Valla hiç özel birşey yapmadim. Duştan cıkınca temiz kıyafet biraktim yatagına üstüne en altına da testi öyle öğrendi
Kız biz beraber gittik hastaneye kan verip sonuç almaya
Ben hamileyim galiba dedim inanmadı çizgi silikti çünkü
İlk gebeligimde aksam 12 gibi yaptım biliyordu yapacağımı 4 yıldır bu haberi beklediğimiz için kırmızı çizgiyi görünce bağırdım askimm diye yanına koştum verdim ikinci gebeligimde de habersiz yaptım annrmle konuştum çok geç uyandım anne çok uykuya düştüm niyeyse dedim beklemiyordum çünkü hamilemisin acaba dedi yok dedim içime düştü annem öyle diyince gittim test aldım yaptım baktım çift çizgi napsam diye düşünürken hinlik geldi aklıma :) eşimi aradım eve gelmen lazım acil dedim eşim hastalanmış düşmüş hastaneye götürecenm de gel dedim noldu dedi korktu korkma birşey olmadı çok özledim gelmen lazım dedim izin aldı işten geldi yalan soylettin bana inşallah birşey olmaz falan dedi testi sarıp cebime koymuştum yanına gittim yalan değil gerçekten gidecez hastaneye dedim testi verdim
Sabah test yaptım eşim uyoyodu hemen koştum yanina kalk bak ne var dedim adamın kıçında pireler ucusuyodu tabi hiç oralı bile olmadı
Önce doktora gideceğimi biliyordu sonra aradım dedim ki doktor izne ayrılmış geri geldim öylece dedim ve eve gelince sana birşey aldım bakar mısın nasıl dedim ve görünce gözlerine inanamadı valla mi şaka yapıyorsan fena olur felan dedi ve sonuç
1,487,912 soru
24,322,677 cevap
345,373 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın