Kızlar iki buçuk da suyum geldi sancilarim arttı ama açilmam yoktu bekledik ama çok sancı çektim kızlar ilk başta ağladım. Sonra 8 cm açıkla doğuma girdim. Oğlumu aldım kucağıma Allah herkese nasip etsin annelik çok güzel ❤️
Masallah kuzuma, cok merak ettik, iyi olduguna, doğumuna sevindim, Rabbim bağışlasın, hayirli evlat etsin ❤
Aaaaa :) Allahımmmm çok güzel ya . Gözün aydın.
Şansı Bahtı Her Daim açık olsun Annesine Babasına Vatanına Güzel bir Evlat olsun inşallah :D
Darısı da sağ salim şekilde bana olsun
Gözün aydın olsun canım çok sevindiimm rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :))
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı bizim başımıza inşallah
Gözün aydın canım Rabbim vatana millete sizlere hayirli evlat etsin inşallah hep birlikte sağlıcakla büyüyün...
Ohh vallah herkes senin ne zaman doğuracağını merak ediyodu :D çok sevindim canım allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah bol bol kokla o ilk anların tadını çıkar ♡♡♡
Hayırlı olsun canm allah anali babalı büyütsün
Yemin ederim kendim kadar merak ediyordum seni kızz :)) gözün aydın canım benim Rabbim size bağışlasın hayırlı bi evlat olsun inşallah..
Cok com hayrli olsn cnm. Allahim uzun omurler versin mutlu huzurlu yasamak nasip etsn. Bebisi yerimize op yegenimize iyi bak :):)
Gözün aydin canim Rabbim hayırlı evlat etsin :)
Cok sevindim kuzum gecmis olsun rabbim evladini sana bagislasin darisi bizlere allah anali babali buyutsun ins ♡♡♡♡
Allah analı babalı buyutsun inşallah hayırlı evlat olsun darısı başımıza inşallah kaç hafltaliken doğdu canım
Yaa Kıyamam kızlarımız yavaş yavaş doğuruyor ne güzel sıra bize gelsin bir an önce =) hadi hayırlı olsun
Kız gözün aydın bende merak ettiydim hayırlı olsun. Analı babalı büyüsün
1,512,228 soru
24,666,573 cevap
367,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın