0 oy
576 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (411 puan) tarafından
Kızlar affedin lütfen  linclemyein olurmu sizi ark olarak görüyorum diye soruyorum kızlar eşimle 1 ay oldu görüşmeyeli memlketteydim  dün adetim bitti bugünde korunmasiz ilişki oldu hep eczaneden p...tf alıyoruz ama yoktu evde ben 3 yıldır hep öyle korunuyorim sorum şu acaba dün adetim bitti ama geri çekilme ile de hamile kalabilirmiykm ertesi gün hapı atsam olurmu acaba 

15 Cevaplar

+1 oy
(14,957 puan) tarafından
Şans işi şimdi ne desek boş bidahaki ay görürsün ☺️ işini garantiye almak için icebilirsin istersen 
-Reklam-
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Hap bilmiom da olabilir hamilelik
0 oy
(986 puan) tarafından
Ertesi gün hapı at . Ne olur ne olmaz
(411 puan) tarafından
Tmm canım saol eczaneden alayım ben
(986 puan) tarafından
Rabbım gönlün göre versin
(411 puan) tarafından
2 yaşında kızım var rabbim olmayanlara versin rabbimmm
(986 puan) tarafından
Benimde 7 aylık oğlum var en az bir 4-5 yıl istemiyorum.  Rabbım isteyene versin dediğin gibi
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Geri çekilme olmuş kız hem yeni adet bitmiş sanmıyorum Allah bilir tabi şüphen varsa hap ic
(411 puan) tarafından
Evet Canım ger çekilme oldu oldu da bitti oldu yanı ayy nasıl utandım ya soru için
(2,127 puan) tarafından
Olur arada kız :)
0 oy
tarafından
Ertesi günü mutalaka almalısın. Geri çekilme de eşine güveniyorsan sorun yok ama ne olur ne olmaz
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Geri çekilme ile de hamile kalabilirsin ertesi gün hapıyla da olabilir ama hap alman ihtimali biraz daha düşürür. Hatta sana şöyle bir şey söyleyeyim mi bi hafta önce tanıdığım birisi tüplerini bağlattığı halde hamile kalmış şu anda 2 aylık hamileymiş yani olacak olduktan sonra Rabbim veriyor önüne geçemezsin hiçbir şekilde

(1,243 puan) tarafından
Allahim tupler bağlıyken nasi oluyo bende baglatayim diyom guvenemedim ya :((
(1,581 puan) tarafından
Allah istedikten sonra oluyor işte canım
0 oy
(885 puan) tarafından
Şansına kalmış canım. Bekleyip göreceksin artk 
0 oy
tarafından
Biz bı kere hazırlıksız yakalandık ama yumurta günümdü zaten çocuk yoktu hap kullanıyorum diye korunuyorduk. Aman olursa olsun zaten çok istiyorum dedim ve o gün oldu şükür
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canım yumurtlama dönemi adetten bir hafta sonra oluyo Allah bilir ama hamile kalman mümkün değil 
0 oy
tarafından
O haplar hormon dengesini bozuyor tatlım ama çok hamile kalmaktan korkuyorsan çok süre geçmeden hemen al belli bir süre sonra etkisi azalıyor çünkü birde geri çekilme yondemi ilede hamile kalınabilir adetin bitsede belli olmuyor tatlım bu mevzular 
0 oy
(613 puan) tarafından
6 yil oyle korundum hamile kalmadim 
0 oy
(1,944 puan) tarafından

Olmasi imkasiz gibi ya hem adetten yeni bitmişsin hem geri çekilme olmuş.Bence mucize olur:)

0 oy
(631 puan) tarafından
Geri çekilme korunma yöntemi olmadığı için her zaman ihtimal yaratır. Adet bitimi olması belki ihtimali azaltır ama yine de ella kullan. 72 saat sonrasına  kadar içebilirsin ama ne kadar çabuk alır içersen o kadar iyi. Zaman geçtikçe etki etmesi azalıyor
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Allah nasip ettikten sonra ne kullanırsan kullan kalırsın canım çokta bir önemi yok yani ama kafam rahat olsun dersen ertesi günü hapı al 
0 oy
(2,966 puan) tarafından
Adetin düzenliyse yumurtlama gününe denk gelmemiştir bence canm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 803 göst.
10 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miyo annesi (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 477 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde siynem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,580 göst.