0 oy
801 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar tanisali daha 3 ay oldu. Ben de o da eğitim durumumuz gayet yüksek mevkide. Kendimizi idare edebiliriz. Ama ailesi beni daha tanımadan kesinlikle istemiyor ayrılmasını istiyor. Benim ailem sorun çıkarmıyor. 3-4 ay sonra farklı illerde olmak zorunda kalicaz. Ben çok garip bir his hissediyorum. Yaşım 29 bu arada. Çocuk değilim görmemiş geçirmemiş biri değilim ama sanki hayatımda evlenmem gereken kişi oymuş gibi hissediyorum. Toplam 5-6 ayda evlenmek istemek normal mi? Ailesi yanasmazsa gizlice evlenip gidelim bile istiyorum. Aileme haksizlik olacak belki ama o Nisan düğün telaşına girmek ve onu da yıpratmak istemiyorum. Aklı başında insanlarız. Evlilik en güzel şeylerden biri saçma sapan seylerle mahvolsun istemiyorum. Ayrı kalmakta da zorlanıyoruz. Yeterince tanıdığımı hissediyorum.. delilik gibi biraz. Ama içimden başka bir şey gelmiyor.

31 Cevaplar

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Canım bence sen karşı tarafa boyle düşündüğünü hissettirme erkek arkadaşını karsina al konuş benimle ciddiyse bir adı olsun ilişkimizin de ben öyle flört istemiyorum filan de ben eşimle 19 yaşında 3 ay flörtle evlendim eşim memur ben de ünv mezun olur olmaz evlendim yani erkeğin istemisi çok önemli 
(1 puan) tarafından
Evet en azından başlanmış olur sürece.
(1,757 puan) tarafından
Evet sen çok istekli olduğunu belli etme o istesin seni
-Reklam-
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Onun ailesi istemiyorsa kendi aileni ikna et senin ailenin desteği ile evlenin ama asla kendi kendinize evlenmeyin her tartışmada başına kalkılır bu durum..

Süreye gelince hiç de az değil ona bakarsan dükkanına gidip abi bana yarım kaşarlı tost dememle onun bana evlenme teklifi etmesi arasında 10 gün var hemde resmiyet olsun diye abi diye hitap ediyordum 1 ay sonra isteme+nişan 2 ay sonra da düğün oldu ve ilk günden gebe kaldım 21 aylık oğlumuz var şuanda.. Eşimde kanatsız melek desem abartmış olmam iyi ki o olmuş iyi ki de evet demişim ❤

Yani sen 5-6 aya kısa dersen ben öleyim o zmn :)   tost siparişimle hamile kalmam arasında 3.5 ay var çünkü :)
0 oy
tarafından
burda biraz takılsan ailenden habersiz evlenmek istemezsin emin ol o kadar kadın var ki burda kocasından şiddet gören ama susan çünkü ailesi arkasında değil o yüzden önce ailesiyle tanış sonra aileler tanışsın ve öyle evlen gizlice yapma bunu 
0 oy
tarafından
Çok erken bir süre evlenmek için. Düğün dernek yaotirmayinca aksine kıymetin bilinmez. 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Çok seviyorsa ailesini ikna edip ailenden istersin. Sakin öyle bişey yapma ilerde biz istemedik sen geldin oğluma yamandin derler. Eşin bile biraz kavgada der bunu. Nişan düğün yipratmaz merak etme. Ayrıca ailene yazık değil mi her anne baba evladini telli duvaklı evinden çıkarmak ister. Senin akrabalarında konuşur kimbilir noldu da böyle herkesten gizli hemen evlendi der. Bunu kendine yapma bence.
0 oy
tarafından
Cnm Sana tavsiyem kesinlikle ailenin rızası olmasa öyle bir şey yapma 
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Önce kendi ailenden basliyim kuzum yasin kac olursa olsun her anne baba kızını gelinlikle Kapıdan çıkarmak ister karşı tarafın ailesine gelince de anne babasıyla mi evleniyorum şununla evlencem diye düşünüyorsan eve anne babasıyla hatta etrafındaki herkesle evleniyorsun öyle veya böyle bir araya geleceksin atası seni istemiyorlarsa yipranacaksin belki ilerde onlara bakmak zorunda kalacaksın her şeyi düşünmen gerekiyor gizlice evlenmek çözüm değil 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ah ahh egitimin var kariyerin var ama evlilik hakkinda hicbir şey bilmiyorsun.
0 oy
tarafından
Ben iki evliliğimi kimseye sormadan yaptım ilkinde bosandigin zaman kimse arkamda durmadı sen kendin seçtin bu yolu diye bir ömür yalnızlığı göze alıyor isen buyur yap.ikincide de danışmadim çünkü kimsem yoktu kötü günümde de iyi günümde de bende kendim ve çocuklarım için bu kararı tercih ettim kimse gelmedi nikahıma ailemden annem bile eşimin de anne babası gelmedi doğum yaptım kimse hayırlı olsun bile demedi ama eşimden yana çok şanslıyım buda bana yetiyor ama insanın içi hep bir buruk oluyor
0 oy
tarafından

Sizin evlilik dediğiniz bi imzaya bakmıyor malesef ilerde çok başın ağrır ilerde kabul edeceğine şimdi bütün zorluklara gögüs gerip herşeyi kabul etmek zorundasın sanada yazık olur üzülen siz olursunuz. Yarın bir gün diyelim anlaşmadın boşandın birde bakmışsın çoluk çocuk başinı sokacak bir ailen bir yüzün okur en azından gidip kapılarını rahat rahat çalarsın :) hakkında hayırlısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 928 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,120 göst.
0 oy
3 cevap 476 göst.
0 oy
19 cevap 658 göst.

Kategoriler

1,472,707 soru

24,114,579 cevap

333,177 kullanıcı

...