraktım 
0 oy
tarafından
Neden veriyorsun cnm gündüz de veriyor musun 
0 oy
(164,069 puan) tarafından
kiz ben kullanamam korkarim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 429 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 201 göst.