0 oy
843 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından
kapalı
Kiz berivan nerdesin. Biseyler duydum dogru mu. Degildir insallah daha erken ayni haftadayiz cunku. Nerdesin. Dogruysada Rabbim seni bebegine bebegini sana saglikli kavustursun insallah ❤
notu ile kapatıldı: Kişisel post (özel olarak mesaj atn lütfen ❤)

1 cevap

0 oy
(7,483 puan) tarafından

Yok canim sanirim yeğenini paylasmis dogurdum diye :D basina bela oldu oda hahah

(1,083 puan) tarafından
Tovbe yaa.. deli bu kiz :)
(2,199 puan) tarafından
☺☺☺☺        ☺☺
(1,963 puan) tarafından
Yorum yazdm post kapanınca gtmems :)
(1,963 puan) tarafından
Buraya yazayim :) saka yapmış yegenini atms yeni doğmuş galiba kizim falan dems ismini sormslr unttm dems :) ustune gtmlr baya galiba bisiler olms.. snra kiz yazms yegenmdi saka yaptm falan dems ki zaten oglu olckti saka oldugunu anlamalari lazmdi neyse isim sormslr unttm alzeimer oldm falan dems saka belli ama konu uzams saka olms baska bisi yazk anlatamadida kiz kndini :)
(7,483 puan) tarafından
Oda cok kotu oluyor bugun bendede bi kac kez oldu yorum yaptim heycanla post kapandi:)))
(1,083 puan) tarafından
Tovbe ya valla deli bu kiz herkesi korkuttu
(1,963 puan) tarafından
Az öncede baska bisi olms ona yazdm bi baktm kapanms :))) Allahm ya o kadar da yazdm dedm :)
(1,963 puan) tarafından
Bn gormedm canm snradan duydum saka yapiym demsde olmams :)
(1,083 puan) tarafından
Hep mavikolata kapatiyo hep :D dedikodu yaltirmiyo :D
(7,483 puan) tarafından
Aynen cok aci valla bende yazdim guzel guzel icimde kaldi.:D neyse tek icimizde kalan o olsun. Bugun azamelia aktif mavikolata degil kubracim. Bide turkuaz damla var masAllah editörler goz actirmiyor:D
(1,083 puan) tarafından
Valla azamelia birine giydirmis bi guzelcene helal olsun :) haketmis
(7,483 puan) tarafından
Kesinlikle azamelia cok adaletli gerçekten. Haketmis oda:D
(1,083 puan) tarafından
O niye engellenmis onu bilmiyorum ama :D
(7,483 puan) tarafından
Onu bende bilmiyore canim:)))
(1,083 puan) tarafından
Anladim canisi :D
(1,963 puan) tarafından
Bak mavilimavili bisi vardi unttm adini onla biso olms galiba onada yazmstm.kapandı :)))  bnde o olayı bilmiyrm bianda oldu galiba tanimiyrmda onu :)
(7,483 puan) tarafından
Kac kere mavilimvilimorcicek mavili yoldan geceeck yazdim hic paylasamadim:D adi boyleydi canim
(1,963 puan) tarafından
Ahahah aynen yazmaya firsat kalmadan gidiyolar :) acaba bildirim falan mi gidiyor bu arkadslara aninda geliyolar kapatiyolar :)
(7,483 puan) tarafından
Vardiyali çalısıyorlar bence. :D cok hizlilar gercekten.
(1,963 puan) tarafından
Masallah ya secilmis kişiler :)
tarafından
Yok  canim  doğum  yapmadim  allah  korusun  daha  cok  kücük  31 haftalik  ablam yeni dogum  yapmişti bende zaten herkez biliyor oğlum olacanı yazdım doğum yaptım  cocugun resmi var koydum isim bilinmiyor daha bende adını bilmiyom yazdim arkadasta yazmiş ti bişeyler bende haklısın drdim abartım dedim postu kapatım  sonra ben yemek hazırlarken post acmiş sapık dıye  maşallah kurulu bir suru insan varmiş dolandırıcı olduk tuba su olduk sapık olduk    bide  hakımda olan kızımda ömer asaf yazıyor bu defada ona sardılar
(7,483 puan) tarafından
Bosver berivan takma herkes seni biliyor canim. Bi yanlis anlasilma olmus ortada.
tarafından
Aman takılma boşver
tarafından
Ben o kişiye  kesınlıkle  hakımı helal etmiyorum  ama biz hamileyiz  anneyiz  bu sapıklar  ne arıyor  dıyenede  yetmedi eşimin  ismine  sardılar  onları dolandırmaya  gelmişim   eski postlarımdan  bişeyler  alıp yazdılar   baskaların  postuyla  degil kendi postuma  yazdım onları ilgilendirmezdi  o kişi beni gercekten  iyi taniyordu
tarafından
Ya çelişkiye düşmüşler bak herkez kendince haklı sen demişsin alzehimer hastasıyım. Ama kaç sene önce olan olayı yazınca acaba dediler bu sefer
tarafından
Kac senelik derken yeni  daha yeni   canim  cocuk gecen  dogdu  bugun  resim geldi  attim  

Azeymir hastası dıye  benim hakimda  kişisel post  actı ya  orda  yazmiş lar  cogun adını bilmiyon   esinin adını bilmiyon bende azeymir  hastası oldum  ya belki ondandır dedim
tarafından
Yok yavrum bulaşık muhabbeti işte sen öyle diyince alzehimer hastayım diye ortalık karıştı. Çoksa post açıyorsun o yüzden
tarafından
Ben onu kendi  postumda  yazmadım  onun postuna yazdım benim haberim bile yoktu haber geldi bi baktım  demediler kalmamiş bende yazdim onu daha cok  uzadı
tarafından
Boşver ya napcan
tarafından
Ona zaten haklisin vallah  abartım yazdım postumu kapatım  gidip  niye  kişisel post  acıyor  onu ilgilendirmiyorki   orda  bir suru insan  var  özelden yazsaydı saten kimse  daha gormemişti
tarafından
Sen postunu kapatma bidaha açıklamasına düzgünce yazarsın sıkıntı çıkmaz hiç
(1,963 puan) tarafından
Saka yapiyim demssn de farklı algilanms canm neyse bosver yapck bisi Yok cok abartilms bncede haklisin ama uzadkca uzar bosver unt gtsen sen takil istedgn gibi bosver milleti herks yorum yapar konusr duyma boşver
tarafından
Anormal bişey  yoktu ki posta dalgada  gecmedim  bi masallah  deyın kizima sonusta  teyze  anne yarısı ismide nur baharmi  nur banumu  tam bilmiyom  beli değil   arkadaş  yazmiş hamile degilmisin sen diye bende hayalimdeki post dedim  orda saka yaptım söyle oldu diye bişey yazmadim
(1,963 puan) tarafından
Gormedm bn sonradan konusulanlardan anladim canim aman düşünme ya ama haklisin bu kadar uzatlmasi dgru degl bencede sapik falan hos olmams ama neyse kmseye bulamak istemem kendi yorumudr karsmamda bn oyle dusnmuyrm bosver sende ya
tarafından
Boşverdim zaten bazen bir suru sey paylasılıyor  kimse bişey demiyor  bi cocuk resmi için erkek sapık dolandırıcı samimiyetsiz  demedik laf kalmadi  erkek olsaydım i statistiklere beli olurdu cekememişse demek
(1,963 puan) tarafından
Bilen biliyo seni unt gitsn keyfine bak :) kafa dAgitmaya giriyoz yormaya degil :)
tarafından
Haklisin canim ❤
(7,483 puan) tarafından
Aman berivanimm. Ben sana kafana tokadan baska bise takma demedim mi kiz. Kizarim bak aaaa. Bebisini strese sokma sakin ol❤
tarafından
He ya zaten garibim sabahtan beri kesiliyor  büyüyünce  o ablaları bulup kizacak  5 ayına  girince  inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 507 göst.
28 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,167 göst.
1 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 463 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elmali turtam (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 702 göst.
17 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,769 soru

24,188,118 cevap

336,755 kullanıcı

...