0 oy
1,562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

inanmiyirum ya oglunun ilk cocuguna layik gordugu besik bu ben iki üç foto çektim gösterdim o alacak ya en küçüğünü seçti 

image

33 Cevaplar

0 oy
(843 puan) tarafından

Bunu oturma odanızda kullanın yatak odana başka al canım. Şimdiki aklım olsa bende bundan alırım hemde yatak odası için. Büyüyen beşik aldım hangar gibi. üstelik çocuğu alırken eğilip kalkmaktan fıtığım ağrıdı bir aydır acı çekiyorum :'(

-Reklam-
0 oy
(4,753 puan) tarafından

Bacim sen niye bunu cekip gosterion o zaman :D

tarafından
Gorumcem yanımdaydı gidip buna yapıştı mecbur
0 oy
(3,756 puan) tarafından
Durumu varken bunu alıyorsa canım sukredicrk birşey yok bsver al laızm oluor bedava şey değil mi bsver sen de büyük vedik alırsın zaten bazen ccklr besinde bile yatmiorki lazım olucak zaman bitene kdrbu yeter 
tarafından
Canım onun derdi küçük birşey alalım hem taıdan kurtuluruz hem masraf yapmayız
(3,756 puan) tarafından
Senin durumun varmı başka alick??
0 oy
tarafından
iki ay yatacagi seye bosa para vermeye gerek yok besik parasini bize ver usutunw biz ekler buyugunu aliriz de 
0 oy
tarafından
Ne kadar yatacakta bunda cocuk boyleler canim napcan :/
0 oy
(3,713 puan) tarafından
Senin oğlun olcak diye biliyodum bu pembe ya 
tarafından
Evet bunun farklı rengi canım alacakmış ben istemedim
(3,713 puan) tarafından
Isteme tabiki ne oyke o dalga gecer gibi tovbe tovbe parasına kiyipda duzgun bisi almiyosa hic almasin bnce
0 oy
(266 puan) tarafından
Hanımlar bizlerde birer kaynana adayıyız :) bence eleştirmek yerine buna da şükür demeli almış en azından ya onu da almasaydı :) şahsen ben görüyorum cevremde vereceklerini alıyorlar Bi arkadasımın kaynanası kayınbaba sı taktıkları 3kuruş altını alıp düğünde harcadıkları borcları kapatmış :)) kötünün de kötüsü var
0 oy
(76 puan) tarafından
Kızınınn oyuncak bebeğinin beşiği hazır desene :) 
0 oy
(74 puan) tarafından
Çok tatlı vLlA
0 oy
(7 puan) tarafından
Ay kuzum ayni sorun bendede var esimle araba alalim diyoruz kaynim suan 15 yasinda onun arabasini saklamis cok eski kullanissiz tutturmus bunu alin diye allah korusun koysam direk yirtilcak cocuk dusuk ne yaptim ikna edemedim bide annesinin kuzusu diye zibin aldim kiskancliktan gitmis babaannem beni cok seviyor diye zibin almis bi tane bide arabayi vercem yeter diyo esim maasinin yarisini onlara veriyor zaten hicbisey alamadim oglusuma iki takim al yeter diyor herseye karisiyor benim kaynanada 
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Bununla büyüyünce oynar oyuncak besik herhalde deseydn
0 oy
(322 puan) tarafından
Besik almak istemiş ama parası buna mi yetmiski acaba 
0 oy
(3,517 puan) tarafından
Ya küçük büyük güzel çirkin  oni geçtim

Alma gibi bi mecburiyeti yok  bence. Torunu yani sevme si bile yeter bi evlada bakmak ihtiyaçları ni karşılamak anneyle babanın görevedir tabiki yardım ederler hoş olur. Illa bunu alcam diyosa alsın salonuna koyarsın yatak odana kendin al madem. 

Kaynana kayınbaba karısın da ev yaşantısına onlar kim ki burası benim evim kimene onların bisey demeye hakkı yok deniyo. Ama ihtiyaçları da almak zorundalar sanki.. 

Lafım sana değil genel konuşuyorum. Ama bana En ufak bisi yapsalar hoşuma gidiyo teskkur ederim çünkü mecbur değiller anam babam değiller kocam değiller.  Yapacaklarsa içlerinden gelmeli misal benim her ihtiyacım i karşılayıp burnundan  getirecekse hiç olmasın daha iyi bence. Bana hep biseye ihtiyacın varsa söyle derler mesela sağolsunlar hiç demem  ama sormak zorunda da değiller neden sormuyor lar da demem 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Miniminnak (5,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,056 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
5 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ajangadget (1,642 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,732 soru

24,595,575 cevap

363,287 kullanıcı

...