+1 oy
1,254 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bugün bir arkadaş paylaşmıştı babasının çaresizliğini, yüreğim parçalandı mahfoldum hala baktıkça ağlıyorum, ben bütün eşe dosta tek tek mesaj atıp destek olmasını söylüyorum. 1 mesaj sadece 20 tl ne olur duyarsız kalmayalım, yarın 1 kilo salatalık, 1 kilo domates vs almayalım evimize, o 20 tl yi bu melek için verelim. Babasının yalvarışı, ne olur yardım edin söz veriyorum geri çalışıp ödicem demesi silinmiyor kulağımdan. Sizde yardım edin ne olur. 1 bebeğimiz daha kurtulsun bu illet hastalıktan (SMA) yayabildiğimiz kadar yayalım. Ayrıca bu bebeğimiz için bir satış sayfası açılmış orda güzel yürekli insanlar bazı eşyalarını sararak geliri bu bebeğimize bağış yapıyorlar. Böyle bişey de yapabilirsiniz. Sadaka belayı def eder 20 tl bizim için hiçbişey ama onlar için bir umut kapısı, lütfen bakıp geçmeyelim. Allah yapandan, yapamayıp dua edenden de  razı olsun. 

image

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım Turkcell için yokmu SMS kodu 
(25,181 puan) tarafından
Yok canım yazmıyo
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Gönderdim sms. Rabbim şafi ismiyle şifa versin 
(25,181 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Canim çoğu dua ediyor ya çocuk duayla yasayacak artık öyle bir toplum olduk ki sadece dua etmekle yetiniyoruz ayyy canım yeminle param olsa yagdiririm ayyy canım çocuğumun ihtiyaçlarını bile alamıyorum eşim yardım etmemi istemiyor vs vs ben kızımın dogum günün de aleynanaz için hediye istemedim o güne kadar gelenler o çocuk için para topladık burda paylaştım ne yorumlar aldım ne yorumlar gösteriş için yapmışım bunlarla takipçi kasiyormsum vs vs
(25,181 puan) tarafından
Herşeyden önce tabiki dua canım. İsterse milyardolarları olsun duasız beş para etmez o para. Vicdansız merhametsiz insanlar bakmasın bu sayfaya
tarafından
Duanin bu hastalıkta etkili olsaydı bence çocuklar bu kafar ölmezdi para ön planda burda
(25,181 puan) tarafından
Tövbe de. İstediği kadar parası olsun insanın duadan öte yol yok. Allah ne derse o olur...
(4,893 puan) tarafından
Gözüne perde inenler herşeyi maddeye bağlarlar .
tarafından
Bana mı dedin anlayamadim
0 oy
(30,125 puan) tarafından

Mevlam Şafii ismi hürmetine acil şifalar versin insAllah :(

(25,181 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(200 puan) tarafından
Cesaret edip bakamadım dayanamam diye ben dayanamazken millet yaşıyor bunu :/ şimdi gönderdim eşim gelsin ondan da yapacağım aileme de derim gönderirler inşallah tez zamanda toplanır
(25,181 puan) tarafından
İnşallah canım allah razı olsun bende uyku uyuyamadım inan :/
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Bnde bagisimi yaptim canim hepimizin evladi var 3 gecedir atesliler de ömrümden ömür gidiyor o insanlara Allahim yardim etsin yavrulara sifa versin senden de vesile oldugun icin Allah razi olsun
(25,181 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım bizdeki derdi nimet sayanlar var :(
(1,112 puan) tarafından
Gercekten uyumuyo demeye utanıyorum artik mama cok yiyo kilo alıyor diyolar bana kessem mi diyodum bu yavrulara analari az vermej zorunda onlar ne yapsın kahroluyorum bazen dert ettiklerim dertmi diyorum
0 oy
(14,997 puan) tarafından

Rabbim şifa versin. Allah'ım kimseyi böyle çaresiz bırakmasın :'(

0 oy
tarafından
Ay Allah razı olsun canım, ben paylaşmıştım, senin de paylasmana çok sevindim...

Elimden geldiği kadar paylaşmaya çalışıyorum ben, sağol canım ❤️❤️
(25,181 puan) tarafından
Allah senden de razı olsun canım iyiki vesile oldun
tarafından
Amin canım hepimizden insallah.böyle böyle cogalicaz inşallah,Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi inşallah.

İlgili sorular

+3 oy
43 cevap 1,747 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 601 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hayriye birsin (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,067 soru

24,106,602 cevap

332,727 kullanıcı

...