0 oy
1,255 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Kizlar eşim için hiç bir önemim yok olsam da olur olmasam da ben öyle cilve falan bilmem hatta aşkım kocam bile demem elimde değil diyemiyorum kocami asla kendime baglayamadım  yemin ederim çok ciddiyim biri bana öğretsin 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım odunluk yapma biz ne desek boş 
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
Vallahi ayni sorun bendede var asamiyirum bu durumu her yeni gun soz veriyorum kendime bugun esime tatli soz soyleyecgm bugun onun istedigi kelimeleri kulanicagin ama onu gorunce seytanmi durtuyor bilmiyirum cocuk azarlar gibi azarloyorum tersliyorum evin sanki hanim agasiyim ya gercskten bu durum hic hosuma gitmiyor ama bunuda duzeltemiyorum
(184 puan) tarafından
Evet bu benim işte
(1,784 puan) tarafından
Bence kendinize yakıştıramıyosunuz ikinizede söylüyorum ayıp gibi geliyo size sanki anladığım kadarıyla.önce bu hareketlerin zihninizdeki anlamını değiştirin bunlar karı koca arasını yakınlaştıran sevimli sıcak şeyler böyle görürseniz otomatik yaparsınız
(519 puan) tarafından
Evet ayip gibi geliyor bana gercektn
(1,784 puan) tarafından
Konuş kendinle olumlama yap canım.Bunlar doğal şeyler ben bir kadınım kadınlığın doğası bunlar de.zihnini inandırırsan otomatik değişirsin
(519 puan) tarafından
Inan ki cok denedim esim evde deyilken hep diyorum bunu sunu yapicagm guzel tatli komusucagim olmuyor onu gorunce elimde olmadan tersliyorum kiziyorym
(1,784 puan) tarafından
Allah Allaah dua oku üfle adamada kendinede nazarmı var gözü mü değiyo milletin
(519 puan) tarafından
Var var vallahi cok nazar var canim dogru diyon
0 oy
tarafından
Cilve yi nasıl ogretek kız misal ablm eşine sözünü gecrmz naprsa yapsn günde 100 kere ilişkiye girsde bnde iki naz yapsam her istedgmi yaptrrm herkz farklı ya nasıl ofretm şimdi gece yatakda sohbet edin gün icnde yaptnzi derdnzi yatakta konusun birbnze sarılıp konusnca daha iyi oluyor 
(184 puan) tarafından
İlişki ne alaka kiz hemen çektin oraya  ben dilsel cilve diyorim
tarafından
Kız yatakta sohbet edecksn ilişkiye girme ya ilişki ile alakalı olsa bizmki hiç dinlmzdi sözümü bide erkkgn yapısı ile alakalı
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Valla bacım ne cilveymis hiç uğraşma ben yaptım da ne oldu cilvenin ahlasini yaptım sonuç aldatıldım acaba bunları yaomasaydim ne olacaktı uğraşma bırak kendi haline neyse Öz'ün öle ol ben hep cilveli bayandim kocama hep giyinirdim süsleniedim. Neymis erkekler hiç birşeyi hak etmiyorlar boşuna uğraşma 
(184 puan) tarafından
En azından aldatilsqm kendimi suçlamam
(1,585 puan) tarafından
Orası öle de ben yaptım sen yapma geceliginden tut bakıma güzel sozlerden herşey yapıyordum çok cilveli bir bayanım ben ama o kendi kaybetti artık yapmıyorum hiç bişey  bı tane dolabım sadece geceliklerle duruyor
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Sjsjsjj vantilatör şeysi gene geldi aklıma.

.biz ne yapabiliriz söyle bakem.

(184 puan) tarafından
Bilen insan sana niye sorsunki
(30,110 puan) tarafından
Yahu biz sana nasıl yardımcı olalım onu diyorum
0 oy
(815 puan) tarafından

Tiktokta Caner Öztürk'ün tik tok videosu var cnm nişanlısına cilve yapıyor. :D

(184 puan) tarafından
İğrenc Allah korusun

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 859 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 492 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 737 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gurmeanne (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,096 göst.
12 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,231 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,975 soru

24,079,828 cevap

331,128 kullanıcı

...