0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (639 puan) tarafından
Bugün kalça ultrasonu vardı bebehin bir kalcasi tam oturmamis dedi 3 hafta sonra kontrole tekrar çağırdı. Bu süreçte ne yapılmalı, sizce sıkıntılı bir durum mu? 36 haftalık doğdu acaba onunla alakalı olabilir mi? Tecrübeli anneler bu durum başına gelen var mı? Çok korkuyorum bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler 

1 cevap

0 oy
tarafından
hangisi gelişim geriliği büyük ihtimal ki erken doğduğunu belirtmeliydiniz  benim kizimda da aynısını dediler 1 ay çift bez kullandım 3 aylikken düzelmişti şükürler olsun 
tarafından
erken doğduğu içindir daha kendini yeni yeni topluyor  doktor birsey demediyse hic bisi yapma sadece bezini alırken vs bacaklarına hassas davranın
(639 puan) tarafından
Peki gaz için bazen bacaklarını hareket ettiriyorum bunu bırakmalı miyim? Çok sık yapmıyorum ama gazından çok rahatsız olursa yapıyordum
(639 puan) tarafından
Aslında bezi tam oturuyor o halde çift bez kullandınız
tarafından
gaz icin aynısını doktora bende sordum canim onu yapma karnina masaj uygula sadece dedi

bez ile ilgili değil canim  1 numara buyuk ve 2 tane takmıştım sebebi de bacakları ayri kalması icin

birde kundak yapma kesinlikle
(639 puan) tarafından
Ben de büyük takayim o zaman değil mi su anki 1 numara ve tam oturuyor 2 numara takayım bi de o zaman bu arada çok teşekkür ederim
tarafından
hayir doktor birsey demediyse takma tatlim suan kaç aylik?
(639 puan) tarafından
Ayın 1 inde 2 aylık olacak
tarafından
erken gitmişsiniz  canm bizim burada 2 ayını doldurmadan bakılmıyor  ve prematüre olan bebeklere daha gec zamanda bakılıyor 3 hafta sonraki gittiğinizde düzelmiş olabilir
(639 puan) tarafından
Inşallahbduzelmis olur  canim. Dğumdan sonra gün belirleyip verdiler ona göre gittik. Ama dediğim gibi erken doğdu onu göz önünde bulundurmadılar herkese nasıl gün verdilerse bize de aynı şekilde. Ben de buna bağlıyorum.
tarafından
anladm canm dediğim gibi bizim buradaki hast öyle 2 kizimda da hatta 2. ayni doldurması gerekiyor dendi ve ikisinde de prematüre mi diye sordu hatta 1 kişinin de prematüre doğmuş onu daha gec tarihe attı bebek kendini iyice toplasın baklm bi hast gittiğin zaman da sürekli belirt prematüre olduğunu canm ona göre davranirlar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 805 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 356 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,510 soru

24,184,511 cevap

336,527 kullanıcı

...