0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
1 paket kedi dili almıştım a101 den bununla nasıl bir tatlı yapabılırım 

12 Cevaplar

0 oy
(163,446 puan) tarafından
tramisu yap    
(469 puan) tarafından
Kahvem yokki canım ya neskahve falan yok maalesef
(163,446 puan) tarafından
aaa tuh yaa
-Reklam-
0 oy
(7,980 puan) tarafından

Kendi dili ile okuyan benn :D:woot:

0 oy
(9,958 puan) tarafından
kedı dılı dıyınce kedının dılı sandım gercekten
0 oy
tarafından
Bardakta tiramisu yapabilirsin canım benim bi tarifim vardı güzel oluyo nefis yemek tariflerinde vardı 
tarafından
https://www.nefisyemektarifleri.com/u/sukeyne/ tarif linki atılmıyo canım niyeyse ben profilimi paylaştım seninle
tarafından
Tamamdır canım çok teşekkür ederim,oradan bakayım şimdi
tarafından
Rica ederim canım gönül rahatlığıyla deneyebilirsin sadece son paylaştğıma bakma yanlış yazmışım düzeltmiştim ama düzeltmemişler kaldı öyle kaldırın diye mesaj atıyorum gördükçe keşke biz silip düzenleyebilsek ellerine sağlık şimdiden
tarafından
Tamamdır canım,baktım da çok güzel görünüyor tatlılar valla tek tek hepsini deneyeceğim galiba :)
tarafından
Teşekkür ederim canım dene mutlaka ☺️ seninde tarifler varsa denemek isterim bende
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Muhallebi yap üstüne dok bide çikolata sos dok ohh mis tiramisu felan yapanda var 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Kaşık pasta yap canım. Kedi dillerino sütle ısla diz üzerine muhallebi yap dök en son üzerine de çikolata sosu çok güzel oluyor.
0 oy
(848 puan) tarafından

image

Bundanda yapabilirsiniz
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Yalancı profiterol yapablrsin ben hep yaprm
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Çikolata sosun varsa Ekler yapabilirsin güzel oluyo
0 oy
(456 puan) tarafından
Keddi dilinin üzerine muballebi onun üzerine çikolata sosu çok güzel olutor canım 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Güzel bir vanilyalı muhallebi yap kedi dillerini sütle hafif ıslatıp tepsiye diz yalnız bunu hızlıca yap sütün içinde fazla bekletme çok yumuşuyor üzerine muhallebiyi dök onun uzerinede çikolatalı sos yoksa tablet çikolatayı az sütün içinde eritip onuda dokebilirsin çok güzel oluyor profiterol gibi 
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Yalancı profiterol çok güzel oluyo malzemn varsa 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 409 göst.
20 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mesutun hatunu (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
14 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
17 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.

Kategoriler

1,473,230 soru

24,122,058 cevap

333,530 kullanıcı

...