0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (161 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar eşim askerde kaynatamlarda kalıyorum daha önceden bebeğim daha 4 aylıkken falan çikolata yedirmeye çalışırlardi  o zaman tartışmıştık şimdilerde de nenene vur diyor sonra bebeğimin elinde bardak var at nenene bardağı diyor bende böyle konularda aşırı sinirlenen bir insanın kaynatama dedim böyle öğretme bunu daha önce yaptığında güzelce anlatmıştım bu defada oğlum dedim atacaksan dedim bardağı yere at hatta mutfaktaki bardakları da getireyim onları da kır dedim kaynatamada sana vurarsa yada sana atarsa bu çocuğa kızmam o zaman dedim çok sinirlendim bu durumu eşime anlattım eşim kimsenin kalbi kırılmasın diyor güzelce anlat diyor anlattım anlamıyorlar dedim sonuç olarak da oğlum böyle kötü bir davranışı edinirse ona kızarım o zaman dedim eşime oda o zaman seninle görüşürüz dedi bu arada oğlum 2 yaşına girecek 

2 Cevaplar

0 oy
(1,160 puan) tarafından
Kendi evinizde kalım sorun çözülür
(161 puan) tarafından
Canım şu an eşim askerde bende çalışmıyorum başka gelirim de yok şu an mecburiyetten kalıyorum en azindan hava ısınınca doğalgaz faturası gelmediği zamanlarda da evime gecebilirim
(1,160 puan) tarafından
Anladım ama tek odayı yakarsın dln ne bileyim derdi n olmaz
(161 puan) tarafından
Çocukla gerçekten sorun oluyor durmuyor ki hiç yerinde
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 965 göst.
19 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Didemm (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 903 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu