0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım dün gece hiç uyumadı. Ki hamileyken sabah 5e kadar sancı çekmiştim evde 5 dkkaya düşünce hastaneye gitmiştim. 5e kadar uyumadı ilk defa oldu o saatte kadar ayakta kalması. 5te uyudu. Doğum içinde 5te evden çıkmıştık :D

Bugün yine uykuya dalamiyor. Uykuya dalarken 1 saat ağlıyor canı yaniyor gibi. Acaba diş mi diye düşündüm tam bakamadım ama diş değil gibi. Postlarda hep 2 yaş sendromu diye görmüştüm burdan. Acaba 1 yaş sendromumu ? Altinida degistiriyorum gazı olan bir çocuk değil. Karnida tok. Birşeyi eksikmi yapıyorum? Yada ne yapmam lazım tavsiyede bulunurmusunuz? Ayrıca sendrom neye göre oluyor çocuk 1 yaşına girdiğini anlayıp huysuzluga baslayabilirim büyüdüm artık diye mi düşünüyor :D

3 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kız bunların sadece yaşı değil her günü bi sendrom hahaha
tarafından
Doğru valla hahahahha :D
-Reklam-
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Sendrom demeyelim de atak haftasi felandir huy degistiriyorlar sürekli fundam ☺️
tarafından
Atak haftası olmadan huy değiştirse keşke :D
(15,022 puan) tarafından
Ya sen onu diyon bizimki 2 yaşına girecek nerdeyse bı gün gece 5 e kadar uyumadı ağladı durdu bende atak var gene sandım bı bakayım dedim anam bebeniz büyümüş artık atak bitmiş diyo :D
tarafından
Hahahahhh demekki sürekli ataktalar hahahah :D
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Çok şükr yok canm zaten 9 ay canıma okudu ne uyudu ne sustu anca düzene giriyo işte 14 aylık olmak üzere 
tarafından
Evet valla benim kızda doğru düzgün yemez bakalım 1 yaş neler getircek bize :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
0 oy
5 cevap 163 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,541 soru

24,170,937 cevap

335,847 kullanıcı

...