Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hastane odası mevzusu
0
oy
355
göst.
3 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
soruldu
İlk fogumum özelde olmuştu ama erken olan bir sezeryandi ve bebeğimi göremeden kuvoze girmisti bende ameliyat acısı vs oda süsleme falan yaptırmadık bebek yok odada diye eve de eli boş döndük. Evde de bişey yapmadım.
İkinci doğumum devlette oldu ama özel gibiydi çok rahattım yan yatağım boştu refakatcim orda yatıyordu ziyaret saati sıkıntısı yoktu eşim sabah kahvaltısından sonra kızımla kardeşimi alır gelirdi akşam yemeğe giderlerdi eve bı daha. Ama çevremiz pek yoktu kimse gelmemişti hastaneye. Onda da süsleme vs yapmamistik kimse gelmiycek zaten diye hst ye de evde de gelen olmamıştı zaten.
Şuan aynı devlet hst de üçüncü sezeryanim olacak bu deva çevremiz var tayinci olduğumuz için ancak eş dost edindik ama malum covit dönemi gelen olur mu hiç bilmiyorum büyük ihtimalle eve gelmeyi tercih edecekler. Sizce yine de hst odasına ufak tefek süsleme çikolata vs yapsam mı ?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
+1
oy
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence gerek yok canım evde yaparsın dhaa guzel olmazmi hem hastalık fln var dediğini gibi belki gelmezlerde hiç masraf yapma o kadar
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de öyle düşünüyorum gelse gelse 2 3 kişi gelir büyük ihtimal onlarda virüs yüzünden evi tercih ederler zaten hst ye gelen olmaz boşa süslemiş olurum anca resim çekip anısı bize kalır işte o yüzden kararsızım. En iyisi evi süslemek sanırım kapı süsü falan çikolataları da yaptırıp eve gelene mi ikram etsem.
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Dhaa mantıklı canım daha güzel olur ne olucak belki bı baktin yanına hastada geldi nerden bilecen ki o kadar masrafa gerek yok yükede gerek yok hem hastaliktan dolayı ziyaretçi süreleri az tuutlur belki
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle düşündüm hem yanıma hasta gelme ihtimali var dediğin gibi hemde ziyaret süresi diğer doğumda ki gibi serbest olmaz bu dönemde sanırım. Ne güzel kızımda ailece kalıyorduk hstde refakatçim annemdi eşim kızım kardeşim annem ben bebeğim komple beraberdik :D
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İşte şimdi öyle olmaz diye düşünüyorum canım biseu olmaz sende evde rahat rahat yaprsin en güzeli:))
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğru daha mantıklı geldi şuan teşekkür ederim:)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Eve al yani niye bu kadar düşünüyosn kız gelen Zaten haber eder ona göre yaparsın
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya ikincide de kimse gelmicek diye yapmamıştım çok sade olmuştu bunda da gelmezler virüs yüzünden ama fotoğraf vs anı olur diye düşündum kararsız kaldım. Kızımda 3 5 poz çekmiştik hst de ama cok sadece bazılarını görüyorum hst odası parti evi gibi güzel duruyor ama boşa masraf olacak :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
Aminee2525
(
3,599
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız dua et kimse gelmesin zaten hastalık var
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Demi yeni varyantlar nerden nasıl geldiğini bilemezsin valla yeni doğan bebek anında kapar Allah korusun
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani zaten olmaz da işte kendimize anı kalsın fotoğraf çekerken vs güzel duruyor diye bir iki balon tül vs taksam mi diye düşündüm hani. Yoksa çikolata yaptırıp eğer eve gelen olursa öyle ikram etsem mi karar veremedim.
3 Şubat 2022
Aminee2525
(
3,599
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle Allah muhafaza
3 Şubat 2022
Aminee2525
(
3,599
puan)
tarafından
yorumlandı
İstiyorsan yap canım odanı susle çekimini flan yap hatıra kaliyo çikolata da yaptır gelen olirsa verirsin
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Eve gelene çikolata çayın yaninda tatlı güzel zatn öyle olur hastane içinde süs fln bişey olmaz eve gel odaninsusle bebislerinle ailenle g,uel güzel çek foto:D
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Allh kötüsünü herkesi vallahi illet bı bitmedi daha geçen hafta oldum ben ilk defa 2 kızım ve ben 1 hafta karantinadaydik bu hafta bitti çok şükür hiç bişey olmamış gibiyiz şuan.
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok mantıklı en güzeli ile yapayım ben zaten eve de gelecek olan yan komşumla üst komşum :D
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İşte dahda dikkatli olman lazım canım
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen çok teşekkür ederim ❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Hastane odasını gelenler için mi süslücen, anı olsun fotoğraf çekmek için suslesen güzel olur. Bende ikincide başka şehirde olduğumuz için ziyarete pek kimse gelemedi ama gene süsledik. Herşeyi asıp fotoğraf çektirdik. Yap bence içinde kalmasın :)
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de bunu anlatmak istiyordum hani ikinci doğumda zaten yetim gibi kimsem yoktu gurbette süsleme vs kimse akıl etmemisti. Bu defa üçüncü doğum ve baglaticam nasipse başka istemiyoruz gelen de olmaz yine virüs yüzünden kendimize anı için bir iki balon tül vs taksam mi yoksa hiç uğraşmadan çikolata yaptırıp eve gelenlere ikram mi etsem diyorum :) ama içimde de kalabilir yapmazsam :D
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
3-4 tane balon al ya da yazı filan as onunde bebisle foto çektir..Çikolatayı da eve yaptır gelene verirsin. Ben kapı süsüde yaptirmistim, o da olabilir
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Mantikliymis öyle yaparım olmazsa kapı süsü vs gerek duymadım hiç kızlardan kalma var evde boşuna yer tutuyor daire kapısının iç tarafında asılı resimleri var içinde :D hastanede zaten yasakmış sanırım evde de kapıya süs takmasam da olur komşular zaten biliyor bebek geldiğini :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
Meltemasya
(
1,061
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne gerek varki böyle şeylere? Ben 3 sezeryan oldum. Hiçbirinde yapmadım. Zaten covid dönemi yasak böyle şeyler bildiğim kadarıyla.
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de öyle tahmin ettim ama fotoğraflarda güzel çıkıyor diye acaba birinde de yapsam mı dedim son doğum olacağı için. Bilemedim yasaksa zaten olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
Dilekk
(
1,153
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben gerek görmüyorum canım ya
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de görmedim de ne biliyim fotoğraflarda da hoş görünüyor son doğum olunca dedim acaba bir iki balon taksam mi :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
BabyBoyum
(
163,551
puan)
tarafından
cevaplandı
yasak bacim covidden ziyaretcide yasak suslemede
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Aboo hadi ziyaretçi tamam da bir iki balon takaydik rsim çekerken falan. Bide ziyaretci olarak eşim gelebilir heralde dimi yabancilari almazlar.
3 Şubat 2022
BabyBoyum
(
163,551
puan)
tarafından
yorumlandı
burda es ve baska cocugun varsa aliyolar onlat hatici yasak
4 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
İyi bari o yeter zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ayy üçüncü bi de nasıl bu hevesiniz nerden geliyor benim ilkinde bile aklıma gelmedi ben orda kendi acımla uğraşırken süs müs gözüm görmez hiç :) bi de kovid olduğu in hiç kimseyi almıyorlar sadece bir rafakatçı ziyaret saati diye bir şey yok.
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız işte benim de ilk ikide aklıma neyin gelmedi diyor bu son olacak acaba ufak tefek yapsam mı fotograflarda güzel çıkıyor anı kalır diye hani. Ziyaretçi olayında da eşim gelebilse yeter ya başkası gelmese de olur zaten gelecek pek kimsemiz yok :)
4 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşin polis asker falansa belki gekeblir yukarı geçen hastanede kaldık eşimi yukarı bıraktılar polis kimliğiyle çıkıyordu ama özel hastande serbest gelebliyor herekes bildiğim çünkü benim doğumda komşum falan gelmişti
4 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşim asker canım o zaman çıkabilir büyük ihtimalle. Normalde dediğim gibi diğer doğumda hiç sorun olmadı devlet olmasına raen tüm gün yanımdaydı uyumaya yemeye eve gidiyordu tek. Şuan virüs muhabebti tereddüt ettirdi beni ama eşim sonuçta onu da kabul ederler heralde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
ikbal
(
54,192
puan)
tarafından
cevaplandı
İcinde ozencin varsa gelen gidene bakma yap
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya zaten kovit yüzünden almazlar kesin aslında çok ozencim de yok gibi ama fotoğrafta anı kalsın diye hani güzel görünüyor resim çekince. 3 5 balon alıp onlarla resim mi çeksem napsam diyorum
3 Şubat 2022
ikbal
(
54,192
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin icinde ozencin var kapi süsünü.gotur.bir iki balon evde vereceksen hediyelik onlardan koy masaya cek resim
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Bı konuşayım o zaman eşimi kabul ediyolarsa ziyaretçi olarak o şekilde bişey yapayım evde vereceğim çikolataları da yanıma alırım hemşirelere vs ikram ederim kalani yine eve gotururum zaten çok gelenimiz olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben hastane süslemeyi saçma buluyorum ya,yapmayı düşünmüyorum
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de öyle boşa para harcamak gibi ama fotoğraf çekince filan güzel çıkıyor hadi büyük bişey değil böyle 3 5 balon alıp arka plan olarak onla resim mi çeksem diyorum
3 Şubat 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İçinde kalmasın canım yap o zaman
3 Şubat 2022
❤Öykümİlkem❤
(
3,146
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah eşimi ziyaretci olarak alırlar görüşlere bide yasak diye adami hastaneye sokmazlarsa bak ise :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
249
göst.
Özel hastane 10 gün içinde ücretsiz mevzusu nasıl
3 Şubat 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Gmzpoyraz
(
1,104
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
1
cevap
141
göst.
Hastane odası için bebek magnet aldım. Neyin içine koyabilirim orda?
20 Ağustos 2024
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Citipiti
(
5,388
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
18
cevap
1,032
göst.
Hastane odası süslemesi(kendim süsleyebilir miyim)
19 Eylül 2023
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Yenianne_tugce
(
1,758
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye
hastane
sohbet❤️