+1 oy
1,390 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Diyelim kaynanız kendine bakmıycak hale geldi  ve tek  gidrceği yer  sizlersiniz   siz bakarmısınız yoksa huzur evinemi verirsiniz ?? 

82 Cevaplar

0 oy
(14,955 puan) tarafından
Allah elden ayaktan düşürmesin boynumun borcu bakarım. Eşimi bu yasa getirmis Allah razı olsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah o kadar bizlere baktılar büyüttüler iz evimizde bir oda mı veremeyeceğiz eşim evde istemese ben yine kabul etmem eşimi atarım ama aileleri asla atmam benim de bir annem babam var eşimin ailesini kendi ailem yerine koydum kendi aileme nasıl sevgi besliyorsam onlarda aynı sevgiyi beslerim kapıya atamam aileleri 
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bakmam onada hep derim Allah seni yatalak yapmasın inşallah çünkü bakmam bana çok çektirdi namusuma kadar laf attı şimdi eşim konuşmuyor onunla
0 oy
tarafından
Sen anneni huzur evine birakir misin?
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Tabiki ben bakardım. , nolursa olsun evladı hayattayken hiçbir anne baba huzurevine gönderilmemeli. 
0 oy
(377 puan) tarafından
Yakınımda bir yer tutar yanına kadın tutar sürekli yoklarim sanirim
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Bana neler yapti oğluna neler yaptirdi hamileyken bile doldurup üstüme saldılar anasi bacisi genede bakarım galiba ya vicdan yaparim ins ne onun oyle bir sınavı ne de benim oyle bir sınavım olur 
0 oy
tarafından
Bende bakarim cunku bizde anneyiz bizdr yaslanicaz merhametli olucazki bizim evlatlarımız da bize merhamet etsin
0 oy
tarafından
Bakarım göndermem tabi bizde yaşlancaz,  rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ay inşallah öyle bişey olmaz. İki çocuğuma da toplam 2 ay emeği yoktur. Gitti kendi koca essek kızıyla kalıyor. Öyle bişey olursa o baksin
0 oy
(191 puan) tarafından
Bende evlat yetistiriyorum ona aynısını yapsam o da beni bıraksın. Suanda bile duzelemedik eşimle ben asla ve asla bakmam. Rabbım bana yaşattıklarını yaşamadan canını almasın bir damla suyla yaşayacağını bilsem o suyu ben içerim bana bak diyemez dese de o gün bosanirim.....
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Kız bende yaslancam beni huzur evine verseler üzülürüm şahsen o yüzden vermem neden vereyim son zamanlarında elin yanında duracağına evlatlarınla torunlarıyla dursun
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Ne olursa olsun bakarım 
0 oy
(404 puan) tarafından
Bence bu karşılıklı sevgi saygı ile alakalı ben bakarım zaten ben bakacağım tek çocuk eşim huzur evine vermeyiz ama kayınbabamda düşünürüm pek yapmacik kendisi ama kayinvalidemi çok severim öz annem gibidir özene bozene bakarım sonuçta oda eşimi buyutmus
0 oy
tarafından
4 evladını kapısını acmazdi ben sahip çıkardım (şimdi anladım neden kimse sahip çıkmıyor) su saatten sonra ölüm döşeğinde yağmurlu havada su istese vermem :) 
0 oy
tarafından
Benim kayınvalidem evlendiginden beri bakıyordu 6 yıldırda yatalaktı 2 hafta önce kaybettik büyük babanneyi. Allahım elden ayaktan düşmeden yerimize kavuştursun yatan içinde zor bakan içinde 
0 oy
(853 puan) tarafından
Birgün bnde o duruma duserim bnde cok sever sayarım kayınvalidemi sevmesem dahi birakamam
0 oy
tarafından
Duruma göre değişir belkide bırakırım şimdi benim eve gelince ben gitmek istiyorum götürün beni diye sırayla bütün çocuklarını arıyor hepsi noldu sana bişey mi yapıyorlar orda diyolar artık öyle ***** ***** tepkiler veriyor yediği önünde yemediği arkasında kumanda hep elinde her odaya girer çıkar karıştırır kimse napıyosun demez keyfi gayet yerinde ona rağmen. sırf eşimin anne biraz daha kal diye ısrar etmesi egosunu tatmin ettiği için her seferinde yapıyor bunu. Ee elden ayaktan düşünce de gelmesin bir zahmet 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Kaynanam yok canm ama eşime sürekli söylerim eğer annen olsaydı bakicak kimse olmasaydı ben bakardım yeter ki dilini tutsun :)
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Allah o kadını elime düşürmesin ama mecbur kalınca bakarım ne o öyle huzur evine mi verilirmiş vermem ben..

Ama tabi lafımı da sokarım bak sen benim el kadar oğlumu evinden kovup ağlattın ama o çocuğun anası seni evine alıyor derim yüzüne vururum..

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,461,647 soru

23,961,220 cevap

325,631 kullanıcı

...