Kızlar 5 yıllık evliyim kaynanam ve iki görümcemden 4yıl boyunca çekmediğim kalmadı saolsun kocamda onlara pek bi düşkün.. Nişanlandığım günden beri ayırmak için ellerinden geleni yaptılar sürekli eşimi bana ve aileme karşı doldurdular sonra Allah tarafından olmuycak bişey oldu ve biz ordan baya uzak biyere taşındık bir sene okadar rahattım ki ilk defa evim benim evimdi çünkü annemgile gitsem bi kaç gün benim evde hep birliktw toolanıp oturuyorlardı.. Hoş ben annemgile gittiğimde burda da yaptılar ama.. Şimdi iki görümcem buraya taktılar kafayı buraya taşınacaklarmış biri kesin gibi iş arıyo burdan bıktım valla napacağımı şaşırdım
Aaa bu neyaaaa hakketden yapisiklarmişyaaa.... Canim insallah iyi olur herbisey. Ben ne diyeceyimi bilemedim valla
Bu gorumcelere anlam veremiyorum arkadas naapacaniz gidin evinizde mutlu mesut yasayin herkes evinde mutlu olsun diyin
Bi uzay mekigi ayarla ay a tasinin kuzum bu ne ya ne isterler insanlar birbirinden anlamam hic
Oķadar yuz verme cnm seende surkli kabuletme
Taşınsin mesafeni koru görüşmek zorunda misin
Allah yardimcin olsun ya inşallah taşınmaz bütün samimiyetimle diyorummmm. Bende de bi aralar öyle bir durum söz konusuydu ondan biliuroum yani
bende yapisik insan deyinxe kari koca bic bic olanladi diyosun sandim. aman uzak olsunlar cekilmez rahata erdim derken
Madem bu kadar aranizi bozmaya calisiyolar esin versin agizlarinin payini hada sen mesafeyi koy araya gorusme sen istemedikce nasil gelcek evine
1,487,164 soru
24,312,189 cevap
344,811 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın