0 oy
334 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20 puan) tarafından
Arkadaşlar çok utanarak ve özür dileyerek anlatıyorum kusura bakmayın 

2 gün önce vajinamda Bi kaşıntı başladı ama öyle böyle değil dayanalıcak gibi değil. Aynayı alıyım Bi bakıyım dedim vajinamın iç kısmı bembeyaz sanki beyaz Bi kremi iç tarafına sıvamış gibi ama bu silince geçmiyor etim beyaz olmuş Bi kısmı kırmızı Bi kısmı bembeyaz yıkamayla da silmeyle de geçmiyor ve dışına doğru çıktı taşmış gibi duruyor çok korkuyorum kaşıntıdan duramıyorum. Hastane çok uzakta o yüzden ancak cuma günü gidebilirim eşimin işinden dolayı. İnternete bakıyorım neler neler yazıyor piskolojim bozuldu allh aşkına nedir bu başına gelen var mı.. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Travazol krem cokiyi gelir 
(20 puan) tarafından
Doktor görmeden Bi krem de kullanmak istemiyorum ki daha çok kötü olursa diye korkuyorum :(
tarafından
Korkma birsey olmaz en azindan gidene kadar rahatlarsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mantar olmuşsun korkulacak bişey yok eczaneden krem alabilirsin
(20 puan) tarafından
Bu mantar rahmimin içinde olur mu çünkü iç tarafta benim ki içe doğru gidiyor
(20 puan) tarafından
Ve bu Manntarsa eğer geçer mi çok korkuyorum berbat ve çok korkunç duruyor çünkü
tarafından
Geçer canım merak etme dediklerimi yap ama kremde kullan bende çok kısa sürmüştü taharetten sonra saç kurutma makinesi ile kurut içi nemli kalmasin içte olur bu zaten ütülü iç çamaşırı kullan ben böyle yaptım gebelik sayfasından biri dedi bana doktor demiş uyguladım hemen geçti benim birde bıttım sabunu kullandim
tarafından
Benimki stresten di kürtajdan sonra ondan hemen geçti çok şükür seninkine geçer merak etme
(20 puan) tarafından
Eşime de yaklaşamıyorum bu gidişle uppuuuzunn bir süre yaklaşamam dimi
tarafından
Evet yaklaşma eşine gecebilir o belli olmaz hemen geçer belki seninde canım krem al kullan muhakkak
(20 puan) tarafından
Çok sağolun teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Mantar olmuşsun. Hastaneye gidene kadar sirkeli su ile yika çok rahatlatıyor.
(20 puan) tarafından
Nasıl yapmam lazım ve ne sirkesi biraz anlatır mısın
tarafından
Valla bende bir kere olmuştum. Kaşıntı çok fenaydı. Araştırdım. Hastaneye de gidecek vakit yoktu. Elma sirkesi koy biraz içine birazda su karıştır. Günde 2-3 kere yıka. Çok iyi gelecek inan. Gidene kadar onlar rahatlatirsin kendini. Kaşıntıyı bile alıyor.
(20 puan) tarafından
Peki bu mantar kalıcı değil dimi geçer mi? Çok kötü duruyor genital bölgem benim bile midem bulandı
tarafından
Geçer ama doktorsuz geçmez. Mutlaka krem verir anca öyle
0 oy
(436 puan) tarafından
Bende de aynı durum var. Mantar oluyor bu. 
(20 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun vallaha berbat bir durum iki gündür ne kaşıntıdan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum
(436 puan) tarafından
Ben daha önce 2 yıla yakın çektim bu mantarı. Şimdi hamileyim maalesef tekrarladı. Gece uykudan uyandırıyor kaşıntı. Sirkeli suyun çok faydasını gördüm. Deneyin mutlaka. Bir de nemli bırakmamaya çalışın. İç çamaşırınızı ütüleyerek giyin. Günde 2 kez değiştirin.
(20 puan) tarafından
Ne kadar sirke ne kadar su karıştırıyım Bi de oranın ph değerini bozmayalım korkuyorum. Son olarak sirkeli suyu vajinamın içine girecek şekilde mi yıkayım
(436 puan) tarafından
Bir kaba bir yemek kaşığı elma sirkesi iki yemek kaşığı su koyun. Pamuk yardımıyla kaşınan yerleri iyice silin tahriş etmeden. Yani olabildiğince içe doğru silin. Ben o şekilde yapıyorum.
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Cnm doktora got fitil ve krem verir çok Nalet bisey valla ne yaparsan yap tekrarlıyor sürekli ,( 
(20 puan) tarafından
Tekrarlıyor mu  aman yarabbim
(2,859 puan) tarafından
Aynn cnm ya hiç bilmezdim hamilelikte oldu sürekli tekrarladı artık illet getirdi o kadar dikkat ediyorum yani şuan bile var fitil ve krem kullaniyom
0 oy
tarafından
Benimde öyle oldu bana mantar demedi idrar yolu enfeksiyonu denildi ilaçla geçti
(20 puan) tarafından
Ama benim vajinamın içine doğru nasıl idrar yolu enfeksiyonu olur ki
tarafından
Bendede öyleydi
0 oy
tarafından
Doktora randevu al gidene kadar travazol krem sür. Fitil kullanman gerek.  Geçmiş olsun. 
(20 puan) tarafından
Çok sağolun
0 oy
tarafından
Belkide hiç mantar değildir. Soğuk olmuşdur. Hamile değilsen papatya kaynatıb suda otur. Ve ya sodalı suyla yıkan. Elma sirkesi de iyi diyorlar, hiç denemedim. Papatyayı yaptım. çok başarılı
(20 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz allh hepinizden razı olsun
tarafından
Rica ederim canım . Faydası olursa ne mutlu bana
0 oy
(23,416 puan) tarafından
Mantar olmuş canım doktora gitmelisin
0 oy
tarafından
2 aydır çekiyorum o acıyı gece o kaşıntıyla uyaniyorum 
(20 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
25 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azizeak (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,469,106 soru

24,067,870 cevap

330,473 kullanıcı

...