0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (294 puan) tarafından
36 gün önce şideetli kanamayla 5 gün hastanede kalmıştım sezeryan dogum oldu ilk 10 gün pembeydi az dı leke gibi 20 gün sarımtırak sümüksü yapıdaydı ama 5 6 gün önce pembe oldu yine 2 gündür kırmızı ve adet agrım var resmen gece baya gelmiş 1 ped dolar şimdide agrım var adetmişim gibi kovidim gidemiyorum da normal mi yoksa adet mi oldum ki bilemedim kan artık korkutuyo beni psikolojik olarak tranva oldu

3 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Benim hep kırmızı gelmişti canım 40gune yakın kesik kesik gelmişti bilemedim valla canım olmadi eden yakın hasteneyi ara bilgi al sarı renkli olması normal mi diye 
(294 puan) tarafından
Şimdi kırmızı olunca korkuttu beni arıyım kuzum sagol
(486 puan) tarafından
Kırmızı olması normal canım sarı olması şaşırttı beni çok gelecek illaki aylardır adet olmadın için temizleniyor canım normal adet zamanından daha fazlada gelor bı andan içinde su bosaljr gibi olur normla canım ağrı da yapar illaki içerler daha yara bere hep 7kat kesiliyoruz sezeryanda iyielsmek zaman alır:)
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Şuan kanın normal geliyor kuzum, ilk zamanlar öyle olabilir, hani fazla gelmesi iyi demişti doktor içini temizliyorsun demişti kan düşüklüğü yapar bu seferdre, ama Şuan kanının gelişi iyi yani korkma
(294 puan) tarafından
İçimi rahatlattım allah razı olsun agrı normalmidir peki başına gelmişmiydi seninde
(1,776 puan) tarafından
Evham yapma kendine canım, büyük ihtimal sezeryan sonrası adetini oluyorsun, 20 gün sümüksü gelmesi ise kanın durmasıyla alakalı bitmiş yani, şimdi adet oldun, kaç günlük doğum yaptın
(294 puan) tarafından
26+3 de dogmuştu 14 gün gayet iyiydi bi anda 300 gram düştü bagırsakları durdu kan dolaşımı yavaşladı kaybettik
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Dekolmandan dolayı çok fazla kanamam oldu bebeğimi kaybetmişdim bem lohusayken 3 hafta adet olmadm aynı dedğin gibi leke şeklindeysi tam 3 hafta sonra çok şiddetli kanamam oldu bebek bezi yarım saate doluyodu abartmıyorum gerçekten ilk olduğunda bacaklarımdan aşşa akdı 3 gun devam etti pekmezle ayakda durdum elim ayağım titriyodu kan aktıkça sonra geçti doktora sordum normal dedi fazla olması için temizleniyo dedi pekmez falan iç kanın düşmesin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 882 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,949 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 485 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 549 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Misafir67 (416 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,710 soru

24,114,675 cevap

333,178 kullanıcı

...