0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından

Sorum yukarda kızlar ben eşim gircek diye çığlık çığlığa bağırırken doktorum izin vermedi yürürken kolumdan tutan ebe tamam geliyo kocan bak yanımızda diyerek beni kandırdı ama hep yanımdaydı doğum anında da ona sarılmak istedim ama nasip olmadı 2 doğumumda konuşcam doktorumla kocam olmadan olmaz :)

29 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Girmelii 3. De anca ikna ettim bayildi bayilacaktiii valla kiymetimi daha iyi anladi
(134 puan) tarafından
Ah bide bizimkiler anlasaaaaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben sezeryan oldum ama galiba eltim esini doguma istemis girmis dedim neden dedi kadinlarin ne cektigini girsun de cocuk istemesin ama ben istemezdim 
(134 puan) tarafından
Çocuk istemesin mi neden evlenmiş o zaman
tarafından
2 kizi var ysni  istemiyo artik cocuk
0 oy
(1,784 puan) tarafından
İlkinde girmedi girseydi bayılırdı heralde çok panik atak zaten ben içeri girer girmez aglicakms nerdeyse dışarı çıkmış sigara o sırada bebegi getirmişler görememiş :D
(134 puan) tarafından
Allah yardım etsin panik atak zor
(1,784 puan) tarafından
Babası olarak benden daha çok düşünür üstüne titriyo resmen bebekler otururken kafasının üstüne düşer ya mesela bizimki de arada düşer aglamaz eşim hemen alır kucağına yerde emeklemesine bile izin vermez etrafına minder dizer bende rahat olsun istiyorum kesfetsin istiyorum o öyle değil çok korkuyo bişey olcak diye :D
(134 puan) tarafından
Eşimi tarif ettin resmen bazen mutfağa gidiyorum sadece bi yastık koyuyorum önüne bi dönüp bakıyorum evdeki bütün kırlentler çocuğun etrafında ve çocuk görünmüyo
(1,784 puan) tarafından
Babalar çok evhamlı cidden sjsjs
0 oy
tarafından
Vallaha benimkiler sezayen olduğu için girsin isterdim ben ikisinde de tam anestezi ile oldum ben goremdim bari eşim çocukların ilk anlarını görsün isterdim ama nasip olmadı bir doğumu üniversite hastanesinde digerini de devlette yaptım yasaktı almadılar
0 oy
tarafından
Çok istedi sezeryan diye ben istemiyordum ama girmesini pandemi var diye Dr izin vermedi zaten 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Acil sezeryana alındım, ameliyathanede elimi tutsun isterdim
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bence normal doğuma girmemeli sezeryan neyse de. 
0 oy
(815 puan) tarafından
Valla normal doğumsa eğer bilemiyorum çektiğin acıya şahit olmalı mutluluğuna ortak olmalı evet bunlar güzel şeyler ama erkekler biraz tuhaf yani oradan bebek çıktığını görünce birdaha oraya cinsellik açısından bakamayabiliyorlar hamileyken cinsellik yasak olmadığı halde bebek var diye doğana kadar karısına dokunmayan erkekler de var beyinleri farklı çalışıyor 2. Bebeğimde sezeryan olur zaten belden uyuşturmalı olsaydı doktor eşimi alacaktı ama ben cesaret edemedim
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Ne çektiğimizi anlaması için illa dogum anını görmesine gerek yok ben evde ağrım olunca ağlayınca eşimde benle beraber üzülürdü sarılır teselli ederdi gözleri dolardı sezeryandim ama dikislerimi görmesi bile yetti ki bende istemezdim girmesini,ikisinde de istemedim..yani insanın kadir kıymet bilmesi kendi içinde olan bise doğumu görmekle cok alakasiz,bu doğumlar giren erkeklerin içinde karısından uzaklaşan cok insan var bazılarında ters etki yapiyo
(134 puan) tarafından
Ben neler çektiğimizi görsün diye yanımda olmasını istiyorum demedim sadece öyle diyenlere hak verdim ama ben o yüzden istedim demedim benim eşim sadece doğum anımda olmadı ama ona gidene kadar yaşadığım herşeyi gördü ve soğuma falan da olmadı çok şükür kadir kıymet bilmeye de hamile kaldığım an başladı Allah razı olsun dediğin doğru kadir kıymet bilmek isteyenin içinden gelecek ama şahsen ben eşimi yanımda destekçi olarak istedim o an ıkınırken bi dayanak arıyo insan

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 979 göst.
11 Haziran 2019 Diğer kategorisinde MELTEM ❤ (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,100 göst.
4 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 665 göst.
12 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Rengarenk (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 845 göst.