+1 oy
726 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,151 puan) tarafından
Kızlar sorum yukarıda tecrübeli arkadaşlar yardmc olursa sevinirim 

26 Cevaplar

0 oy
(4,583 puan) tarafından
İkisinden de doğum yapmış biri olarak ikisinden de memnun kaldım lakin özel su yonden güzel sancini çekerken seni yatağa bağlayıp kendi haline birakmiyolar yakının yanında olduğu için rahat geciyo
-Reklam-
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Ben tecrübeli değilim ama maddi durumum el verseydi kesinlikle özelde yaptırmayı düşünürdüm. Şimdi şehir hastenesinde doğum yapmayı planlıyorum ama tamamiyle nasip işi kimilerine iyi doktor, hemşire, ebe geliyor kimilerine de kötü denk geliyor
(1,151 puan) tarafından
Evet aynen öyle valla yqq erkek doktor istemediğim için özel tercih ediyorum aslında
0 oy
tarafından
Doktora ve hastaneye göre değişir devlette yaptım çokta memnun kaldım bulundugum yerdeki hastanede nöbetçi doğum doktoru falan bulunmuyor gece ama doktorum doğum saatinde hastaneye gelmişti tek kişilik odaydı sedyeyi doğum yapmak için uygun hale getirdiler araştır canım sor çevrene. 
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Ben ziyaretçi kabul etmeyen özel hastane tercih ettim. Sadece eşim ve annem vardı başka kimseyi çıkarmadılar yukarı. Yeterince stresli oluyor insan zaten bir de başıma üşüşen insanları çekemezdim. Bizim aile biraz kalabalık ve ufacık bir şeyde bile gelirler sağolsunlar ama doğum başka bir olay. Hem pandemiden hem rahatım için özeli seçtim. Eşimi de akşam eve gönderdim zaten sadece annemle ben vardık bir de bebekom :)
(1,151 puan) tarafından
Evet bênde tek annem ve eşim olsun isterim yaa
0 oy
tarafından
Gebeliğim riskliydi hem devlet hem de özel hastaneye gidiyordum . ( Değerlerim düzelmezse ozeldeki Dr burda yapamayız dediği için. ) Ama çok şükür sorun çıkmadı özelde oldu doğum , memnunum. Tabi maddiyata da bağlı. Eğer devletteki Dr ve personel iyiyse devlet hast.de olabilir. Ben sırf Dr güvendiğim için gittim özele halbuki devlet hastanesi daha güzel ve yeniydi mesela. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 251 göst.
12 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 140 göst.
28 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,370 soru

24,015,262 cevap