0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ben 73 kiloyla doguma girdim dogum yaptigim gun 66 kiloya dustum esime korse aldirdim ama canim cok yandi hatta iz yapti korse takamadim iade de edemedik ic camasir kategorisine giriyo diye iade ya da degisim yapmadilar. Simdi 55 kiloyum ama biraz gobegim kaldi yani beni rahatsiz eden bi kilom yok ama gobegim yumusak kaldi. Dun aksam korseyi takiyim dedim acıtmadı rahatsiz etmedi normal oldu yani. Simdi boyle tam olmasi gobegimin incelmesine yardimci olmaz mi ama diger turlu de cok canimi acitmisti

4 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
Bedeniniz küçülmüş yani  mesela 66 kiloda belki L beden iken 55 kiloda M beden alınır . O yüzden bol gelmiş olabilir
tarafından
66 kiloyken m beden almisti esim cok acıttı suan tam oluyo ama korsenin de acitmasi lazim ise yaramasi icin sanki
(4,875 puan) tarafından
Birde korsen nasıl penye korse mi balenli korseler daha çok işe yarar.
tarafından
Yok canm balenli takamadm oturup kalkarken acitti o yuzden sortlu esnek olanlar var ya onlardan aldirdim ilk zamanlar cok acitti suanda da normal kiyafet giyiyorum gibi varligini hissetmiyorm bile
(4,875 puan) tarafından
Sonuç almak istiyorsan balenli olanlar daha iyi diğeri sadece toparlar
(195 puan) tarafından
İlkim ada benimki balenli korse ama çok sıkıyor iz yapıyor acıtıyor hatta çok baskı yaptığı için mi bilemedim rahmimi aşağıda hissediyorum hatta görüyorum bile. Takmaya devam etsem birşey olur mu
-Reklam-
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Atletin üstüne tak
tarafından
Acitiyoken oyle yapmam lazimdi sanki cunku suan acitmiyo cok rahat bi sekilde oluyo
(2,535 puan) tarafından
Benimde batiyodu atlet üstüne taktım hep
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Artık  bol geliyor canim  hafif de olsa insani rahatsiz etmesi lazim. 1 beden küçük  aliniyor o yuzdn
tarafından
66 kiloyken esim m almisti asiri acitiyodu iz yapmisti karnimda atletin ustunden de giysem lastikleri kesiyodu suan giydigim kiyafetlerim m korse de m yani normal kiyafet gibi oluyo rahatsiz etmiyo
(3,952 puan) tarafından
Kullanmasan da olur yani canım  peek bi etkisi olmaz
tarafından
Ben de cikardm o yuzden canm
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Malesef etkisi olmaz canim
tarafından
Ben de oyle dusunup cikardm zaten canm
(1,555 puan) tarafından
İyi yapmışsın kuzum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 383 göst.
0 oy
10 cevap 447 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Han (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,564 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,275 cevap

335,524 kullanıcı

...