+1 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
An itibariyle kaburgalarım ve kemiklerim yavrumun sayesinde şimdiden bayatladılar 34 haftaligim daha 40 günüm var dogum olacak günü level atlayarak geçmek istiyorum günüm yaklaştıkça korkuyorum dogumdan

6 Cevaplar

+1 oy
(7,617 puan) tarafından
Doğumdan korkma icerde kalsa sıkıntı 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Rabbim kolaylik versin canim ya cok zordur illa son zamanlar gecmiyo.
0 oy
(3,597 puan) tarafından

38. Haftadan selamlar kuşum yaşadıkların yasicaklarının teminatıdır :D

(278 puan) tarafından
Saol baci ya icimi rahatlattin
(3,597 puan) tarafından
Ahahaha şaka şaka zorluğu var elbet ama onun aldığı nefesi hickrigi hareketi hissetmek yaşattığı her zorluğu bı anda unutturuyor
0 oy
tarafından
80 günlük bebişim var. Son haftalarda ağlıyordum artık bitsin yatamıyorum kalkamıyorum doğurmak istiyorum diye :) ama şimdiden hamileliği özlüyorum :) ben sezeryan oldum benimki makat gelişti 38.4de doğdu. Ameliyata girince ben sonda takılıyor sandım korktum bırakın günüm var bebeğim doğacak ben vazgeçtim diye bağırmaya başladım bir baktım ki bebiş doğmuş bile. Allah onu görünce her şey unutuldu gitti. Ben bebeğe yine bakıyım getirin falan derken ameliyat bitmişti bile. İlk gün uyuşukluk geçiyor ama ağrı olmuyor sadece ilk gün gece ağrım oldu sonradan hiç bir şey olmadı. Ağrım vardı elbet ama ağrı kesici ben de çok işe yaradı. 4.gün bandaj çıktı daha rahat duş aldım falan derken 10 gün sonra tamamen yarfuö almadan her işimi yaptım. 
(227 puan) tarafından
Ay cok tesekkur ederim hepsini alicam yanıma inan daha cantam bomboş napicam hic bilmiyorum araştırıyorum falan ama hamilelikten sanırım kafam hic yerinde değil... birde 4 5 saat kalkamiyo musun ? Peki bi suru sey içince küçük tuvaletin geldiginde ne yaptın
tarafından
Direkt zaten odaya alınca sonda takılıyor. 4 5 saat sonra ebe ve hasta bakıcı geldi herkesi çıkardılar. Sondayı çıkarıp büyük bezlerden taktılar alt pijamamı giydirip kaldırdılar
(227 puan) tarafından
Cidden hic bisey bilmiyomusum sayende aydınlandım Allah senden razi olsun :)
tarafından
İnşallah çok çok rahat doğumun olur bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın <3
(227 puan) tarafından
İnşallah..
0 oy
tarafından
Rabbim kolayligindan kolaylık versin canım 
0 oy
tarafından
Magnezyum takviyesi al benimde bacaklarım çok kötüydü sanki küturum olmuşum gibiydi magnezyum eksikliğinden kaynaklanan agrimis al bir kaç tane iç rahatlarsın canım. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,608 cevap

349,489 kullanıcı

...