Size bı sorum olacak kendimi kavga cikartmamak için zor tutuyorum gün boyu kaynanamla evdeydik izinliydim bugün onu rahat etsin bari bir gün die çocuklarında ikisini alıp yatak odasına çekildim zar zor uyuttum 2.5saat uyumusuz 5gibi kalktık kızlarla eşimde işten geldi oynadık yedik içtik derken çocukların uyku saatinde hep bunu yapıyor hep bende yorgunum gün boyu çocuklar tepemdeydi küçüğüm hala emiyor biri emzikte biri ayağımda uyuttum sallayarak belim ağrıyor artık kamburum çıktı neyse küçüğü siz uyutun dedim eşim tabi döndü arkadasin horul horul uyuyor kaynanam ayağında salladı biraz uyumadı nasl aglio bende şu yobaz koca için bebemi aglatmayim dedim onuda aldım buyugude aldım ikisini bı güzel uyuttum simd ama sinirimi hala atamadım annesinin yanında kanipede yatıyor büyük kızıma yalandan gel diyo bende beni tercih ederim bı çekiciliği yokmu bı yumuşaklığı babaya gitmedi ama sinir kupuyum haklimiyim ne yapayım sizce hep bunu yapio çocukların uykusu 12ye şarkıyı uyumuyolsr bilmem ne die yani annesine belli rtmeden yorgundu olsa bu bebeler uyyacak demi benim üstüme atmanın ne alemi var ayrıca dün ben isteykende uyumuş on buçukta kaynanam kaldırmış ezgiyi almaya git die