+3 oy
1,372 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Lohusayim beni yere yatırıp hırpalanmışti bileklerim morarmışti dün işe giderken sekiz saat mahsur kalmış akşam donsute beni aradı afad 112 aradım ulaşılamadı yürüdüm beş km bir köylü buldum öyle kurtuldum dedi dağda kar yağışı tipi olmuş arabası kaymış vs. Bende bana ettiğini bulursun demiştim dedim iki gün önce beni çok üzmüştü vurmuştu bak bunun bedelini ödersin hakkına giriyon sütüm azaldi bı yerden bulacan benle çok uğraşıyorsun diye ağlamıştım. Ben telefonda o lafı dedim diye eve geldi sen ölmemi mi istedin dedi üstüme yürüdü yine yüzümü sıktı ittirdi bağırdı çağırdı üstüme geldi ayağımla bitane geçirdim hele bı üstüme gel seni yedi cihana rezil ederim defol git senden korkmuyorum dedim. Ben böyle biri değildim içine kapanık sessiz biriydim on aydır evliyiz beni yıldırdi şok oldu adam bir saat bağırdı konuştu çocuk uyuyor sus dedikçe bağırdı ben seninle yetistirmicem bu çocuğu sen psikolojimizi bozuyorsun psikolojisi bozuk olana kadar babasız büyüsün daha iyi yarın boşanma davası açacam dedim. Kararlıydım da hala düşünüyorum kafamın bir köşesinde. Kararlı misin dedi evet dedim bir saat kadar boş yaptı sonra geldi yanıma ben dava açmam boşanmicam senden seni seviyorum deyip öpmeye çalıştı ben seni sevmiyorum artık bıktım senden dedim. Geldi bebegimizi sevdi çocuğun yanında bidaha bagiririsan seni yolarim dedim bu dilden anlıyormuş kediye döndü. Bundan sonra tirnaklarimi çıkaracam bidaha bağırip vurmaya çalış seni annen gile söylerim darp raporu alıp surundururum dedim. Şuan üstümden bir yük kalktı kediye döndü Tazmanya canavarı yine de Nefret ediyorum bu adamdan gozlemicem bakalım ne olacak. İkiniz de saygısizsiniz diyenler olacaktır inanın gösterdiğim saygının haddi hesabı yoktu bıktım artık şiddet işin içine girdi bebeğim var bu gürültülü ortamda bu çocuğu yetistirmicem bidaha yapsın görür gününü. Bana dua edin kızlar .

46 Cevaplar

0 oy
(1,160 puan) tarafından
Darp raporu al canım sen telefonuna da kades uygulamasını indir  ve çok iyi yapmışsın
-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından

Ellerin dert görmesin pislik demek dayaktan anlıyor bazıları.helallll  sana cnm <3

0 oy
tarafından
Helal olsun herkes böyle olsa keşke 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
iyi yapmissin ellerine sağlık 
0 oy
tarafından
Demekki susunca anlamıyor sanıyor.
0 oy
tarafından
Bizde kavga etmiştik ben lohusayken sen sadece tekme atmissin benim deli damarim atti kafasina yumruk atıp tokat atmistim hirsimi alamadım bide kafa attim yemin ederim evden bi gitti sonra sinirin yatisti mi askim eve gelebilir miyim diye mesaj atti 10 yas var aramizda seviyorum ama yine de affetmem malesef karşılık veririm ne olursa olsun simdi bulaşmaz kendi kendine odada konuşur gelir yanima 
tarafından
Toplu şekilde kaynanalari alacaksin islak odun da alacan bi tane adam olana kadar dovecen bi yandan da soyle düşünüyorum ilerde bizde kaynana olacaz ayni seyleri gelinlerimiz de bize soylese ya da damatlarimiz acaba ne yapardım benim damadim olursa evine yuvasına karismam ama kizimin arkasinda durdugumu belli ettiririm gelinim olsa da gelinim savunur oglumu kapi dışarı ederim ezdirmem
(1,784 puan) tarafından
Büyük konuşmayalım canm her kaynana kötü değil melek gibi kaynanalar da gördüm ben emin ol herşey büyük te bitiyo
tarafından
Sonuna da yazdım ya işte aman rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
(1,784 puan) tarafından
Kötü kaynanalari kaynar kazana atmak gerek :D
tarafından
Aynen aynen
0 oy
(9,232 puan) tarafından
10 ayda bu hal
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Eyittin afferin saaa

0 oy
(11 puan) tarafından
Kuzum nelere şahit oluyoruz televiyonlarda insan korkuyo bian gözü dönmeyle çok kötü şeyler oluyo kendine dikkat et telefonuna kades indir bidaha yaparsa çağır polisi hep aynı düzelmiyolar dövüyolr dövüyolar sonra pişmanım deyip aradan zaman geçip unutturup aynısını yapıyolar baksana dikkat et
0 oy
(1,403 puan) tarafından
okurken içim ferahladi aferim kız valla ezdirmedigene seviniyorum yoksa tabii bu durum iyi değil. inşallah kalpleriniz birbine ısınır 
0 oy
(196 puan) tarafından
Helal olsun vallah keşke bende tırnaklarımı çıkara bilsem
0 oy
(789 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsın canim o sana vuran elleri kırılsın inşallah herkese anladığı dilden konusacan
0 oy
(386 puan) tarafından
Helal olsun canım sakın ezdirme kendini Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Oh ellerine sağlık canım çok güzel yapmışsın haketmis gavat 
0 oy
tarafından
Hak etmiş canım malesef 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Senin yaptığında bir saygısızlık yok o seni sindirmiş naparsam susar modundaymış şimdi böyle yapınca kendini geri çekmiş inşallah düzelir bir daha kötü şeyler yaşamazsınız
0 oy
(265 puan) tarafından
Eline ayagina  sağlık.
0 oy
(40 puan) tarafından
helallll olsuun
0 oy
tarafından
Bazen kocanda olsa anladığı dilden konuşcan yav
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ay içimin yağları eridi. Sakın kocalarınızın hatalarını örtmeyin. Siz onların anası değilsiniz. Eşisiniz....

İlgili sorular

+1 oy
65 cevap 2,131 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Su_0987 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 451 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 935 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baldananne (303 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,672 soru