0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
Kızlar lokal anestezi ile sünnet yapan oldumu az önce eve geldik sünnet yaptık bebeğim çok ağladı bagırdı sanki diri diri uyuşmadan kestiler. Sizinkiler de böyle miydi 

3 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Yok canim benim oglum hic aglamamisti 
(510 puan) tarafından
Bizimki niye öyle oldu anlamadım diri diri uyuşmadan kestiler sanki. Sordum doktora uyuşmadımı acaba niye bu kadar bağırıyor elini ayaklarını tuttugu muz için dedi de bilmiyorum yüreğim parçalandı
(9,610 puan) tarafından
Olabilir canim benim oglumda sevmezdi biyerinden öyle sıkı sıkı tutulmasını bizimkini bi uyuştururken tutmuşlar sonra gelip emzigini aldılar o yüzden ağlama tutmak zorunda kalmadılar
-Reklam-
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bizimkide öyleydi canım sizinkini nasil uyuşturdular bilmiyorum ama bize makattan sersemletici ilaçta vermisti o onu huysuzlastirir demişti doktor
(510 puan) tarafından
Özel bölgesini sadece uyuşturdular canım
(1,555 puan) tarafından
Bize makattan biraz sersemletici ilaçta enjekte etti canım çocuk uyanikti ama sersemdi biraz
0 oy
tarafından
Oğlum 17 gunluktu.  Çok aglamisti bende suphelenmistim inan
(510 puan) tarafından
Çok pişman oldum yaptırdığıma :-( keşke biraz daha bekleyip genel anestezi ile yaptırsaydım
tarafından
Genel anestezi çok zararlı canım. Geçmiş olsun. Yani belki bizim suphemizdir.  Bizim sünnetçi en iyi sunnetciydi.
(510 puan) tarafından
Eve geldikten sonra da ağladımı sizinki kaç gün ağladı 3 saat oldu susturamıyorum çok ağlıyor
tarafından
Yok canım.  Yani evde oldu bizimki zaten sünnetin sonuna doğru sustu daha da bilemedi zaten çok küçüktü. Dikişli mi yaptırdın yaktılar mi
(510 puan) tarafından
Dikişli canım

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 57 göst.
20 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 374 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
29 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkoalaannesi (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.

Kategoriler

1,470,503 soru

24,086,721 cevap

331,538 kullanıcı

...