0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Fuzuluev hakkında bilgisi olan veya o aracıyla ev alan var mi aranızda tam olarak şartları ne ??

4 Cevaplar

0 oy
(620 puan) tarafından
Canim 3 yil önce kiz kardesim araba aldi. Onden bi o zman1200 tl idi organizasyon parasi verdi mesela 30 binlik paraya girmisti (polo almisti simdi kartal alinmiyo) bin bin taksidi vardi. Arabayi buldu alirken bin liraya yakin noter parası cikiyor onu sen ödüyorsun satilmaz şerhi koyuluyor. Bircu bitince yada erken kapatmayla senin. Faizler bu kadar yuksekken bence cok mantikli. 

Ha bide mesala 30 bin ya araba o degerde araba bulman lazim yoksa kabul edilmiyor yani o zaman 15 binlik palio alamıyorsun
(620 puan) tarafından
Telefonla ara cok güzel bilgi veriyorlar evin sartlarini bilmiyorum
tarafından
Ya ben ev almak için başvuru yapmayı düşünüyorum her hangi bir birikim yok acaba nasıl olacak pesinatiz diyor ama anlamadim
(620 puan) tarafından
Organizayon parasi diyorlar ya canim eger elinde para yoksa onu taksit taksit ödeyebiliyorsun. Bence ara bi
Ben eminevime ev sormuştum şartlarını 30bin dosya parasını peşin istemislerdi
tarafından
Anladım canm bende baktım az önce kira öder gibi ödeniyormus o sekil almam ki hem oturduğum eve kira hem ona kira verme gibi bir sansim yok son ümudum du olmadi nasip
(620 puan) tarafından
Aynen bizde o yüzden vazgecmistik. Bebegim buyusun calismaya baslayinca anca
tarafından
Rabbim olmayan herkese bi ev nasip etsin sana da bana da :)
(620 puan) tarafından
Amin canim benim insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence guvenme boyle seylere
tarafından
Bilemedim ki
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Onu bilmiyorum babam Eminevim den aldı ev. Şimdi de araba almak için ödeme yapıyor çok memnun bir sorun yaşamamış
tarafından
Bi ona da bakalım
0 oy
(817 puan) tarafından
Fuzul evı bılıyorum ama emınevım vs hepsı aynı seyı yapıyor elını veren kolunu kaptırıyor uzun yıllar para ödüyorsun ödemedıgın taktırde daha cok borclanıyosun hacıze kadar gidiyor iş ve tamamen bıtırene kadr satamıyosun önden senden zaten alacagın ev fıyatına göre ödemen degısıyo atıyorum öncen 50mılyar odedın gerısını fuzulev öduyor evın oluyor ama yıllarca fuzuleve ödeme yapıyosun kıra öder gibi tabıkı bu işlemlerde araya da para gidiyor yanı bunları zaten sahıbınden yada emlaktan ev almaya kalktıgında da böyle en azndan bıldıgim bankadan ceker alrm oraya öderım yanı bana böyle mantıklı gelıyor bızde ev aldık bu sene cok araştırdık korktuk bişey olr diye hrsablamalar yaptık neredeyse sartlar ödemeler yakın en azndan bildigim yerle iş yaparım içim rahat olr dedım:) faiz uygunken yaptık şeye dıkkat edıceksınz mesela suan bız ödüypruz faızler cıksada bızımkı cıkmıyo ödeme sabit ama bu tarz yerlerde değişebılıyor iyi araştırın
tarafından
Tmm canm cok teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,041 soru

24,080,980 cevap

331,204 kullanıcı

...