0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
annem her misafirin kullanma yazik diyor salonunu 

Ama ben kullanıyorum genel olarak kadinli erkekli olursa alan daha geniş olsun diye sandalyeleri var diye siz kullanıyormusunuz 

28 Cevaplar

+2 oy
(6,157 puan) tarafından

Kullanıyorum salonumda oturuyorum oturma odasi yapmadım benim oturmadigim yerde misafir oturamaz:P

(1,543 puan) tarafından
Hahha esimin lafı ya bu oda öyle diyor
(6,157 puan) tarafından
Oyle valla misafir benden eşimden evladım dan kıymetli değil
(1,543 puan) tarafından
Aynen eşimde bu yüzden almadı bir odamız var bizde orda oturuyoruz misafirde gelince orda  zaten sürekli gelen giden de yok iyiki almadım diyorum öyle durucakti
-Reklam-
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Kullaniyorum tabi kiz bosuna mi aldjm hakkını veremem diğer tarafta ayyyy:blink:

0 oy
tarafından
Yok tauinciyiz almadım kendi evim olana kadar da almam her tasinmada pert oliyor 
0 oy
(14,859 puan) tarafından
Biz kendimiz bile kullanıyoruz canım bi salonumuz var zaten gelenimiz yok gidenimiz yok müzeye mi kaldircaz
0 oy
(1,008 puan) tarafından
2 salonum var ikisini de kullanıyorum kendim benim kullanmacağım şeyin evimde ne işi var yaaani misafire özel iş yapmıyorum bacı :)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Benim ki müzelik gibi duruyo bembeyaz cunku koltuklarim:D kiyamam 
(1,401 puan) tarafından
Kizcene ver ruju  ojeyi  bırak salona☺
(22,057 puan) tarafından
:D ay aman Allahım düşüncesi bile kotu haahah
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Salonumda oturuyoruz ayrı yeten bir misafir odam yok, misafir odasına vereceğim özeni salonuma verdim 
0 oy
(163,427 puan) tarafından
valla ne varsa kullaniyom 3 sene snr demode olcak nassa
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Sadece oturma odam var, misafirin oturup benim misafirden misafire gireceğim oda çok saçma bence:D

0 oy
tarafından

Salonda oturan biz :)

0 oy
tarafından

Tabıkıde kullanıyrm nıye aldm o zmn :silly:kadın erkk ayrı oturuyorz hem genıs genıs rahat oluyr

0 oy
tarafından
Yazın açık kışın kapalı çok fazla kullanmam ani misafirim olunca salona alıyorum en azından dağınık degil temiz bir odam oluyor 
0 oy
tarafından
Salon takımı almadım daha doğrusu oturma odası yapmadım salon yaptım geçtim direk 
0 oy
(300 puan) tarafından
Benim de var canım. Ben de misafirden misafire kullanıyorum. Kalabalık gelen olduğunda açıyorum salonumu
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Bir tane salonum var hiç ayrı salonlu evimde olsun istemedim istemiyorumda kullanmadığım eşyanın kölesi olmak istemem eşyalar bizimle yaşasın eskisin boş bir 
0 oy
tarafından
ne misafirimvl var ne misafire ozel bsyim : D konsolumda bir yemek takimim var oda ozel gunlerde kndimize acarim.: D
0 oy
tarafından
Misafirim geldiğinde seve seve kullanıyorum. Onun haricinde küçük bir odamda Kösem koltukla TV var orda oturuyoruz
0 oy
tarafından
Yokki olsa kullanırdım ama
0 oy
(907 puan) tarafından
Valla canım biz çocukken yok misafir odası yok misafir için ayrı yemek bardak takımı ayrı olurdu. Evlendim hiç öyle yapmadım benden başka kimse kıymetli değil ve benim ile yaşamayacak eşyalar dünya malı dünyada kalır. Tabi misafir değerli iyi ağırlarım evime gelince. Demem oki ben ayrı oda yok
0 oy
tarafından
Oturma odam yok benim 1 oda bizim 1 oda oglumun 1 oda kizlarimin mutfagin balko u cok buyuk oraya L koltuk koyduk yazin orada oturuyoruz kısın salinda otiruyoruz misafirlik devri kapandi bence koronadan dolayi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 663 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 608 göst.
17 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 240 göst.
21 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cnn (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,220 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,112 soru

24,094,252 cevap

331,967 kullanıcı

...