0 oy
993 göst.
Diğer kategorisinde (5,572 puan) tarafından

image

birlikte kahvaltı yaptık. Sofrayı kaldırıp mutfağa götürdüm. O aradq oğlum TV nin arkasından bunu çıkarmış ve yemiş. Zorla yuttu .ne yediğini anlamadım. Domates biraz sertti o sandım . Ama sonra anladım ki bunu yemiş . Şu an iyi. Hastane ye götürsem mi ? Dışkı dan çıkar mı ? :(((

30 Cevaplar

0 oy
(7,035 puan) tarafından
ay gotur kiz bisi olmaz inşallah nasil becerniste cikarmis ah  bu bebeler ne zaman akilanacaklar :D 
(5,572 puan) tarafından
Benimki çok fena çok . Çok şükür ki bir sorun yok dedi dışkıyla atmasını beklicem
(7,035 puan) tarafından
Ay şükürler olsun bende senin postu ariyordum haber varmi diye cok sukur cok mutlu oldum
(5,572 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ya . Fitil taktik . İnşallah işe yarar atar ya
(7,035 puan) tarafından
Atar kuzum inşallah kazasiz belasiz  birdahikine daha dijjat edersin ah şu bebeler ne yapacaklari dakika dakikalarini tutmadigi icin kestiremiyir insan
(5,572 puan) tarafından
Aynen canım ya . O kadar dikkat ediyordum aklıma hiç TV'nin o demir parçası gelmedi bile . :( Rabbim bir daha yaşatmasın.
(7,035 puan) tarafından
Amin cnm amin senin aklina gelmez onun aklina gelir iste :D
(5,572 puan) tarafından
Aynen öyle walla cnm ya
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Hemen koş hastaneye hemen uydu bağlayıcı cihazı yutmuş
(5,572 puan) tarafından
Gittik canım gittik ama çok şükür ki dışkıyla atar dedi
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Canım eğer bunu yuttugunfan eminsen tabiki doktora götür 
(5,572 puan) tarafından
Emin olduktan sonra direkt gittik zaten röntgen çektiler bir sorun yok dedi dışkıyla atmasını beklicem
(3,599 puan) tarafından
Ayy kuzum yaaa Allah yardımcınız olsun
(5,572 puan) tarafından
Saol canım :(
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Kesinlikle gidin kuzum
(5,572 puan) tarafından
Gittik kuzum ya çok şükür bir sorun olmaz dedi
(1,686 puan) tarafından
Ay çok sevindim cnm
(5,572 puan) tarafından
Dışkı yoluyla çıkmasını bekliyorum
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bnce götür bı baksınlar belki de başka bişey yedi ay Allah'ım ya. Demir bu sonuçta bı baksın doktor. Belki fitil filan atar hızlı çıkartın diye
(5,572 puan) tarafından
Fitil de taktık dışkıyla atmasını beklicem
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Onu nasıl yutmuş allah korumuş vala yutabildiyse iyiki bogazına takılıp nefesini tıkamamış
(5,572 puan) tarafından
Yutmuş walla :(( doktor dışkıyla atar dedi
0 oy
(4,385 puan) tarafından
götürün içiniz rahat etsin. ben de merak ettim şimdi.  Allah korusun minik yavrucağı
(5,572 puan) tarafından
Saol canım benim ya . Doktor dışkıyla atar dedi
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Oyyyy yaramaz minnak yaaa.... Hemen doktora götürün canım dün bı doktor videosu izledim çocuk fermuar var ya çekilen onu yutmustu borusundn çıkardılar ...
(5,572 puan) tarafından
Ay evet canım ya direk gittik zaten . Çok şükür ki sorun yok dedi dışkıyla atmasını beklicem
(1,175 puan) tarafından
İyi canım çok şükür inşallah atar
(5,572 puan) tarafından
İnşallah canım bekliyorum bende
0 oy
tarafından
Bu nasıl soruya metal yemiş tabi hemen götür yazık cocuga nasıl kıyıyorsunya
(5,572 puan) tarafından
Ben mi çocuğa yedirdim . Babası evde değildi gelir gelmez götürdük. Bu nasıl yorum ya . Yorum yapmak için yorum yapmayın
tarafından
Ben sen yedirdinmi dedim seninki nasıl soru bu sorulurmu burdakıler goturme deseydı gotuemıcekmıydın o senın evladın senın daha ıyı dusunen lazım hem eşini beklemen ne gerek var ben ne zaman hastaneye gıtsemtek gıderım boyle setler zaman kaybetmek emek onemlı dır bıraz dusun
(5,572 puan) tarafından
Başına gelen vardır diye sordum . Hem kusura bakma da hastane taa nerde ben hastanenin yarı yoluna yetismeden eşim gelirdi. Eşimi aradım 10 dakika da geldi . Hem oğlum iyiydi zaten . Sen ve senin gibiler benim oğlumu düşünemez ben oğlumu daha iyi düşünürüm. Nasıl çocuğa kıyıyorsun ne demek hem ? Ben oğluma zorla yedirmedim her halde . Babası olarak eşim olmadan da bir yere gitmem . Oğlumun altını açana kadar geldi bile . Uzak bir yerde olsaydı taksi çağırır giderdim ama yakın olduğunu biliyordum. Bazen yorumlarnz çok tutarsız . Yorum yapacağın zaman iki defa düşün. İnsanları kıracak yorum yapmayın. Saçmalamyin daha doğrusu

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 332 göst.
0 oy
3 cevap 225 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 280 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu