0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar renkli ultrasyonda çıkan problemler sonra normal kadın doğum doktoru kendi baktığı ultrasyonda görse soylermi mesela detaylida bazı sorunlar çıktı diyelim sonra normal doktora gittiğinizde görse doktor sana detaylida böyle seyelr hiç varmı söyledilermj dermi yada görse soylermi görmesi geçmiş anlamındaki gelir acaba

5 Cevaplar

0 oy
(7,448 puan) tarafından
Detaylı ultrason ile bakan doktorun uzmanlık alanı farklı o yüzden o daha iyi ve doğru yorumlar
tarafından
Biliyorum detaylida gördüklerini sonra diğer doktor normal ultrasyonda görse söylerdi demi onu diyom
(7,448 puan) tarafından
Bende diyorum ki uzmanlık alanı farklı ya o yüzden diğer doktor yorumlayamayabilir :)
tarafından
:D ama benden önce bı kadın girdi mesela onda olanı heemn söyledi bende bişey demedi ben o yüzden sordum :)
(7,448 puan) tarafından
O farklı bir durumdur belki yinede detaylı ultrason yani periontoloji uzmanının dediğini baza alın siz :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Normal ultrasonda görebilse detaylı ultrason istemez ki canım bence göremez 
0 oy
(59 puan) tarafından
Detaylı ultrason ile normal farklıdır. Fakat gözle görülür bir durum varsa söylenir elbette. Örneğin ense kalınlığı burun genişliği vs vs. Bunlar her ikisinde de çıkar. 

Fakat bazı şeyler sadece detaylı da çıkıyor
tarafından
Evet çünkü anlatamadım tam canım benim bebeğime de kalbi delik dedi böbreği geniş dedi ayrintilida sonra kadın dogum doktorua gitmiştim bişey demedi doğuma kadar anne karnında ikisi geçer diyolar acab gectimi ki soylemedi bide kağıdı verdiğinde ense kalınlığı 4.2 yaziyodu doktor sittesinde o haftalarda sorduğumda normla dedi bı kaç doktor bende. DHA geçen ay gittim dokotora gayet sağlıklı dedi yani ense kalınlığı olsaydı dermiydi yada diğer problemlerini
0 oy
tarafından
Çok garip yazmışsın anlayamadım ama şöyle ki benim yengeme kadın doğum doktoru detaylı ultrasona gönderdi orada bebeğinin beynin de kist çıktığını öğrendi. Kendi doktoruna o raporu götürdüğünde onun da gördüğünü ama emin olamadığını kesinleşmesi için detaylı ultrasona gönderildiğini söylemiş. Hamileliği boyunca takip edildi büyüdü mu küçüldü mu diye buna kendi doğum doktoru kontrol etti. Doğumdan sonra da hemen müdahale edildi bilindiği için.
tarafından
Evet çünkü anlatamadım tam canım benim bebeğime de kalbi delik dedi böbreği geniş dedi ayrintilida sonra kadın dogum doktorua gitmiştim bişey demedi doğuma kadar anne karnında ikisi geçer diyolar acab gectimi ki söylemedi veya ne bilim
tarafından
İşte takip edilmesi gerekiyor canım her muayeneye gittiğinde doktoruna söyle bazen doğuma kadar kayboluyor veya doğumdan sonra geçebiliyor
tarafından
İşte devlete gidiyorum hep aynı doktor olmuyo mecbur ayrı doktor a gidiyosun ayreten heycen fln derken unutuyo insan 10 subbtta tekrar gidecem bu sefer sorucam.muahakk
tarafından
Yavrum bende devlete gittim hep. Aynı doktora muayene oldum evet randevu bulmak biraz zor ama sürekli farklı doktora gidersen takibin zorlaşır bi doktor belirle onda sabit git
tarafından
Yok işte canım aynı doktor olmuyo malesef zatn hiç yoktu kaç aydır yeni yeni doktorlar var malesef ister istemez zorda kaliyosun gerçekten yoksa insan ister hep aynı doktor
tarafından
O zaman her gittiğin doktora belirt durumunu eğer durum hala aynıysa doğumdan sonra müdahale edilmesi gerekir bilgileri olmazsa daha farklı şeyler olabilir
tarafından
Taamm canım çok saol
0 oy
tarafından
Doppler ultrasonla normal ultrason farklı canım doppler ultrasondan bakarsa görünür ama 2 boyutluysa detaylıda çıkan bazı şeyler görünmeyebilir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
3 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.

Kategoriler

1,476,400 soru

24,168,705 cevap

335,751 kullanıcı