0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (563 puan) tarafından
Merhaba evde koşu bandı kullanan varmı kullanışlı oluyo mu 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
2. Çocuğum da yeni doğum yapmıştım almıştık ama 1 yıl sonra çok sıkıldık ve okadar yer kapliyordu ki acayip **** olduk eşim de bi arkadaşına sattı zaten ☺
(563 puan) tarafından
Bende dogum yapalı 3 ay oldu spor salonuna gidecek vaktim yok almayı düşünüyorum kilo vermek için ama pişman olur muyum düye düşündüm de
tarafından
Valla kuzum eğer almak istiyorsan bisiklet al inan koşu bandı sonradan çok pişman oluyorsun aldığına
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onlar çok kaba ve alt komşuya eziyet bence ☺️ 

Eliptik bisiklet var bende. O daha faydalı ondan alabilirsin bence :)
(563 puan) tarafından
Biizm altta kimse oturmuyor bisiklette her bölgeyi çalıştırmıyor ya üşenirim onu yapmaya
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Hamileyken almıştım yürüyüşe çıkamıyorum evde yürüyim normal doğum yapiyim diye. Sezeryan doğum yaptım koşu bandıda evde biblo olarak duruyo
(563 puan) tarafından
Doğumdan sonra kullanmadın mı benim bende dogum kilomdan kurtulmak için almak istiyorum
(1,309 puan) tarafından
Bacım bebeden vakit yokki dışarı çıkıp yürümek daha mantıklı
(563 puan) tarafından
Dışarı çıkmaya  zaman bulamıyorum ki yada üşeniyorum evde daha pratik olur diye düşündüm bebek uyuyunca falan
(1,309 puan) tarafından
Valla ben bebek uyuyunca ancak ev işlerini halledip yemek yapıyorum zaman kalırsada biraz uzanıp kahve falan içiyorum kısacık vaktimi koşarak harcayamam :D ama seni bilemem tabi
(563 puan) tarafından
Sen de haklısın
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ben ben ben..:D 

Walla kilo konusunda en büyük yardımcım oldu iki çocukla yürüyüşü spora gitmek hayal 

Gece iki de olsa çıkıp yürüyüşümu yapıyorum 
(563 puan) tarafından
Benimde bebeğim var dışarı cıkacak zamanım yok o yüzden istiyorum xaiominin yürüyüş bandı var ya ondan almayı düşünüyorum
(3,443 puan) tarafından
Çocuklu anneler için bence gerekli sonuçta gece çocuklar uyuyunca dışarı çıkamıyoruz eee gündüz de olmuyor her gece çıkardım

Ne zaman ihtiycm olursa çıkarıp uygun yere getirip işim bitince yani kilo gidince kaldırıyorum:D
0 oy
tarafından
Vardı sattım. Alma canım süs olarak kalıyor diyim. Ilk zamanlar kullanıyorsun bir süre sonra sıkılıyorsun. Ve sesi malesef cok alt ve yan komşn varsa rahatsız olabilir.
0 oy
(133 puan) tarafından
Ben kullanıyorum Canım boş bir odam var oraya koymuşum kullanışlı açıkçası 
(563 puan) tarafından
Çok ses cıkıyo mu peki. Benim alt katım boş ama yan ve üst katım dolu
(133 puan) tarafından
Alt katımda kaynanamlar oturuyor sıkıntı olmuyor bence derecesi çok yüksek olmadıkça ses çıkmaz çok
0 oy
(163,331 puan) tarafından
esimin var garaja kaldirdi evde gereksiz yer isgal ediyo
0 oy
tarafından
Koşu bandi çok faydalı olmuyor ve bacaklara zarar verebiliyor. Çokta kaba aşırı yer kaplar. Onun yerine eliptik bisiklet daha faydalı hem az yer kaplar hem de daha sağlıklı.
0 oy
(811 puan) tarafından
bende yok ama kullanisli bence bos bir odan varsa cok iyi olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 90 göst.
+1 oy
5 cevap 133 göst.
20 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy