0 oy
415 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından

Kızlar aranızda rosea diğer adıyla gül hastalığı olan varmi cildinde sanırım geçmeyen tedavisi olmayan bir cilt hastalığı aramızda olan varsa nasıl baş ediyolar sürekli ilacmi kullanıyorlar bilgi verir misiniz bana:(

5 Cevaplar

0 oy
(1,581 puan) tarafından

Yani cevremde var öyle birileri ama ekstradan ilaç kullanıyorlar mi bilgim yok canım 

-Reklam-
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Gül hastalığı sivilce gibi olanmi canım
(54,231 puan) tarafından
Yok kizariklik oluyo
(43 puan) tarafından
Sivilce de oluyor cnm hem kızarıklık hem sivilce yüzü. Gözü etkileyen bir hastalık
0 oy
(54,231 puan) tarafından
Basligi gorunce gul hastaligi vardi gecti.sukur yazacaktim icerikte ayniymis
(43 puan) tarafından
Anladım cnm yüzünde mi vardı nasıl geçti doktor bana gecmiyceni tedavisi olmadığını sadece ilaçlarla şiddetinin azalacağını soyledi
(54,231 puan) tarafından
Doktoru bulmak onemli ben hem devlette cildiye doktoruna gittim hem eczaneden ilac aldim hemde kendi alerji doktoruma resim attim hepsi alerji dedi ilac verdiler daha da yayildi gecmedi meger kortizon kesinlikle yasakmis gunes kesinlikle yasak sonra dayimin gelininde vardi onun doktoruna gittim karisim krem verdi
(54,231 puan) tarafından
Uzun sure cektim benim sag yanağımda vardi dedigin gibi goze vuruyo gözlerimde sürekli arpacik cikiyodu.ve selazyona donuyodu iki kez operasyonla aldirdim belli olmayan uc taneyi aldirmadim
(54,231 puan) tarafından
Doktor patalojiye gönderdi gül lezyonu cikti strese dayali
(43 puan) tarafından
Aynı anlattigin gibi cnm o doktorun yeri nerde şuan agkiyorum inanki stresten çok çok üzgünüm sağ yanagim hafif sis gibi ve kırmızılık sivilceler var hafif diğerinden sis sendede oliyomuydu geçermi ilaç kullanınca birde gözümde sürekli arpacık çıkıyor biri salazyona döndü operasyon olucam hatta bende birtane doktora gidiyorum sürekli bir antibiyotik veriyor adını unuttum sonra gene basliyor babamdada var benim genetik sanırım ama iyi bir doktora gitmem şart senin sadece tek yanağında kirmizilik olarak mı vardi
(54,231 puan) tarafından
Bak benim sag yanağımda kucucktu o kortizonlu ilaçlardan yayildi sonra o doktora gittim karisim krem verdi. Gozlerimdede birinden tedavi olurken digerinde cikiyodu o yuzden makyaji unuttum
(54,231 puan) tarafından
Doktor yalovada karisim kremler verdi o cok iyi geldi bide güneş kesinlikle yasak gunes kremi kullandim hep yaniyodu yüzüm yuzumu gec gözlerim mafolmustu nazar okut dediler okuttum kursun bile doktordum
(43 puan) tarafından
Peki yanağında şişme varmıydi hafif kortizonlu krem vermedide fucidin mi neydi onu verdi yüzüme birde 100 mg lik monodoks diye antibiyotik veriyor kullanınca geçiyor gene başlıyor
(54,231 puan) tarafından
Calisiyodum o zaman ofiste stresliydi bide ramazan ayında daha yogunlastigini farkettim vitamin eksikliginden olabilcegini dusundum eczaneden supradyn aldim
(54,231 puan) tarafından
Yok sislik olmadi yaniyodu benim kizariklik vardı ates basiyodu
(43 puan) tarafından
Ben İstanbul'dayım uzak bana sanırım sen devlette tadavi gördün dimi bnde en iyisi devlete bakiyim aynen banada dediler okuttum gözümü geçmedi kocaman salazyona döndü az disaru çıksam yaniyor hemen gözüm yüzümde öyle karışım kremlerde ne vardı hatırlamiylsun dimi
(54,231 puan) tarafından
Her yoruma yazmisim.karisim.kremi ☺️☺️☺️
(43 puan) tarafından
Sen kaç sene önce atlattın cnm bu hastalığı ben hiç  denk gelmedim valla yorumlarda cnm ya
(54,231 puan) tarafından
İstanbul ve yalova yakin bir.deniz var arada ben.hep ozele gittim selazyonlari.devlete aldirdim kremleri doktor recete yaziyo eczane kucuk kutuya hazırlıyor her defasinda degistirdi eger.imkanin varsa mutlaka.o doktora git
(54,231 puan) tarafından
Kiz burdaki cevaplarda yazmisim ☺️
(54,231 puan) tarafından
Sosyal hayati ve ozguveni cok etkiliyo
(54,231 puan) tarafından
2014 2015 de cektim ben en iyi goz doktoruna gidiyodum o hastanede ozelde krem veriydu onun tedavisi surerken öbür.gozum batiyodu.sisiyodu calisiyodum yemekhaneye inip cayli.pamuk.koyuyodum gozlerime hep
(43 puan) tarafından
O kremler karışımlar seni iyileştirdi dimi peki dokturn adresi adı soyadı bride muayene ücreti bunlar aklindami cnm
(54,231 puan) tarafından
Mideden gelen rahatsızlık strese dayali baska bir sebebi yok geciyo ama süründuruyo biraz vitamini dene istersen
(43 puan) tarafından
CNm bu yolovadaki doktor cildiye doktoru dimi göz için dediğin ayrı sanırım ben göz için burda özele gittim salazyon dedi aldırmaya hala cesaret edemiyom şimdi cildiye daha önemli benim için yüzüm gittikçe kötülüyor fondöten kapatıcılar dahada maaf ediyor
(43 puan) tarafından
Midedenmi geliyomus nrmlde midemle ilgili şikayetim uok ama ne biliyim ya
(54,231 puan) tarafından
Yalova uzmanlarda uzman doktor Hüseyin anul
Cok oldu kiz muane ucreti artmıştır aklimdada yok
(54,231 puan) tarafından
Deli misin kapatici fondoten sakin surme gunes kremi sür
(54,231 puan) tarafından
Cildiye doktoru göz degil
(54,231 puan) tarafından
Doktora cok iyi dayimin gelinindede gecti onunds yuzu komple soyuluyo gibi oluyodu
(43 puan) tarafından
Dışarı çıkarken utanıyorum suruyorum blkide o cogaltti
(43 puan) tarafından
Ya ne güzel geçmiş ama nasıl gidicem doktor hala ordami o var tabi kaç sene olmuş 2015 ten bu yana
(43 puan) tarafından
Hastanenin adı neki
(54,231 puan) tarafından
Arayip sorabilirsin simdi sitesine baktım ismi hala var insallah ordadir . Anadolu mu Avrupa yakasinda misin
(54,231 puan) tarafından
02268112244uzmanlar
(54,231 puan) tarafından
Kapatici surme sakin gunes kremi sür
(43 puan) tarafından
İntentten baktım doktorun adına hala orda cnm doktor altı yorum var hepside güzel yorum yapmis
(43 puan) tarafından
Avrupa yakasındaym cnm sen nerde oturuyon
(54,231 puan) tarafından
Ben bursanin ilcesi orhangazideyim yalovaya yakiniz
(43 puan) tarafından
Anladım cnm ben de İstanbul Arnavutköy deyim keşke bilsemde ilk buralarda bir hastanede şansımı denesem ama biturlu denk gelmiyor bana iyi doktor
(54,231 puan) tarafından
Dedim ya bende bu doktoru bulana kadar bilmeden yasak olan kortizonlu kremleri kullandım alerjik deyip durdular vitaminide dene hamile degilsen
(43 puan) tarafından
Tmm cnm ama vitaminle gecicegini sanmıyorum iyi.bir tedavi lazım ama işte eşimle konuscam akşam bakalım ne diycek Yalova işine çocukta var küçük gidebiliriz insaAllah
(54,231 puan) tarafından
İnsallah gecer canim bisey tetikliyo hem tedavi hem vitamin ben oyle gozlemledim kendimde
(43 puan) tarafından
Bebeğinden dolayi eşimle konuştum Yalova ya gidemiycem burda Türkiye'nin en iyi dokttolarindsn biri var dediler Dr Ayfer aydın ona rendevu aldım cumaya ama anca muaeyene gidebilirim seans fln isterse gidemem çok fiyatlı daha ince çok yere gittim geçmedi şuan yüzüm sağ taraf kıpkırmızı yanıyor batıyor ve hafif sis ödem gibi mecburum yoksa ilerliycek dua et benim için en azından bir ilaç karışım fln verir blki rahatlrim bnde çok çaresizim daha 23 yaşındayım ya ilerlerse
(54,231 puan) tarafından
İlerlemiyo merak etme yediklerine dikkat güneş kremi kullan disari cikarken. Evdede nemlendir . Umarim geçer
(43 puan) tarafından
Teşekkür ederim nemlendirici fln vermesini önceki doktor hep kuru cildim ya herşey tmmda sislikten korkuyorum geçmesse diye
(54,231 puan) tarafından
Bana bı krem aldirmisti adini unuttum onu suruyodum
(54,231 puan) tarafından
Bioderma ydi.galiba ismi sislikte.gecer zamanla
(43 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana çok başını agrittim biliyorum ama sana son bişey sormak istiyorum bu salazyon ameltyi çok zormu korkuykrum cesaret edemiyom
(54,231 puan) tarafından
Yok canim ne rahatsızlığı.istedigini sorabilirsin selazyon nerde goznkapaginda mi
(43 puan) tarafından
Evet cnm göz kapağımda üst göz kapağımda sağ gozumde
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Annemde var krem kullanıyo sıcağa  buhara maruz kalma  çok sıcak suyla yıkanma güneş kremi kullan 
0 oy
(163,590 puan) tarafından
gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 167 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
0 oy
8 cevap 383 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu