0 oy
2,297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Yani kizlar bilmiyorum normalde hayatta alingan bi insan degilim ama babamin bugün yaptığı cok koydu. Babami cok severim ayri bi bağım vardir. Ama bugun biz oradaydik babami cocuklarima çok düşkün bilirim. Ama biz ordayken sürekli elinde tleefon vardi hatta bi ara söylendim baba cocuk sana biseyler diyor senden ilgi bekliyor sen tlfna bakiyorsun. Neyse saat 8bucuk gbi babam bana dediki kızım trafik bitmiştir hadi gidin siz. Cok bozuldum yani abartiyormuyum acaba . Bende gulerek dedim ki baba kovuyor musun bizi hic ses etmedi.

31 Cevaplar

0 oy
(1,846 puan) tarafından
Ya hemen alınma belki başı agiriyodu belki geç saate kalma diye demiştir 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Beni küçücük çocukken de sığdıramıyorlardı evlerine  :) Babaevi lafı benim için bişey ifade etmiyor o yüzden. 

0 oy
tarafından
Bnim babamda cok duskun ogluma 10 ayını gectı oglumda cocuga gıcıklık verip aglatıyor düm.bük peze.venk diye seviyorlar ama yapacak birseyim yok sabrediyorum
0 oy
(4,527 puan) tarafından
Babanın yaptığı doğru olmamış kırılmakta haklısın canım. Ama her aile aynı olmuyor bizimkiler her gün arar gel diye evlenince daha çok kıymete bindim
0 oy
tarafından
BENIM BABAM ANNEM  

ASLAA OYLE DEGILLER HATYA VE HATTA ILLE GELIN KALIN DERLER DEE BIZ GITMEYIZ 
0 oy
(4,073 puan) tarafından
Şimdiki zmn öyle telefondan sira çocuklara gelimyor bnde annemlere kalmaya gittgimdde anneme çocuk senin istediğini gibi  ilgilen annem TV basinda dediğin gibi yada diğer torunlarına ama bunu sadece 20 gün yada az görecek bnde aliniyodum tabi
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Canım yazıdıgın cok dogru insan oyle hissediyor Allah dondurmesin gelip oturup donelim evimize. Ama baban ayıp etmiş hakikaten. Biraz arayı uzatın ozlesin gitmeyin sık sık oyle daha kıymetli olunuyor çünkü 
(1,254 puan) tarafından
Kesinlikle dedigini yapacam teşekkürler
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Şahsen ben oyle bir sıkıntı yaşamıyorum.  Allah razı olsun anamdan babamdan. Ellerinden geleni hem bana hem cocuklarima yaparlar. 

Sana gelince bende olsam alınırdim
0 oy
(623 puan) tarafından
Evine sigamiycagim bir babam yok kızıma hamileyken 6. Ayımda vefat etti şuan kızım doğdu 8 aylık oldu rabbim mekanını cennet eylesin ama annem var asla yarı yolda.birakmaz hep arkamda durur 10 çocuğum olsa yine basının hstunde tasir
(11 puan) tarafından
Bende boşanma sürecindeyim hazirandan bu yana ailemdeyim ara şükür her zaman arkamda durdular bekarlık odamda artık kızımla takiliyom şanslıyım zamanla da bu düzen oturuyor bu süre zarfinda birinci mahkemem 22 Mart'ta kızımın benim bütün masraflarini babam gördu bı kere bile lafını yapmadılar kızim babasından değil ama dedesi ve dayısından şanslı Rabbime duam kimsenin yuvası yıkılmasın çok zor oluyormus
0 oy
tarafından

Bu alınganlığın  beni biraz tebessüm ettirdi canimm .Benim babam da hepimize düşkün ablam gelip kaldığı zaman 2 3 gün sonra ne zaman gidecek diyor :D bu onların bizi asla sevmediklerinden istemediklarinden değil belli yaştan sonra sese gelemiyorlar  sakinliğe alisiyorlar  yoksa insan hiç istemez mi evladını dizinin dibinde ,böyle düşünüp kendini üzme lütfen onların gözünden bak olaya bir de <3

0 oy
(2,063 puan) tarafından
aile aile aile  daha önemli inanki  eşimden bazen kurtulmak isityorum  cunki ailem ondam daha çok deger  veriyor eşimden multluk huzur bulamiom onda 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 2,032 göst.
23 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Rozelin9 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,365 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 459 göst.
2 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,595 göst.