0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba kızlar aslında Burası bu konular için değil ama buraya yazılanlara bebek bölümünden daha fazla cevap veriliyor 

Bebeğim 3 ay olmasına 5 gün kaldı 1 aydır belki daha fazladır kendisi çok acıkmadıkça 3 saatte bir falan emiyor oda en fazla 4 dakika sürüyor ne yapmam gerekiyor çok canım sıkılıyor lütfen tecrübesi fikri olan anneler yazsın 

İstemeyince zorlayınca ortalığı ayaga kaldırıyor ve emdiği zamanda da uykuya geçerken yada uyku arası hiç sakin emme zamanımız yok 

3 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Meme reddi dönemine girmissin çünkü canim
(4 puan) tarafından
Bu ne oluyor bir tane daha oglum var şuan 4 yaşında hiç böyle birşeyle karşılaşmadım kilo alımıda gözlemlerime göre durdu bezlerini falan hiç dolu dolu değiştiremiyorum aşırı takıntı yaptım çok canım sıkılıyor
(4,285 puan) tarafından
Meme reddi Her bebek de oluyor galiba benim 1 tane evladım var o da bu aylarda beni reddetti.  5 gün sürdü  bu durum . Ayakta emzirdim yastik ile destekli emzirdim herseyi denedim en rahat emzirme hareketi uyumaya yakin emiyordu surekli 3 saat de bi uyutmaya zorluyordum tek emsin diye sen de sakın pes etme çok fazla saat da beslenmeden durmasın.  Cok aglayinca ustune gitme sakinlessin tekrar dene yalancı emzik aliyorsa önce onu verir gibi kandır gogsunu ver taktikler geliştir sonra bu süreç gececek emin ol
(4 puan) tarafından
Canım benim bebeğim 1 aydan fazladır bunu yapıyor asla pes etmiyorum neler deniyorum ayakta sallanarak emzirirken bir görsen neler çekiyorum yalancı memede almıyor
(4,285 puan) tarafından
Arkadasimin da ole cok zor emzirirdi dogsu doğalı ole bir bebekti ama baya direndi sende dene bakalım cok kilo düşüşü falan olursa mama takviye edersin mecbur
(4 puan) tarafından
3100 dogdu 1 aylıkken 4500 oldu 2 aylıkken 5600 oldu bu ay bu sorunu çok yaşadık bende çok bir fark görmeyince bugün önce kendim normal tartıda tartılıp baktım sonra onu alıp baktım 300 gram falan almış sanırım bakalım günü gelince gidicez sağlık ocağına inşallah başarırım çok bunaldım
(4,285 puan) tarafından
Anliyorum bu zamanlar da geçecek hic canını sıkma mama takviyesi olursa da üzme kendini asla sen iyi bir annesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebekle dus almak duşta emzirmek ebe Tülin var onu takip et duşta bebek kendini anne karnında saniyormus emme refleksi geliyormuş
(4 puan) tarafından
Canım zaten haftada bir kere yıkıyorum ondada resmen savaşıyoruz malum havalarda soguk nasıl yapıcam bunu
tarafından
Bebek usumezmis suyun altında benim tecrübem yokta ebe Tülin den ogrendigim yani
(4 puan) tarafından
Tm canım bakacağım saol
0 oy
tarafından
Meme reddi oluyor demek ki benim kizimda tam o zamanlarda baslamisti asla meme tutmuyordu senin ki yine iyiymis 3 saatde olsa emiyormus. Sadece uyurken emiyordu bizim iki ay surdu malesef. Gecici bi durum pes etme sen surekli teklif et. Ayakta niniyle hafif sallayarak emzir. Uykuluyken emzir felan sonra birden geciyor. 
(4 puan) tarafından
İnşallah geçer canım ya nasıl geçti
(4 puan) tarafından
Birde ne kadar sürdü bu durum canım
tarafından
Ya canım bizim 2 ay surdu yani biraz azaltmisti ama tamamen birakmasi 2 ayi buldu. Tabi bebekten bebege degisir. Bide canim ben yatak odasini karartip los ortam yapip hafif ninni acarak orda emziriyordum. Simdi 7 bucuk aylik hersey cok dikkatini cekiyor emerken rahat durmuyor ben yine yatak odasina götürüyorum daha saglikli emiyor doydugundan emin oluyorum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 229 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,095 soru

24,081,914 cevap

331,243 kullanıcı

...