0 oy
604 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Akşam kustuk sabahta erkenden gitmiş ise şimdi hiç aramicaz mi bu adamı hava buz gibi 

14 Cevaplar

+4 oy
(815 puan) tarafından
Hahhahaha :)) analık yapma sende kocana akşam şehvetli bir şekilde karşıla canım arkadan fantazi fon müziği aç ağır çekimde elinde kırbaçla üzerine doğru yürü :)))
(1,784 puan) tarafından
Ahhaha güzel fikir :Dd
tarafından
Tamam cicim
-Reklam-
+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Başkası olma kendin ol böyle cok daha güzelsin..
0 oy
(22,890 puan) tarafından
Arama haklıysan boşver:) 
0 oy
tarafından
Arama bakalım o arasın diyecek büyük ihtimalle yazan arkadaş
0 oy
tarafından

Benim inadım pis aramam ben :D

0 oy
(18,405 puan) tarafından

Ne yaptın da küstünüz :D

tarafından
O bağırdı kendi kendine küstü
0 oy
tarafından
Benimde bununla ilgili bi sorum var 

Eşim sabah 6 da işe gidiyor akşam geç uyuyunca sabah geç kalkıyor mesela bugün geç kaldı ben şimdi bu adama akşam nede uyu dinlen demiyeyim? Zaten uykuyu çok seviyor 
tarafından
O da erken yatarsa erken kalkacağını düşünebilecek kabiliyette.
Bu kadar çok üzerine düşmenin altındaki yatan verilmek istenen msj su ( Sen bilemezsin ben seni senden daha iyi düşünürüm Sen ne yapıp ne yapman gerektiğini beceremiyorsun ben senden daha iyi yönlendirebilirim)

Ve çok anaç bir tavır.

Geç kaldığında hayatının sorumluluğunu kendi alacak iş yerinde kendisi sıkıntı yaşayacak, bunun farkına kendinin varması gerekir.

Sen sabahları erken kalkıyor San uyandırabilir sin, akşam yemek ve çay faslını biraz daha öne çekebilirsin,
Hadi gel yatağımıza gidelim telefonla orada takıl deyip sensiz uyuyamiyorum diyebilirisn  zaten yataga girince uyku moduna daha yaklasir :)  
Akşam masaj yapabilirsin dinlenince hemen uyur :)

Hem bu tensel temas lar aranzdaki bağı kuvvetlendirir ama kadın erkek ilişkisi olarak kuvvetlendirir, diğer türlü hadi kalk yerine yat erken uyu Sabah geç kalma dediğin zaman aranızdaki bağı anne oğul ilişkisini çevirebilirsin
tarafından
Çok güzel anlatmışsın. Bende dün hiç ses etmedim hayatım uyu dinlen erken kalkıyorsun diye haliyle geç uyudu ve kalkamadı. Ben bu yazılanı bugün yapayım o zaman teşekkür ederimmmmmm❤️❤️❤️
tarafından
Rica ederim yönlendirme dediğimiz zaman kendini kısıtlanmış da hissetmiyor daha çok sizinle paylaşım içine giriyor
tarafından
Aslında üstte de dedim ya ilgiyi çok istiyor diye.  Tam da öyle annlik hissi ve duygusu gibi. Bi kere eşime dedm ben senin Annen değilim benden öyle ilgi bekleme. Diye yanlış mı
tarafından
İlgiyi çok istiyor çok seviyor her insan ilgi ister ve ilgiyi sever.
Ama bunu kadın olarak yapın.
Onun hoşuna gitse bile annesi gibi davranmayın.
Sonra iyi bir anne iyi bir kadın iyi bir eş olduğunuzu düşünür ama sizi şehvet dolu duygular beslemez.  
Psikologlar diyor annesi gibi şefkat gösterirsen şehveti disarda arar.

İlginizi farklı yönde gösterip o şekilde alışmasını sağlayın.
Tensel temas flörtöz mesajlar takdir etmek hayranlık duymak O konuşurken göz teması kurmak ve gerçekten dinlemek dinliyor olmak için değil gerçekten dinlemek bunların hepsi Sevgi göstergesidir
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Hahaahh şehvet şehvet :)))))
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Ben asla aramam :)
0 oy
(163,281 puan) tarafından
kiz hic gulcem yoktu yaa
tarafından
İş sadece şehvet değil kaldı ki eşler arası şehvet evliliğin yapı taşları arasında önemli olan doğru iletişim maalesef ki bizlere evlilik erkeğin sürekli çalışması kadının da saçını süpürge etmesi gibi anlatıldı oysa evlilik paylaşımıdır ve bunun için doğru iletişim şart suçlamadan
tarafından
Allah hep güldürsün :)
Sevde doğru söylüyor,
Evliliğin yüzde yetmişi cinselliktir
Yüzde otuzu da iletişim (sevgi saygı anlayış hoşgörü Güven sadakat falan filan)
0 oy
(7,930 puan) tarafından

Anlamadığım birşey var .Kalın giyin üşüne deyince mi annelik yapmış oluyormuşuz .Hastalandığında ben üzülüp kahrını ben çekiyorsam tabiki de kalın giyin derim.Eşim işten gelince iş elbisesini çıkarır üzerinde atletle çocukla oynamaya başlar.Üzerine bişey giy bak üşüyüp hastalanırsan bakmam derim.Gün içinde oğlandan fırsat bulup pek arayamam ama mutlaka o beni arar.Geliş saati sabittir gecikirse arar merak ettim derim.Karısı olarak bu kadarına da hakkımız var demi:D

tarafından
Evet hakkımız var tabii ki de.
Bu konuyu ben açmıştım benim postlarımı hala silmedim istersen bir incele okumadıysan canım.

Psikologlar diyor ki :

Şefkatinizi doğurduğunu çocuklarınıza gösterin
Kocanıza şehvet gösterin
  Annesi gibi konustugunuz yonlendirdiginiz zaman, sizi annesi gibi görmeye başladıkça aradaki tutku ölür diyor ve şey ve de bir zaman sonra dışarıda aramaya başlar diyor psikologlar.

Hiç karakteri öyleyse adam değilse falan o meselelere girmiyorum genel sağlıklı bir ilişkilerde olması gereken kadın erkek dengesinden bahsettiği için ben de böyle bir şey yazmıştım :)

Ve kendi eşime de sordum kalın giyin üstünü ört yatağına yat seni çok düşünüyorum gibisinden sorduğum zaman mı sevildiğini hissedersin ve hoşuna gider

Yoksa seni özledim  sesini özledim Sen benim kıymetlimsin falan dediğimde mi hoşuna gider diye sordum

Cevap : ben kendimi düşünebilirim senin beni düşünmen yönlendirilen hoşuma gitmez annem gibi konuşmana sinir olurum dedi.
 Bazı erkeklerin hoşuna gidiyor,
Annesinde sevgi eksikliği yaşadıysa o eksikliği tamamlamasını istiyor karısından, ama yine söylüyorum ki gerçek evliliklerde anne oğul gibi sevgi göstermek yerine kadınsı bir sevgi göstermek çok daha sağlıklı.
tarafından
Evet ben okudum ve aradığım cevabı buldum işte şimdi tavır önemli nasıl yapacağız mesala tek ilgi alanı eş oluncada beklenti artıyor ve bunaltan yada eksik hissetme basliyor
(7,930 puan) tarafından
Çok haklısın huzurlu biri arkadaşım düşünmenin  de dozunu ayarlamak lazım ki şefkate dönüşmesin
0 oy
(2,063 puan) tarafından
siktir  et  en iyisi  ben oyle yaptim  artik 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Aramani gerektirecek bı durum varsa ara canım 
tarafından
Yok bı durum ben kus duramıyorum ama arayınca da o haklı oluyor uapmadigim bir davranış ile suçladı beni

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 646 göst.
1 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 915 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 1,038 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 349 göst.

Kategoriler

1,465,598 soru

24,018,860 cevap

328,129 kullanıcı