0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından
Kzlar Bekleyemedim sabahı kalkdim telefonu yüzüne addim uyandı bişey demeden elbiselerimi toplamaya başladım kalkdi telefonu acdi bakdi gördü napiyosun dedi gidiyorum dedim sen gönül eylendirrken vicklarla ben seni. Brda bekleyemem dedim izin vermedi hiç bisekilde konusduk kötü bı anlam olmadı ama yinede hiç muhattap olmuycani söz verdi kızada mesaj addim evli adamlarla ağzini yaya sesli mesajlar admmasi gerekdini öğren dedim özür falan diledi bilemedm dedi abi gibi grdum falan dedi o şekilde uzatmadm 

9 Cevaplar

+5 oy
(1,784 puan) tarafından
Gitmek isteseydin telefonu suratına fırlatıp adamı uyandirmazdin diye düşünüyorum
(101 puan) tarafından
Sormak yerine byle bı tepki göstermek istedim
(1,784 puan) tarafından
Zaten gitmicektin sadece pişman olmasını gözünün korkmasni istedin dimi :) yanlış anlama beni evliligniz bozulsun istemem zaten inşallah bidaha yapmaz
(101 puan) tarafından
Evet sabahn köründe nereye gitcem :)) çocukla elimde koca valizle oda saolsun gtcekmisim gibi davrandı:))
(1,784 puan) tarafından
Akıllıca :D ama ben olsam sessiz sedasız giderdim peşimden essek gibi gelip beni alsın diye :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Dün ne oldu bilmiyorum ama eşinizle konuşuyorsunuz karşı tarafın ağzına siciyorsunuz. Eşiniz aklandı ☺️
(101 puan) tarafından
Çünkü karşı taraf sürekli sesli mesaj atiyo üst üste eşim fazla konuşmuyor bı iki mesaj atıyor sadce o ise gazı yaya yaya konusuyo
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Dün nolmuştuki geçmiş olsun
(101 puan) tarafından
Teşekkürler canm geceki postuma bakabilirmisn
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Kıza cok az şey demişsin ben olsam gebertirim inanki ama neyse halletmişsin canm boşver 
(101 puan) tarafından
Aynı yerde calisdiklari icn fazla ileri gitmek istemedim stajermis zaten cikacakms
(1,151 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(163,561 puan) tarafından
baristinmi hayirlisi olsun umarim tekrari olmaz
(101 puan) tarafından
Barisdik galiba çok seviyo beni bian olsun brakmadi sarlarak konuştu bian bile brakmadi saatlerce oturdu çok tatlıydı dayanmadim oda kötü oldu beni byle seylerle itam edmendiye üzüldü :))
0 oy
tarafından
ne olmuştu ben öncesin kaçırmışım
(101 puan) tarafından
Gece post admisdim canm sabaha karsi
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Anlayamiyorumm yazilarinizi yaaaaa:alien:

tarafından
Akshs bende ona takıldım istisnasız hepsi d olmuş :) küçük çaplı bir kalp krizi yaratıyor:(
(1,950 puan) tarafından
Hahahaha aynen :D
(101 puan) tarafından
Kısaltamalarm çok oluyor eskiden alışkanlık olmuş kzlar kusura bakmayın bir uzun uzun da yazmak istemedim :))
tarafından
Kısaltmalar değilde 'kalktım' değilde kalkdım falan yazmışsın ya o daha çok dikkat çekiyor canım
(101 puan) tarafından
Çorumluyum canm sivedendir :)
0 oy
tarafından
Sevindim canim adiniza inşallah bi daha olmaz. 
0 oy
tarafından
Allah kimseye yaşatmasın. Şunu yaparım bunu yaparım denecek bir durum değil. Benim de başıma geldi ben bosadim
(101 puan) tarafından
Rabbim o durumlara getrmesn canm zor ama eşime hc cevap vermemesi icn uyardım byle vıcıklık Lara karşı mesafesini korumasını syledim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 309 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 798 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 578 göst.