0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (821 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bazı arkadaşlar neye sinirlenmis anlamadm yoruma uğraşamam isteyen istediğine cvp verir felan yazma o zaman umrunda değilse neye kiziyorsunuz anlamış değilim hastaydım sorularda cvp qelmedi dedikodu yazmış biri yorum cogalmisti tamam hastalık bölümü burda değil biliyorum diqer bolumlere sordum cvp yoktu Burda da yazıyım dedim kabahat ettim galiba kusura bakmayın keyfinizi bozdum.istemiyorum artık kötü yorumlarınızı kendinize saklayın azıcık da sivri dilli olmayın 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından
Ne sordun ki
(821 puan) tarafından
Hastayım hamile bölümüne cvp gelmedi burda da sordum cvp yine gelmedi yazdım dedikodu yapınca yorum çoğalır hastayız kimse bişey önermiyor diye bir kaç kişi yanlış anlamış laf atmış
tarafından
Arkadas post açtı dedikodu olsa herkes yorum yapar diye hastayım kimse yorum yapmıyor diyo olumsuz yorum aldı onu diyo
(821 puan) tarafından
Bende onu diyorum cnm
tarafından
Git bol c vitamini al sarımsaklı yoğurt ye Kuru soğan da iyi geliyor
tarafından
Ama hastalık ayrı bırsey bılgısı olmayanlar vardır, yanlış yonlendırmek ıstemeyenler bardır bu kaynana sorunu degıl ki herkesın fıkrı olsun
(821 puan) tarafından
Söylediler cnm tşk ederim az önce sendin dimi yorum yapan neden o zaman söylemedin ki☺️
tarafından
Postun başlığı olmamıştı ondan  ama geçmiş olsun dileklerimi ilettim takılma çok buraya
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 192 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gizemli sevdam (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
11 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Meltem00 (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 659 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysimabulut (1,037 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,813 soru

24,174,462 cevap

336,035 kullanıcı

...