0 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ay kızlar psikolojimi bozuk bilmiyorum pencereyi açıp bakasim gelmiyor oturduğum binanın yanındaki bina alt katı yapılmamış dükkan kat açıkta üstünde 4 kat daha avr ama öyle bir doldurmuslar ne ararsanız var zaten çöplük ten geçilmiyor ne buldularsa doldurmuslar bir tertip düzen yok bende düzen hastasıyım gördükçe gidip diyedim geliyor ama ben nasıl yapım orayı koca koca tahtalar odunlar el arabaları hurdalar oyuncaklar deterjan kutuları çöp var ayriyeten bir sürü hicmi rahatsız olmuyolar :( bendemi sorun var bilmiyorum gırgır bile var :( 

6 Cevaplar

0 oy
(571 puan) tarafından
Sizde zamanla alisirsiniz heralde
tarafından
Yok kız alisamayiz biz eşimle gideriz deriz burası çok pis diye hiç çekinmeyin toplayaniyirsaniz biz toplarız deriz :D
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ay kız sana ne diyesim geldi. ❤️ Ama düzen hastasının ciddi ciddi. Yani yapacağın birşey yok 
(13,307 puan) tarafından
Eşin de sen de doktora gidin bence kuzum
(54,185 puan) tarafından
Siz bize hic gelmeyin bende gelene rahat olun dagilsin cocuk varsa ellemeyin oynasin derim bütün oyuncaklari doktururum ortaya ☺️
(13,307 puan) tarafından
Aynı ben de İkbal dökülen saçılana bile kızmam temizlenir gönüller kırılmasın :)
(54,185 puan) tarafından
Valla ya bi cocukluk arkadasim var liseden arkadasimla evlendi onunda takintisi var bize geldiler dedim dagitsin oglu ne olacak dagittilar dedim osmanin ici icini yiyodur dagitin ☺️☺️☺️☺️
(13,307 puan) tarafından
Haha ay çok zor öyle yaşam yaa. Hepimiz dikkat ediyoruz da o da fazla yaa
0 oy
(255 puan) tarafından
Orayı düzenlemeye gitme canım, psikolojik destek almaya git :) düzen takıntın ilerlemiş daha da kötü olmasın canına yazık. Yani bende düzenliyimdir ama kendi alanım dışına müdahale edecek kadar değil banane kafamı çeviririm 
tarafından
Eşim yüzünden oldu bu böyle malesef :(
(255 puan) tarafından
Çok kafaya takma kız sal gitsin ne geçecek sanki eline keyfine bak tabi afedersin pisliğin içinde de otur demiyorum ama sana yetecek kadar yap gerisini amaan koyver gitsin hayat kısa kuşlar uçuyor :D
tarafından
Evet canım öyle ama eşim sağolsun çok takıntılı benide kendi gibi yaptı :D
(255 puan) tarafından
O zaman önce onu gönder psikoloğa :D
0 oy
tarafından

Aboooooo kız bacım taşındın mi sen :D

tarafından
Evet kuzum cumartesi taşındık ve dizdim hemen 2 günde evi :D
tarafından
Ohhh ne güzel canım güle güle oturun ☺
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Bacım yeni taşındığınız evin arkasında ki binanın altından size ne kız sksksks
tarafından
Ay öyle deme çöp biriktiriyolar resmen kız ://// hiç hoş durmuyor camlardan da deterjan kutuları atmışlar
0 oy
(163,520 puan) tarafından
ee ne etcen giiz    

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 273 göst.
27 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,302 göst.