0 oy
838 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar benim marul kafanin atesi var 38.7 cikti yarim saat once ates dusurucu verdim ilk olcutugum de 38.5 di şimdi 38.7 olmuş. Genel durumu hafif halsiz ama cok değil guluyo konusuyo ama halsizde hafiften. Bi yarim saat daha bekliyim mi yoksa goturiyim mi hastaneye 

Zaten hastaydi grip olmustu burnu falan akiyodu

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Suan gidiyoruz kizlar saolun hepiniz 
-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından
İrem fitil ver düşürmeye calis olmazsa götür
tarafından
Fitilim yok evde agri kesici var onu da 30-40 dakka once verdim
0 oy
(3,424 puan) tarafından
Götür canim ateş ihmale gelmez 
tarafından
Deme yüksek yani ateşi
(3,424 puan) tarafından
Doktor bana 37.5 ten yukarısı yüksek ihmal etmeyin çocuklardaki atesi dedi canim ve benim oğlum 37 de havale gecirdi kollarımda çok korkarım ateşten
tarafından
O zaman ben aliyim goturiyim allah korusun
(3,424 puan) tarafından
Götür aklında kalmasın canim gece çocukların atesi yükselir gönlün rahat eder goturursen
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ilık duş aldır sen sen pro bir annesin İremmmm
tarafından
Kiz iyice hasta olmasin :( ah askim benim ❤️
0 oy
tarafından
Ben gitmedim ertesi gün gittim düşmeyince ılık duş aldırdım ilaç verdim saat başi konturol ettim gece 
tarafından
Dus aldirsam iyice hasta olur diye korkuyom ya
tarafından
Yok sen aldır çok soğuk olmasın su
0 oy
tarafından
Direkt ılık dusa sok. Ben hep öyle yaparım. Sonra dönüşümlü olarak ateş düşürücü ver. Eğer hiç düşme olmaz devamlı yükselirse götür doktora. Ben ilk önce kendim uyguluyorum hemen doktora götürmüyorum çünkü yaptıkları şey hemen serum vermek.
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah canim Allah şifa versin  inşallah evet hastahanelik ateş bu gün uzman Dr dedi 38 ile 39 hastahaneye ytrolma ateş deresi diye 
0 oy
(2,170 puan) tarafından
Ilık düş aldırın hasta olmaz aksine iyi gelir 4 saat arayla ateş düşürücü verin alnına koltuk altına ıslatılmış nemli bez koyun bu şekilde geçmezse acile götürün 39 a dayanmis ateşi boğazları enfeksiyon kapmış 
0 oy
tarafından
Koltuk altına alnına ayak bileklerine ıslak bez koy ısındıkça tekrarla ona rağmen düşmezse acile götür. Hastanede şurup verip soğuk uygulattırıyo zaten. Duşu seviyosa ılık duş iyi gelir
0 oy
tarafından
38,5 ateşle direk banyoya soktum oğlumu yarim saat küvetinde suyla oynattk düştü ateşi, sende öyle yap uyurken yukeslirse de çıkart üzerindekileri ılık suyla bezleri sık eklem yerlerine koy
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm ılık suya koy. Bide soğuk oda varsa çıkar yazın bize balkon dedmislerdi. Marul kafa kaç aylık cnm ne ilacın adı 38.5 sinir biliosn
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben götürüyorum hemen hemen bu ateş olursa ateş tehlikeli 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
14 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Biranne19 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,428 soru

24,085,655 cevap

331,455 kullanıcı

...