0 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde (6,074 puan) tarafından

Laktoz intoleransı ne demek? 

Oğlum dala dala uyumuyor gaz ve kaka.sorunumuzu aşamadık bi türlü bide bunu deneyeyim diyorum 

Kullanan var mi?

image

• image

6 Cevaplar

+1 oy
(10,041 puan) tarafından

Bu humana çaylarını pek sevmiyorum ben yaa içeriği çok vasat. Onun yerine kendin alıp aktardan çay karışımı yapsan olmaz mı?

https://gidadedektifi.com/2018/10/23/humana-still-tee/

Burdan çoğu şeyi araştırıyorum, belki ben çok abartıyor olabilirim atmak istedim sadece.

image

(6,074 puan) tarafından
8 10 güne hastaneye gidiyoruz
tarafından
Supersin kariliyorum cok zararliymis humanalar
(161 puan) tarafından
Canim aktardan yaptirdigin karisimi ogrenebilirmiyim bizim burada yokta kayinvalidem trde. Rezene aldirdim sut yapsin diye basla bitki onerebilirmisin gaz kolik icin?
tarafından
Kimyon iyi geliyor gaza
(6,074 puan) tarafından
Her sabah aksam kimyon ve rezene içiyorum büyük cisimizi ne zaman yapacaz
-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından
Bunun kimyonlu rezenelisi varmış çok iyiymiş.  Gaza birebirmis bendeki bitsin bende onu isteyip kullanacam . Aynı zamanda iyi süt yapıyor 
(6,074 puan) tarafından
Evet onu da çok tavsiye ediyorlar eşim ondan alalım dedi ama ben bunu tercih ettim
0 oy
tarafından
İçebilirsin canım süt yapıyor diye duydum 
(6,074 puan) tarafından
Kızlaaaaar gece ne oldu biliyor musunuuuuuuuuuuz???
Ne olacak çayı içtim 3 kasıkta oğlana verdim oğlan sabahladı ben uykudan gözümü acamadim:-/
(2,348 puan) tarafından
Gecmis olsun senin oglundada uyku yapmamis. Bnm kizmda da uyku yapmio ve bendede yapmiyoyani herkeste ayni etkiyi gostermio canm ee sen nasil icicen bunu icsen senin uykun gelcek erenee kim bakacak
tarafından
Niye böyle yapıyor bu çocuk ya :/
(6,074 puan) tarafından
Valla uykum olunca gece çıldırttı beni şimdi de yanimda ellerini yalıyor. Uyanmasa uyanmicakmisim o derece uyumusum tarafta 1 tatlı kaşığı tepeleme diyor ben 1 çay kaşığı attım 1 kupaya ne olur ne olmaz diye iyi ki öyle yapmışım yoksa hiç uyanamayacakmisim
(2,348 puan) tarafından
Bnmkide gece uyanmadi bu defa yanimda buda parmaklarini yalio 3 gun oldu oda yeni ogrendi :)
Iyiki ole yapmissin cnm
0 oy
(758 puan) tarafından
Ben bunu degilde rezeneli kimyonlu olani iciyodum cocugum ciglik kiyametti kolikti bebegim humanayi icince daha bi sancilaniyodu biraktim nurse harveys bitkisel surup verdim bebegim rahatli sukurler olsun 
(6,074 puan) tarafından
Evet bazılarında ters etki yapıyormuş mesala akşam ben uyudum velet gözünü kırpmadı anasına benzememiş. Hoş babasına benzesin diye babasının adını koydum ztn
0 oy
(65 puan) tarafından
Canım bunların şekerli sudan bi farkı yok bunun yerine aktardan kendin alıp içsen daha iyi olur 
(6,074 puan) tarafından
1 çay kaşığına 1 kupa su doldurdum söylenen 1 tatlı kaşığı tepelemeydi ben gözümü acamadim oğlum gözünü kırpmadı
0 oy
(161 puan) tarafından
Canim bu cayi bilmiyorumda. Lactose intoleranse . Sut urunlerine alerji demek. Bendede var o malesefff.. gaz yapiyor sanci ishal yamiyor kimiside kabizz oluyor. 
(6,074 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum ama özelde test yaptırdım negatif cıktı gece ben uyudum oğlan gözünü kirpmadi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
29 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
9 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 588 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,193 soru

24,083,035 cevap

331,304 kullanıcı

...