+1 oy
391 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (713 puan) tarafından
38 haftalık hamileyim sürekli karnım kazınıyor modemden ses geliyor sizde böyle misiniz delirecem ya zaten çok kilo aldım hamileliğim boyunca 16-17 kilo aldım gece bile karnımın gurultusundan modemden uyuyamıyorum kalkıyorum napacam böyle 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

2 kilo aldım hamılelıkte :D kusmaktan oturu ama, 72 ıle doğurdum 1 hafta sonda 64tum geeeel görrrr ki emzırırken aldım kilo suan 70im evet 10 kg gıdıyor ama emzırırken daha beter açlık cekıyorsun

tarafından
Sen aynı bensin ya bende 57 ile hamile kaldım 75 ile doğurdum doğumdan 10 gün sonra 65 oldum 2 ay sonra 64 derken derken hiç diyet yapıp kendimi sıkmadan 58e kadar indim şuan 58 kiloyum emzirirken de kilo aldım verdim çok şükür bu günleri gördüm bebeğim 18 aylık merak etme bünye meselesi belki sen daha hızlı kilo verirsin eskiye dönersin kilo alınır verilir canını sıkma bebeğin sağlıcakla doğsun sonra vücudun toplar kendini şuan çok normal ben hiç veremem göbeğim kalır vs diye son zamanlar stres yapmıştım ama boşuna üzmüşüm kendimi oğlumu gördükten sonra Allahım evlat için her şeye değer dedim sonrasında zaten ona odaklanıyorsun birazda dikkat edersin istediğin kiloya ulaşırsın
(3,546 puan) tarafından
84 kiloyum 5 ay önce doğum yaptım 40 gün emdi. 70 e düştüm sütüm kesildi geri aldım. Suan sat 03.01 ve ben yaglı yogurt ve kombe gömdüm. Ay bide utanmadan gündüz hareketli müzik açıp kıçımı kıvurtıyorım nah veririm bu kiloları.
(713 puan) tarafından
Sende benim gibisin bu son daha yemen diyorum bi bakıyorum kendimi yemek yerken buluyorum karnım gurulduyor ya bide diyorum acaba bebekde mi aç diyorum :D inşallah veririz canım
(3,546 puan) tarafından
İnşallah veririz canım da tuvalete çıksak şöyle Bi 10 gün ishal bir hafta ara ve tekrar 10.gğn ishal olsak 20 kg gider. Gebeliğim in son ayında 10 gün ishal oldum 6 kg gitmişti.
(713 puan) tarafından
Haklısın canım ishal olunca gider
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ye kız doğumdan sonra verirsin inşallah şimdiden kiloya takılma 
(713 puan) tarafından
Kız sanki veremiyecek gibiyim 58 dim 75 olmuşum
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Kiz 16 17 ne ben 27 kilo almistim. Asla durduramiyordum kendimi cok sukur gitti aldigim tum kilolarim. Merak etme hepsi gidiyor
(713 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(924 puan) tarafından
Ben 9 kilo almıştım doğurduğum gün yoktu. Kızım 2 yaşında 57 kiloyum bekarkenki kilom. İnsana bağlı bişey. Çok yemek de sağlıklı deyil hamilelikde bile.
(713 puan) tarafından
Karnım aç gurduluyor doymuyorum ki :D
0 oy
(179 puan) tarafından
Hamilelik kiloları gitti ama göbeğim duruyor ve psikolojimi bozmuş resmen
(713 puan) tarafından
Benimde psikolojim bozuldu kendime bakmak bile istemiyorum aynada
0 oy
(4,173 puan) tarafından
13 kilo rahat  gidiyo inşaAllah 
(713 puan) tarafından
İnşallah gider canim
0 oy
(163,302 puan) tarafından
ahamda tam 38 olmak uzereyim tam 20 kilo aldim
(713 puan) tarafından
Doktor bana şistin diyor haftaya doğum var zaten stresteyim bide korkuyorum
(179 puan) tarafından
Kız bende 20 kilo almıştım.. rabbim. Sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah.. tek sancida kurtarsın seni inşallah canım
(713 puan) tarafından
Teşekkür ederizz bütün hamileler inşallah sağ salim kucağına alırlar ❤️
0 oy
tarafından
20-25 arası bı kilo almıştım nasıl gidecek bu kilolar diyorum ama bebek peşinde koşmaktan emzirmekten falan gidiyo. Eski kiloma gelemedim ama az kaldı almazsam şimdi de iyi sayılırım 
(713 puan) tarafından
İyi canım inşallah bende veririm hemen
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Bende 38 deyim canım sabahkari uyanınca sanki üç gündür yemek yememis gibiyim  ama ben zaten zayıf olduğum için sıkıntı yok  almak istiyorum 
(713 puan) tarafından
Kaç Kilo aldiniz
(3,599 puan) tarafından
47 yle kaldım şuan 61im galiba
0 oy
(563 puan) tarafından
15 kilo almıştım 3 ay oldu dogum yapalı hala veremiyorum cok zormuş vermek psikolojim bozuldu artık kilomdan bebekten zaten fırsat bulamıyorum spor yapmaya. Emzirme döneminde de alınıyor ona dikkat et bence ben etmedim yeni aklım başıma geldi
(713 puan) tarafından
Hadi ya benimde psikolojim bozuldu şiştim gittikçe aynaya bakmak istemiyorum o kadar:(
0 oy
tarafından

16 kilo aldim ve emzirirken fazlasiyla verdim canm 66 kilo ile hamile kaldim 82 ile doguma gittim simdi kizim 13 aylik 62 kiloyum :woot:

(713 puan) tarafından
Maşallah darısı bana canım inşallah ❤️:D
tarafından
Insallah canm :)
0 oy
(15,379 puan) tarafından
35 im gece kalkıp yemek yiyecek kadar açıklıyorum:)
(713 puan) tarafından
Hiç deme o değil karnım gurulduyor yatamıyorum:D

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,181 göst.
9 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
4 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 140 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,880 soru

24,036,616 cevap

328,946 kullanıcı

...