0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,706 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Size bı sorum olacak kendimi kavga cikartmamak için zor tutuyorum gün boyu kaynanamla evdeydik izinliydim bugün onu rahat etsin bari bir gün die çocuklarında ikisini alıp yatak odasına çekildim zar zor uyuttum 2.5saat uyumusuz 5gibi kalktık kızlarla eşimde işten geldi oynadık yedik içtik derken çocukların uyku saatinde hep bunu yapıyor hep bende yorgunum gün boyu çocuklar tepemdeydi küçüğüm hala emiyor biri emzikte biri ayağımda uyuttum sallayarak belim ağrıyor artık kamburum çıktı neyse küçüğü siz uyutun dedim eşim tabi döndü arkadasin horul horul uyuyor kaynanam ayağında salladı biraz uyumadı nasl aglio bende şu yobaz koca için bebemi aglatmayim dedim onuda aldım buyugude aldım ikisini bı güzel uyuttum simd ama sinirimi hala atamadım annesinin yanında kanipede yatıyor büyük kızıma yalandan gel diyo bende beni tercih ederim bı çekiciliği yokmu bı yumuşaklığı babaya gitmedi ama sinir kupuyum haklimiyim ne yapayım sizce hep bunu yapio çocukların uykusu 12ye şarkıyı uyumuyolsr bilmem ne die yani annesine belli rtmeden yorgundu olsa bu bebeler uyyacak demi benim üstüme atmanın ne alemi var ayrıca dün ben isteykende uyumuş on buçukta kaynanam kaldırmış ezgiyi almaya git die 

7 Cevaplar

0 oy
(450 puan) tarafından
İkimizde mı çalışıyorsunuz kayannan neden gün boyu sizde birde eşin neden kanepede uyyyor
(2,706 puan) tarafından
İkimizde calsiiyoru ben bugün izinlydm kanipede uyuyakaldı u****kaynanam bebeklerime bakıyor ;(
(450 puan) tarafından
Takma boşver ya nekdr peşine düşsen okdr üzüleceksin zaten sonra fırsat bulursun illaki konuşmaya sen bebrlrrin ellerini tut uyu cnm
(2,706 puan) tarafından
Öyle cnm wlla oldum bittim halim yok gözümü açamıyorum die üste cikicam kavga edicek benle annesinin yanında bagiracak en iyi yaptığı şey zaten
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Erkek milleti hep aynı bizimde 17 aylik kizimiz var. Bir  gün uyutmamıştır bir gün altını açmamıştır.  Böyle işleri olsa ki 1 dakika geciktirdim hemen kavgaya tutuşur.  Geceleri bizim bebek sık uyanıyor uykusuz kalmasın diye gider kanepede yatar. Bende çalışıyorum ben de uykusuz kalıyorum ama ben ömrümde eşim kadar bencil kimseyi görmedim desem yeridir . Bir gün dememiştir "ya sende hem işte hem evde çok yoruluyorsun bir günde şu işin ucundan ben tutayım " 

Allah sorsun hakkımı ne diyim 
(2,706 puan) tarafından
Smdi ben laf söylersem kavgaya tutuşur annesinin yanında yobaz yobaz konuşur oyuzden tutuyorum kendimi bağırır hiç annem var demez altını banyosunu yemeğini yedirr ama bu uyku konusunda hemen daliyo uykuya çok yoruldum die ayakta sende mi çalışıyorsun işte bu şeyden oluyor eşlerin bizle kavga edeceklerini su igbi üste çıkıp bagaracaklarini bildiğimiz icin uyutuyoruz yorgun olmadığımız dan değil bence ben bugün izinlydm ama izinli olmasam bile asla bebelerden önce uyumam her ihtiyaçlarını yaparım bı verim yok oyun da yok nasıl gelişecek bu çocuklar blmiyorm  Allh sorsun ben yarın ona çok güzel haddini bildirecm
0 oy
tarafından
Eşin Cok haksız yani yardım etmesi gerek bence ilk doğduğunda damı böyleydi
(2,706 puan) tarafından
Benim zorumla hep uyuyalım oynayalım geliştirelim yani olk zaman tmm ama ben artık çok sjldm küçüğü emzirip uyutmaktan snrada gece nöbetine gitme ezgi diyolar alistirmiyolar hem
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Çok kötü alışmış ya. Bütün yük sana kalmış. Tabi sen anne yüreği dayanamıyorsun ilgileniyorsun. Eşine söyle Benn de yoruluyorum görmüyor musun söylememe gerek mi var birini de sen uyut diye 
(2,706 puan) tarafından
Aynen alışmış bencede eğer alışması uyumazdi bebeleri uyuturdu he hergun böyle degl Allhtan arada bı ama smdi bulasmiyorum bulassam napar.bliyormsn kaynanamn yannda benle tartışır bağırır hakaret eder rvrt bende dayanamayıp dışını tırnağına takip uyutuyorum  kaynanama wgladi kucugude aldım uyuttum benim eşimde hep şu vardır ben işten geldim ne insafsin ne gavursun bı uyutvereym demion gözümü acamiom ilgisizlikle ne alakası var die üste ciksr bende açamıyorum gözümü bacaklarim mahvoldu yataktan yorgun çekiyorum ise gidene kadar yine bunlarla boğuşucam 3de gidicem oda sabah gidicek böyle çocuklar babaya düşkün olur mu hep bana düşkünler peşimden asla aralasmazlar
(1,171 puan) tarafından
Ay iyi huyunu biliyorsan kaynananın yanında tartışma hiç. Yalnızken uyar. Bu böyle gitmemeli azıcık el atmalı ya. Yorgunluksa sen de yorgunsun. Bir de biliyor musun bazı erkeklerin içinde yok. Eniştem sabah erkenden kalkıyor sırf ablam az biraz daha uyusun diye. Onların da 2 çocuğu var. Çocuklarla ilgileniyor. O da ablam çalışmadığı halde. İnşallah sen de yoluna sokarsın bu işi. Annene sana güvenip böyle sorumluluklatdan yırtıyor
(2,706 puan) tarafından
Kesin yapar alttan almaz bağırır kackere bağırma dediğim halde tutamaz kendini yarın sabah gidicek yarın ben ona msj atarım mikropa tabi cnm ben eşime guvneip uyuyamam mesela bakamaz ki ağlatır üstü başı ıslak mı altı kirli mi bakmaz yani bliyorum  Ogün akşam yemeğinde çorba icirememslr çok zorlamalar 8gibi bende 11de ckiyorum işten 11e kadar bişey vernmsler yani süt ıvır zıvı r ama çorbayı tekrar teklif et çocuk bana çorba yokmu hadi içelim dedi 3yasindaki kızım herzmn böyle degl bazen kalkar kahvaltı hazırlar ama çocuklar bana çok düşkün çok yapisiyolar  bende eşimin az ikgisene bağlıyorum ben bunalsam bile tepemdeler asla 2dk durumda otuuyum demem durdukları da bı iş yaparım veya ara öğün hazırlarım şuan çok itici geldi bana
(1,171 puan) tarafından
Tamam sen sakin olmaya çalış yine sinirle bir şeyler yaparsan kendin suçlu çıkarsın. Derdini anlat güzelce. Çocuk aç kalıyorsa onun da yüreği sızlaması lazım. Belki de akıl edemiyor böyle şeyleri. İstemiyorsa yemeği sonra tekrar teklif etmesini falan söyle. Bir de sen varken de babası yedirsin birkaç kere çocuklar illa sen varken sana yapışmasın. Babalarından da böyle şeyleri görsün ki o rolün babalarının da olduğunu fark etsinler. O zaman belki acıkınca flaan ona da yaklaşırlar
(2,706 puan) tarafından
Az önce laf soktum kaynanaam gelmesin yatsın kanipede o ben böyle baba görmedim bide erkek olacak dedim duymadı kocam denne .. sakinim sakinim sakın Olcam...akıl edemiyor evet kandil simidi yenis süt içmiş ben evde olsam kesin tekrar çorba tutardım acıkmış yavrum işten gelince çorba süt dilimi süt elma verdim uyutuum ..ben biraz güzellikle söylemiyorum sinirlenerek bağırarak diyorum ben nasıl kendimden çok babalarına yakalstiracam.ki ben evdeyken eşimde evde olduğu zaman değiş tokuş yediriyoruz bazen ben büyüğü bazen ben küçüğü kaynanam oturuyor  zaten ona minnet etmem çocuk benim çocuğumda.. orda yediriroyr ama ben gibi paso biseyler vermeye ugrasmiyolar tamam kimse dayanamaz buna ama bazne bende fire veriyorum şuan en önemli çağları biri 3 biri 17 aylık
0 oy
(679 puan) tarafından
Valla canım eşin desteği her konuda çok önemli bu çocuklar sadece senin değil ilgi göstermeyecekse çocukta istemeyecek yada evlenmeyecek 
(2,706 puan) tarafından
Bencede cnm smdi acaba ben mi sinirden böyle düşünüyorum dedim yani kaynnamn yannda oldum bittim die yatmasına ne lüzum var bebelerin uyku saati niye bana yikiyo hep benimde canım cikio dünde uyuyakaoms bı oyun kur bak geliştirmek önemli diyorum hep benm cabamla bende ev işi yemeklerini ilaçlarını duusn oyuna canım çekmiyor
(679 puan) tarafından
Doğru ama işte senin eşin bu bakımda biraz sorumsuz gibi başka şeylere gayet güzel zaman ayırıyorsa çocuklara da zaman ayırıp senin yükünü biraz hafifletmesi gerekir
0 oy
(2,706 puan) tarafından
Şimdi kaynanaam dedim ki erkek olacak bide pes ben böyle baba görmedim ilgisiz dedim gelmesin sakın kanipede yatsın dedim 
0 oy
(227 puan) tarafından
çok kötü canım ya valla olan sana olur sen niye by kadar yıpratıyosun kendini
(227 puan) tarafından
yani hem ev çocuklar bide çalışmak nasıl yapabiliyosun
(2,706 puan) tarafından
Sinirden catladim tuttum kendimi wlla çok yoruluyorum ise gidene kadar ayaktayım temizliği saliyorum sadece yemek var mı yokmu onla ilgilenyrm temizleme izin vermiyorlar işten geliyorum direk kucagimdalar yorgunluk blmiolr  yo ben bugün izinlydm tmm ama çok sinir bozucu hal ve hareketleri
(227 puan) tarafından
anladım canım Allah yardımcn olsun₍ᐢ•ﻌ•ᐢ₎*・゚。

İlgili sorular

0 oy
76 cevap 3,127 göst.
16 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Lerinin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
+1 oy
6 cevap 127 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (217 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 179 göst.

Kategoriler