0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,025 puan) tarafından
Arkadaşlar benim 19 aylık oğlum var birde 2 buçuk aylık bebeğim. Büyük oğlumun dişleme alışkanlığı var herkesi dişliyor bıraktıramadım. Bu huyu beni artık çok öfkelendiriyor öfkemi kontrol etmekte zorlanıyorum. Ne yapmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var

8 Cevaplar

0 oy
(1,950 puan) tarafından
O dönemde oluyor bazi çocuklarda oyle okumuştum. 
(1,025 puan) tarafından
Bu dönemde nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum galiba
(1,950 puan) tarafından
Oyle anlarda icinden 10 a kadar saymayı dene ve onun kucuk olduğunu hatirlat kendine. Agzin yemek yemek içindir ısırmak icin degil diye soyle.
Onunda sakinleşmesi icin yine bu sayma işlemini yapabilirsin
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Pedagojik destek alabilirsiniz canim altta yatan sebebe bakarsiniz
(1,025 puan) tarafından
Ben oğlumdan ziyade kendimin desteğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ben sabırlı olamamaktan korkuyorum
0 oy
(23,895 puan) tarafından
Çokkkkk zorrrrr benim oğlanda kudurdu varya ısırıyo beni tv nin üzerindeki süsleri yere atıyo ohh dağıtıyım buraları diyo sandalyeye çıkıp mutfağı karıştırıyo beş dk durmuyo anamı ağlatıyo banada bi çare :)) 
(1,025 puan) tarafından
:)) aslında biliyorum bunlar çocuk bu davranışları normal neticede çocuk. Sorun ben öfkemi kontrol etmekte zorlanıyorum
(23,895 puan) tarafından
Ben öfkelenmiyorm izliyorum sadece oda sinir oluyo :D
(1,025 puan) tarafından
Ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
(23,895 puan) tarafından
Sakin olmalısınn aksi takdirde hırçınlaşır
(1,025 puan) tarafından
Evet ama nasıl :)
Kendimi tutamıyorum
(23,895 puan) tarafından
Dua oku içinden bağrıyomusun
(1,025 puan) tarafından
Malesef evet
0 oy
(4,034 puan) tarafından
etraftan ay uy demeseler belki o kadar sinirlenmezsin. disledigi zaman sürekli başka şeylerle oyalandirmyaa çalış bir de özel olarak konuş hayır oğlum yapamazsın bu kötü bu yasak desen. O isirmalarin altında mutlaka bir sebep var kardeş kıskançlığı dan dolayı stresini o şekilde atıyor da olabilir
(1,025 puan) tarafından
Diyorum bilhassa oyun ornarken ısırıyor beni diyorum ısırmak yok Bi süre ısırmıyo sonra yine ısırıyo
0 oy
(560 puan) tarafından
O dönemlerde bizde de vardı çok zor bı dönemdi Allah yardımcın olsun
(1,025 puan) tarafından
Aminnn Çok sağol
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Atlatır inşallah o dönemini 
(1,025 puan) tarafından
İnşaallah yaa
0 oy
tarafından
Komşumun çocuğunda vardı bu durum ama öyle böyle değil. Önüne kim gelirse nefes alsın yeter, kol bacak göbek el anında dişliyordu. Doktor yada uzman değilim ama kendi gördüğüm üzere bu kanıya vardım. Ailesi çocuğu ısırarak vurarak hurra babam seviyorlardı. Bakardım çocuğun yanağı top gibi annesi derdi ben ısırdım severken. Bir bakıyorum Babaannesi kolu bacağını ısırmış . Artık çocuk sevgiyi ısırmak vurmak sanıyordu. Her çocuğun sebebi tabiki bu olamaz her aile böyle sert sevmiyor. Sizinkinin de mutlaka bir sebebi vardır. Bunun için uzman görüşü şart. Size neyse de bebeğe büyük zarar verir. 
(1,025 puan) tarafından
Yanii ben ısırarak sevmiyorum ama bazen ısırmanın can yaktığını anlatmak için ısırıyom.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 423 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,428 soru

24,085,655 cevap

331,455 kullanıcı

...