0 oy
1,248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sildim kizlar

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğum yaptıgın için mi onlarla yaşiyosunuz
tarafından
Bence ayrıl onların yanından. Günahtır lohusa insana yapılmaz yani. Bana yapsalar asla hakkımı helal etmem onlara. İmkanın varsa eşinle konus hemen ayrıl o evden. Sana bunu yapmaya onların hakkı yok ki.
(37 puan) tarafından
Ben helal etmiyorum artik sorsan neyimizi gordun derler yanlarinda kalıyorum ya burnumdan getirdiler
tarafından
Terbiyesizlik yaptıkları. Bana annem o şekilde konusmaz ki o kim olup sana bunları diyor.
(37 puan) tarafından
Benim kaynanam bi degisik insan gercekten
tarafından
Allah yardımcın olsun insallah
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Bunlara bi cemkirecen varya anlayacak dünyanı kac bucak olduğunu o... ya cok sinir oldum bana yapilsa yıkarım ortalığı evime giderim bir daha da ne konusurum ne çocuğumu gösteririm seni sesiz bulmuşlar eziyolar pislikler  ALLAH sorsun inşallah yeni doğum yapmissin insafff be git evine kocan da gelmiyosa gelmesin inan daha rahat edersin kimseyle muhattab olmazsın çocuğuna kendine zaman ayirirsin daha iyi olur herşey
(37 puan) tarafından
Aynrn hic bisey yapamıyorum ki burda bide namaz kılıyor allah'tan korksunlar vallaha allah vicdan merhamet versin onlara
(402 puan) tarafından
Âmin kabul olurmu o namaz niyaz Allah katinda  bunlara ve bunlar gibi olanlar cehennemde çeksinler yaptıklarını
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Yani beni yanlış anlamayın ama 2 ay olmuş evinize gitmek için neyi bekliyorsunuz? Hepimiz doğum yaptık evimize çekildik ne diye orda duruyosunuzki hele böyle davranıyolarsa
(37 puan) tarafından
Esim isde annesine dayanamıyor heralde daha bekliyoz burayı ben sıkıldım o sıkılmadi
0 oy
(316 puan) tarafından
Git canım evine kimseye muhtaç değilsin 
(37 puan) tarafından
Valla oyle şunlara ailesine laf ettiriyor isde
0 oy
(6,569 puan) tarafından
Ayrı mı oturiyirsun cnm yoksa  doğum oldgu için mi yanyanasiniz
(37 puan) tarafından
Esim yanımda olsa çok şey olur da oda afedrsin de aynı bk havaların ısınmasını bekliyo neyim bekliyo anlamıyorum mecbur evinde oturcaksin dogalgazini oduceksin haksızlığın kardeşim
(6,569 puan) tarafından
Tabiki öyle  ödesin mecbur buna her yıl böylemi olacak desen yada direk yumuşak davransan rahat edemiyorum yikanamiyorum falan desen blki anlar hem havalar kırılmış soğukluğu nerdesinz siz cnm
(37 puan) tarafından
Kaynanamdayim canim ocağın 19 da doğum yaptim 21 de çıktım  daha burdayım düşün
(6,569 puan) tarafından
İki buçuk ay falan olmuş bnce evine geç eşini ikna et
(37 puan) tarafından
Doğalgaz için yardım başvurusu yaptık onaylandı da zaten daha ne
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Ver ağızlarının payını kaynanam bana öyle diyecek he neler derim neler hayatında duymadığı lafları ederim ona. Hayırdır ya sende insansın. Çık git annenin yanında bebene bak evin de ayrı neden çekiyorsun onları 
(37 puan) tarafından
Annemgile gitmeyi düşünüyorum artık babam bunlarla kavga etti birazda ondan öyle haklı da kardeşimi eve koyamadılar

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 103 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 1234567890a (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 416 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aytenli07 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,968 soru